bullšits....
ja neiznjem jaunu trubinju, drosi vari atteikties ....kas to zin, kursh vinju pirms tam ir laiziijis
un tas puutiens bez trubas..
vispaar anekdote...tajaa aparaataa tak ir jaapuush kaadas vairaakas sekundes no visas sirds....un kkaadi empiiriski pienjemti lielumi
iepūtu alko trūbā bez trubas :)
naktī no 5dienas un 6dienu uz vantinieka notika alko reids, kur stādināja visus, pilnigi visus. par to pretenziju nav, reidus vajag.
man pasniedza alkometru un palūdza iepust. man teica, ka jāpieliek mute 5cm attālumā no alkometra un stipri jāpūš. alkometrā tās baltās caurulītes nebija, bija jāpūš no attāluma
pieņemu, ka šādi CP ekonomē uz caurulītēm, jo ja taisa reidu un stādina katru auto, tad ātri vien tās cauruites aptruktos.
pienemu, ka vinji caurules nedod tiem, kas gandris driši izskatas, ka ir skaidrā. pienemu, ka aidomigajiem tomer dod pūst pilnibaa aprikotaa alkometraa. iespejams, protam, ka es kautko nezinu un ka tagad ir jauni alkometri
ja tomer tas bija tas pats vecais alkometrs, tad man rodas jautajums: ja nu pushot bez caurules alkometrs uzraditu teiksim 0,2? tad var pieemt, ka ar trubu butu piemeram 0,51 un tas nozmee, ka javeic atkartota parbaude... karoče, varianti te daudz, bet nu interesanti butu uzzinat vai pušana neaprikotaa aparaataa skaitaas kaa viena reize, vai tomer, ja uzraditos, tad naktos pust aprikotaa alkometraa divas reizes