- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
dzanks rakstīja: Man ar audi ari bija tada problema. Izraadaas ka vnk tur kkaads relejs nenostraadaa un neatsleedz benziinu. Beigaas servisaa tika pienemts vienkaarss leemums, atsleegt benziinu izrubiijot benziina suukni. Operaacija aiznjeema ap 1.5h un izmaksaaja ls 20. Tagad braucu bez probzaam. Taadu lietu man samuhljiija Auto gaaze kas pie Deglava tilta. Cik nopratu tad sad tad taadas lietas meedzot gadiities.
Un saaksies ziema, un skriesi lai liek atpakalj maksaat![]()
![]()
jo gaazes reduktors ir jaasilda, un tas sanaak tikai ar benziinu....pie -10 vairs nepielaidiisi, un ja arii palaidiisi, tad aatri vien atvadiisies no taam sabirzusajaam membraanaam, kuras tev naturaali saluuziis![]()
![]()
![]()
Ozz rakstīja:
dzanks rakstīja: Man ar audi ari bija tada problema. Izraadaas ka vnk tur kkaads relejs nenostraadaa un neatsleedz benziinu. Beigaas servisaa tika pienemts vienkaarss leemums, atsleegt benziinu izrubiijot benziina suukni. Operaacija aiznjeema ap 1.5h un izmaksaaja ls 20. Tagad braucu bez probzaam. Taadu lietu man samuhljiija Auto gaaze kas pie Deglava tilta. Cik nopratu tad sad tad taadas lietas meedzot gadiities.
Un saaksies ziema, un skriesi lai liek atpakalj maksaat
jo gaazes reduktors ir jaasilda, un tas sanaak tikai ar benziinu....pie -10 vairs nepielaidiisi, un ja arii palaidiisi, tad aatri vien atvadiisies no taam sabirzusajaam membraanaam, kuras tev naturaali saluuziis
aaa tu nu gan esi laukjis!!! vinam ielika manualo sledzi kas atsledz sukni, man ari tads bija uz vecaas kupejas.
bet cik es sapratu, labaak bija, ja suuknis pašī visu laiku, bet atsleedz elektromagneetisko adatu...
robchix rakstīja: A kuraa rezhiimee auto to dara? Kad brauc ar gaazi, vai kad ar benziinu?
Ja gaazes rezhiimaa, tad aciimredzot varbuut neatsleedzas degvielas inzhektori (nemineeji jau kas par auto).
Parasti gaazes rezhiimaa tiek atsleegti inzhektori, bet degvielas suuknis paliek straadaajot, lai nodroshinaatu cirkulaaciju pa trubaam, un lai nekaveejoties buutu iespeejams paariet uz braukshanu ar benziinu, nevis gaidiit kameer suuknis magjistraalee uzsuuknees spiedienu.
Nu vispār tas kāpēc sūknis paliek strādāt nav īsti saistīts ar tevis minēto iemeslu !!! Tur ir pavisam cita fiška kāpēc tas ir jādara!!!
bija nobeidzies pārslēdzējs !!!
GB12 rakstīja: Šobrīd savā eirotripā pirmo reizi saskaros ar grūtībām dabūt LPG... Austrijā... Polijā, Čehijā nekādu problēmu, maksā plus mīnus tikpat, cik pie mums, staciju daudz... Austrijā jau kādu gabalu nācās pabraukt uz benzīnu... pa lielam, tikai lielo pilsētu apkārtnē un nost no šosejām. Pirmo reizi dabūju kaut kādā Piezalcburgas miestā, bet cena... 65 eirocenti. Otro reizi vakar vakarā pie Itālijas robežas Shellā (pirmo reizi redzu, ka Shellā tirgo gāzi), bet cena... 0.739 eUro!!! qbas stacijas nācās meklēt ar mylpg.eu palīdzību... šodien plānojas caur Slovēniju maukt tālāk uz Horvātiju... redzēs, kā tur būs.
Eiropā grūti atrast arī ogles priekš automašīnām. Es domāju, ka nākošo auto pirksi ar tvaika dzinēju, jo tas ir vēl ekonomiskāks par gāzi. Latvijā ogles var nopirkt viegli, bet braucot uz Eiropu, vari ņemt līdzi piekabi.
GB12 rakstīja: Šobrīd savā eirotripā pirmo reizi saskaros ar grūtībām dabūt LPG... Austrijā... Polijā, Čehijā nekādu problēmu, maksā plus mīnus tikpat, cik pie mums, staciju daudz... Austrijā jau kādu gabalu nācās pabraukt uz benzīnu... pa lielam, tikai lielo pilsētu apkārtnē un nost no šosejām. Pirmo reizi dabūju kaut kādā Piezalcburgas miestā, bet cena... 65 eirocenti. Otro reizi vakar vakarā pie Itālijas robežas Shellā (pirmo reizi redzu, ka Shellā tirgo gāzi), bet cena... 0.739 eUro!!! qbas stacijas nācās meklēt ar mylpg.eu palīdzību... šodien plānojas caur Slovēniju maukt tālāk uz Horvātiju... redzēs, kā tur būs.
Austrija principā vienīgā tāda (maz) LPG valsts. Horvātijā - ir teju visur.
kasinsh79 rakstīja:
Austrija principā vienīgā tāda (maz) LPG valsts. Horvātijā - ir teju visur.
Tā arī bija - nebija problēmu ne Slovēnijā, ne Horvātijā, ne Melnkalnē, ne Bosnijā. Mazāk bija Ungārijā. Cenas - SLO, HR - ap 0.65 euro, Melnkalnē - visur 0.55 (viņiem kaut kāda valsts to regulē, vai?). Vislētākā gāze bija Bosnijā - vidēji ap 0.40-045, bet vienā vietā redzēju pat par 0.30... nošokēja Ungārija. Bāņa malā teju visur 0.75 līdz 0.80... nu jā, pabraucot dziļāk un pilsētās lētāk - ap 0.65... Kopā norullēju tieši 5850 km, no tiem kādus 150-200 ar benzīnu.
Izstādē "Auto 2026" Ķīpsalā dominē auto Ķīnas, bet "Auto Exotica 2026" bez eksotikas; TRĪS DAĻĀS (+ VIDEO)
9
"Spried ar Delfi" piedalās iAuto.lv redaktors M.Ozoliņš un Latvijas Valsts ceļi vadītājs M.Lazdovskis (+ VIDEO)
6