nafigators rakstīja:
Latvijā ir labi ceļi? Esi ar džipu vilcis pa bedrainu šosi, lai varētu teikt, ka džipi nafig nav vajadzīgi? Neizskatās, ka esi!
Vai džips ir tikpat drošs un izturīgs, cik kaut kāds mazās klases auto? Tev ko liekas, ka LV pamaz atsaldēto, kas var smagu krešu izraisīt?
Tas džips tev traucē? Vai precīzāk sakot tev traucē tas, ka viņš ir augstāks par parastu auto? Tev ko distance un intervāls lielāks dēļ tā jāietur? Viņš ko vairāk rūmes uz ielas aizņem?
Nafig tu lien svešā makā? Kāda tev daļa, ar ko kurš brauc un kas kuram patīk? Tev no tā slikti paliek, izņemot to, ka tev skauž? Ja tev neto ieņēmumi mēnesī būtu 2000/3000Ls vai tu brauktu ar auto, kuram ikmēneša maksājumus nepārsniedz 100/150Ls?
Vienīgais kas maciņus piemin esi tu pats.. un nekur neviens nav teicis, ka jaunu auto nedrīkst pirkt, ir runa par katra indivīda viedokli un es savu viedokli pamatoju, bet tev vienīgais arguments - ņem jaunu un maksimāli labāko, par maksimāli iespējamo summu, ko vari nolikt par līzi mēnesī.. un tad arī pēc laika var sanākt tā, ka ēd to ķieģelīti, jo viss ir palicis krietni dārgāk (konkrētais piemērs attiecas uz Latviju)
Gribas nopārdot...nav līdz galam skaidrs
Sveikiņi,
Ir jauns auto, viss rožaini un jauki, tikai esmu sapratis,ka tas nav iisti man (pietruukst jaudas) un esmu nobriedis atrast kaadu,kuram shis auto buus tieshi laikaa, bet ne par to dziesma. Auto ir uz liizi, kuraa kaa maksaataajs ir mans radinieks ar labaam atlaideem bankaa. Kaads ir process,ja auto tiek noandeleets, man jaavelk aaraa savs radagabals no bankas, pietiek ar pilnvaru un kas veel buutu jaapatur praataa...vai ir kaadi zemuudens akmenji uz kaa var uzrauties.
Pateicos!