biju ielicis iepriekšējai mašīnai tādu signalizāciju ar peidžeri.
ziemā izantoju, ļoti patika, tagad tāds takā pagaidu auto, un nevaru saprast, likt/nelikt. naudas izteiksmē nedaudz virs 200Ls.
par iedarbināšanu- saspied pogu kombināciju uz pults un viss. pēc pāris sekundēm auto startējas. ja ar pirmo reizi neiestartējas, tad pēc mirkļa šķiļās atkal un nedaudz ilgāk griež starteri. ja iedarbojas, pults nopīkst un uz displeja rāda, ka rūc, ja nē tad tizli nopīkst un viss. spied kombeni pa jaunu. tā gadījās laikam tik 1x.
bija iespēja padarbināt/pasildīt ik pēc noteikta laika, kā arī uzlikt uz temperatūru, ja -25(regulējams), tad ierubās, bet to neizmantoju, jo nebija problēmu no rītiem. nafig lieki dedzināt degvielu un kaimiņus biedēt
nevainojami darbojas ~500m attālumā, ja šķēršļi, tad protams mazāk. lielveikalos varteikt nestrādā, laikam dēļ metāla konstrukcijām.
gandrīz kā reklāmas raksts sanāca
cik zinu ļoti daudziem tādas ir saliktas.
man vecajam e36 manuālim bija šitāda fīča.
re te daudzi spriedelēja par tiem ātrumiem un tā - figu!
vismaz man tā bija, ka lai pielaistu to affto vajadzēja tjip viņu speciāli izrubīt, respektīvi - motors strādā, pagriez atslēgu atpakaļ līdz galam - motors turpina strādāt ( atslēgu var izņemt). lai noslāpētu jāpagriež par 1 pozīciju uz priekšu un motors izrubās. ja tomēr izņem atslēgu ārā ar strādājošu motoru tad tu nevari atstāt mašīnu robā un izkāpt no viņas. no roba ārā, izkāp aizver durvis (motors darbojas), spied signalizāciju - pik pik un motors noslāpst + signalizācija uzliekās.
pēctam spiež citu pogu un viņa atkal pielaižas. bet tikai tādā gadījumā, ja mašīna nav vienkārši tāpat slēgta vaļā.
ar pulti vienmēr laidās ideāli, nekad nekādu problēmu nebija, pat kad bez pults knapi varēja pielaist 
man tā reiz sabiedēt tautu gadījās.....stāvēju veikalā, ārā ziema, snieg.... paspaidu pogu kombināciju, jo drīz jāiet ārā uz auto...
auto iedarbojas, protams, komplektā ar immobilaizeriem un siģeni, tas joprojām tika aizsargāts. Netālu stāvēja jauniešu bariņš, un kko runāja savā nodabā.... te pekšņi iegadas gabarīti, auto pielec...rūc....šie skatās salonā, neviena nav 

labas ejas jamiem bij
kad nācu klāt pie auto, gandrīz visi sāka bļaut, lai pasakaot, kas tā par fīču 

nosacījums viens, jābūt labam aķim.
muļķības par aķi. es ar praktiski beigtu aķi laidu klāt
juuzveris rakstīja: muļķības par aķi. es ar praktiski beigtu aķi laidu klāt
tātad Tu gribi teikt, ja aķis ir pusbeigts, tad tā fīča ir tik spēcīga, ka pierubīs tāpatām ?
ķipa NASA tehnoloģijas?
P.S. man bija tai lietai aizsardzība, ja 3 reizes mēģinot, neiedarbojas auto, paliek mierā....