Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Gilera scooters

911 Reģ.: 11.04.2003

Ko tauta saka par Gilera skūteriem, īpaši par 125 cm3?

Thanx.

1 2
DM Reģ.: 14.11.2002
0 1 Atbildēt

Tu tieši zini, ka gribi skūteri? A kategoriju var nokārtot dažu nedēļu laikā un brauksi kā cilvēks ar moci.

0 0 Atbildēt

vo ta pac vēl nezinu, ko vajag, bet uz močiem man tā īsti nekad nav pavilcis. ok, forši jau ir, bet man nav tādas vajadzības. tāpat jau tika teikts par cenām, par robiem, par apliecībām utt. nav jau arī tā laika, lai skrietu kursus un nokārtotu "a". ar šito tik min

aigarsvv Reģ.: 28.03.2003
0 0 Atbildēt

Pēc personīgās pieredzes (nobraukts ~2000 km, pirkts jauns), cita pieredze ar močiem nav:

+ sastrēgumos vieglāk kā ar moci (šaurāks, vieglāks, manevrētspējīgāks, vairākas reizes ir sanācis stāvēt aiz moča, kas nevar tikt kaut kur cauri)

+ max ātrums standartam ir ap 105 kmh, līdz 70-80 kmh uzrāviens ir pietiekams pilsētai, tālāk pašvaki

+ samērā stabils jebkādos ātrumos

+ ir defaultā imobilaizeris, kas teorētiski ir labāk nekā nekāda aizsardzība

- samērā dārgas apkopes (pirmā apkope uz 1000 km ~50 ls, nākamās līdzīgi vai bik vairāk, bet ik pa 6000 km)

- ārpus pilsētas ir pa lēnu

- vajag octu, vajag TA (salīdzinot ar 50niekiem)

Degvielas patēriņš visos režīmos 3,5-4l/100km, bāka ~ 200 km

Ja ir vēl kādi konkrēti jautājumi, varu mēģināt atbildēt.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Tā apkopju cena ir vienkārši

Tominjsh Reģ.: 31.03.2003
0 0 Atbildēt

mhh, nu ritenim sanaak apmeeram taa pat, ja neskaita pirmo apkopi

taa ka nav ne vainas

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

smonG rakstīja:

Tominjsh rakstīja: mhh, nu ritenim sanaak apmeeram taa pat, ja neskaita pirmo apkopi

taa ka nav ne vainas

nūūū... kas tas tāds par riteni?

nu, noteikti ne tāds ko var Maximā pa 100 rubuļiem nopirkt, un ne ZZK pa 200

0 0 Atbildēt

vakar bija iespēja patestēt jaunu gilera runner 125. nu patikās jau dikti, bet tā sajūta, ka nav priekšējās haubes vedina domāt, ka tūlīt noraus uz mutes un tad vēl tā sēdēšana - tipa kā uz taburetes (tagad saprotu, kāpēc tāda iesauka) ar ceļiem čut ne kopā bet vienalga feini. tagad tik jāsaliek tie + un - pa plauktiem, lai pieņemtu pareizo lēmumu.

brīžiem liekās, ka var jau palikt uz 4 ratiem, bet kā iesēdies rīta vai vakara propkā - tā domas kardināli mainās.

gastello Reģ.: 24.05.2003
0 0 Atbildēt

aigarsvv rakstīja: Pēc personīgās pieredzes (nobraukts ~2000 km, pirkts jauns), cita pieredze ar močiem nav:

+ sastrēgumos vieglāk kā ar moci (šaurāks, vieglāks, manevrētspējīgāks, vairākas reizes ir sanācis stāvēt aiz moča, kas nevar tikt kaut kur cauri)

+ max ātrums standartam ir ap 105 kmh, līdz 70-80 kmh uzrāviens ir pietiekams pilsētai, tālāk pašvaki

+ samērā stabils jebkādos ātrumos

+ ir defaultā imobilaizeris, kas teorētiski ir labāk nekā nekāda aizsardzība

- samērā dārgas apkopes (pirmā apkope uz 1000 km ~50 ls, nākamās līdzīgi vai bik vairāk, bet ik pa 6000 km)

- ārpus pilsētas ir pa lēnu

- vajag octu, vajag TA (salīdzinot ar 50niekiem)

