Liels paldies. Lūk tā tik ir atbilde!
1)līdīšu raudzīt rezistoru bloku (es viņu vakar redzēju, bet neizņēmu- mana kļūda, tik vien kā tos vadus pakustināju ja nu zaudējuši kontaktu)
2)tad redzēšu, ja tas nebūs sakusis, tad vaina slēdzī.(?) Štekeri pie slēdža bija OK, vienīgi tas pats slēdzis iekšā izskatījās tāds aizdomīgs (ne jau galīgi sakusis, bet tur no gala ir redzami pāris lodējumi, tie nebija spīdīgi gaiši, bet tumši- moš nokvēpuši a moš nē )
Pazuda salona siltums Mondeo!
Laba diena.
Iestājoties aukstajam laikam ir nepieciešamība sildīties arī auto salonā, bet manam Mondeo (2.5 benzīns) šogad kkur pazudis siltums.
Kad motors ir uzkarsis (un pat slēdzās iekšā ventilātors), salonā pūstais gaiss ir vēs vai ja ir silts, tad ļoti īsu brīdi. īstis karstu nevar dabūt.
Ventilātors stādā visos režīmos (izmetu pat salona filtru lai palielinātu plūsmu), virzienu klapes strādā visos režīmos.
biju aizjaucies līdz salona radiatoram, konstatēju, ka tas ir silts tikai tik ilgi kāmēr neieslēdz salona ventilatoru, ja ieslēdz, radiators tiek mometā atdzesēts un siltumu vairs nedod. Tātad ir samazināta šķidruma cirkulācija caur radiatoriņu, jo drusku situmu var dabūt arī ja stāvot uz vietas motors tiek griezts uz 3000 apgriez. tad ir kkāda šķidruma aprite un neliels siltumiņš, bet ar nepietiek lai uzsildītu salonu.
termostata vaina?? ūdens sūkņa vaina?? gaiss (esmu speciāli uz slīpuma (priekš gaisā) uzbraucis, bet nekā)?
Kartonu pieliku priekšā, bet tas arī neko nedod.
IDEJAS?? Ko iesākt?
P.S. vienā forumā lasīju, ka keksam ar identisku problēmu nomainot termostatu situācija tāpat neuzlabojās
tātad vaina ir kkur citur..