Degvielas patēriņš visos režīmos 3,5-4l/100km, bāka ~ 200 km

Ja ir vēl kādi konkrēti jautājumi, varu mēģināt atbildēt.

vai nevar ar tevi vienu test drive sarunāt mazu līkumu ķīlā mocis

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Godīgi sakot, man arī šogad ir radusies interese par skūteriem. Ne jau vienmēr un visur racionali ir izmantot auto - vietējos ,tuvos braucienos varētu izmantot skūteri. Reklāmā lasīju, ka skūteru centrā tirgojas 50kub/cm braucamie pa 400 ls. Modelis XY50QT - Jazz. Interesanti - vai tāds aparāts tur 190 gara un 120 smaga vīra parametrus braukšanai tuvās un vietējās distancēs ? Varbūt, kāds skuteru zinātājs var dot kādus ieteikumus ?

0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Godīgi sakot, man arī šogad ir radusies interese par skūteriem. Ne jau vienmēr un visur racionali ir izmantot auto - vietējos ,tuvos braucienos varētu izmantot skūteri. Reklāmā lasīju, ka skūteru centrā tirgojas 50kub/cm braucamie pa 400 ls. Modelis XY50QT - Jazz. Interesanti - vai tāds aparāts tur 190 gara un 120 smaga vīra parametrus braukšanai tuvās un vietējās distancēs ? Varbūt, kāds skuteru zinātājs var dot kādus ieteikumus ?

Iedomājies cik smieklīgi izskatās tie Tevis minētie parametri uz 50cc skūtera

Sandiz Reģ.: 29.08.2005
0 0 Atbildēt

Braucu ar mocīti 125cm3!

Honda Rebel 2cilindrīgs 4taktnieks!

Pilsētai ideāls 4operīts un pietiek ar B kategoriju!

Tiesa gan daudz dārgāks par rolleri, bet jūtos labāk kā skūteristi! Tomēr \"mocis\"!

p.s. draugs pa 700Ls tirgo Yamaha enduro 125cm3 mocīti - iet līdz 120km/h

www.draugiem.lv/...

googoo Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

nu 50 cc domāti šmigotājiem (tb lai var maukt ar promili), a aj cilvēks nau mazohists, ta jāņem tomēr 125 cc. of korz, tad sākās cita sāpe - vairāk noteikumi jāievēro. i šamo tipo pēc likuma nevar uz ietves atstāt, bet pagaidām (tfu, tfu, tfu) neviens vīriņš formas tērpā nau kasījies klāt.

vispār jau baiss kaifs tas rolleris. pārvietošanās ātrums pilsētā zibenīgs. sastrēgumos sanāk pastāvēt tik 5dienu pēcpusdienās, ja daži tirliņi pamanās spec. sabraukt tik tuvu, ka pat ar rolleri netiek cauri... nu bet kurš ta braukā piektdienās. ta i jāsēž kafe i jāsūc als

Surrr Reģ.: 08.03.2007
0 0 Atbildēt

Racionālākais variants - paņemt NORMĀLU 125cc skūteri un piereģistrēt csdd kā 50cc. To izdarīt manuprāt palīdzēs jebkura veikala, kur tirgo skūterus, pārdevējs.

P.S. Silti rekomendēju uzreiz atmest tādu domu, ja nu tomēr iešaujas prātā, pirkt ķīniešu motorollerus. Smagi pēc kāda laiciņa nožēlosiet. Smagi.

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

www.motosports.lv/...

es par šādu štukoju, tikai viņi kaut kā uz e-pastu neatbild, jo gribējās tomēr par to jaudu noskaidrot, vai pietiks ar B kategoriju. Katrā gadījumā\'nekur to jaudu nevarēju atrast.

Kāpēc es vairāk sliecos uz moci? Man sanāktu arī pa Jūrmalas šoseju braukt, pie tam močiem tokmēr tie riteņi lielāki, un iebraucotkādā bedrē varētu būt mazāk bēdīgas sekas.

Vai nu jāskatās tas uz kādu rolleri ar lielākiem riteņiem, piem.

www.motofavorits.lv/...

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

Sandiz rakstīja: Braucu ar mocīti 125cm3!

Honda Rebel 2cilindrīgs 4taktnieks!

Pilsētai ideāls 4operīts un pietiek ar B kategoriju!

www.draugiem.lv/...

Vai ta ar B kat?

0 0 Atbildēt

Paksatījos par to Honda SH 125, tam specifikācijā norāditi tieši 125ccm, kur vairs neder B kategorija (lai gan laikam ir atkarģigs no poliča utml, kā tas to pantu iztulko, par tiem līdz 125ccm)

0 0 Atbildēt

Tad jau labi, ka tāda jauda. A no Vācijas uz Latviju kāds tos močus ved. Lai gan piereķinot pakalpojuma izmaksas, labāk paņemt jaunu, tādas aizdomas.

0 0 Atbildēt

Man gan ir vēl viens tāds jautājums, par moču tēmu - kā ir ar mazu bērnu pārvadāšanu? Rudenī būs jāsāk 2,5 gadus veco bērnu vest uz dārziņu. Bet to jau laikam ar moci nevar darīt. Jo nav jau kaut kādu speciālu sēdekļu, vismaz man internetā neizdevās atrast.

Katrā gadījumā tāpat uz sedekļa bail vest. Ja vēl būt lielāks, tad vēl varētu priekšā nosēdināt (protams ar ķiveri galvā), un pa pilsētu tā uzmanīgi.

0 0 Atbildēt

bērnus līdz 12 (vai ar 14, neatceros) pārvadāt aizliegts. es gan enivej pārvadāju. sīcim 3 gadi. sēdinu priekšā. sīcis starā. pieprasa, lai tētis brauc ātrāk

0 0 Atbildēt

Bail tomēr, sieva arī iespējams būtu kategoriski pret.

Jātaisa bizness, speciāli bērnu krēsliņi-drošības kapsulas, ko likt uz moticikla, piemēram to kravas somu vietā, tur jau kaut kādi oriģināli stiprinājumi gan jau ir.

0 0 Atbildēt

nu nezinu kā ar baikiem, bet vespai tok ir spec. bērnu krēsliņi. te gan nav attēla. aksesuāru grāmatiņā gan ir. bet slinkums skanēt

www.uk.vespa.com/...

0 0 Atbildēt

32. Pasažieriem, kuru sēdvietas aprīkotas ar drošības jostām, braukšanas laikā jābūt piesprādzētiem. Motociklu,

triciklu, kvadriciklu un mopēdu pasažieriem braukšanas laikā galvā jābūt aizsprādzētai aizsargķiverei.

203. Aizliegts pārvadāt pasažierus:

203.1. ārpus traktortehnikas kabīnes, piekabē (puspiekabē) un motocikla kravas nodalījumā;

203.2. kas jaunāki par 14 gadiem, vieglā automobiļa priekšējā sēdeklī, ja tā konstrukcijā nav paredzētas drošības

jostas, kā arī uz motocikla sēdekļa.

Rekur no CSN izvilkums. Tātad, tīri teorētiski. Ja es tam sīcim uzlieku ķiveri, un uzsēdinu uz bākas, bagāžnieka, vai kur citur, izņemot sēdekli, es to bērnu varu vest.

0 0 Atbildēt

www.vespa.lv/...

Latvijas lapā gan ir

0 0 Atbildēt

tur jau tā lieta, ka es negribu tā vest, kaut kur uz bākas vai tml.

Tāpeč uzrakstiju Latvijas idejai pieteikumu, par atbilstošu drošības kapsulu.

0 0 Atbildēt

juriz rakstīja: 32. Pasažieriem, kuru sēdvietas aprīkotas ar drošības jostām, braukšanas laikā jābūt piesprādzētiem. Motociklu,

triciklu, kvadriciklu un mopēdu pasažieriem braukšanas laikā galvā jābūt aizsprādzētai aizsargķiverei.

203.1. ārpus traktortehnikas kabīnes, piekabē (puspiekabē) un motocikla kravas nodalījumā;

203.2. kas jaunāki par 14 gadiem, vieglā automobiļa priekšējā sēdeklī, ja tā konstrukcijā nav paredzētas drošības

jostas, kā arī uz motocikla sēdekļa.

Rekur no CSN izvilkums. Tātad, tīri teorētiski. Ja es tam sīcim uzlieku ķiveri, un uzsēdinu uz bākas, bagāžnieka, vai kur citur, izņemot sēdekli, es to bērnu varu vest.

IZLASI KĀRTĪGI:

203.2. kas jaunāki par 14 gadiem, .......bla, bla........................................kā arī uz motocikla sēdekļa.

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti