tipa interaktivie mediji

vmaxer Reģ.: 03.06.2004

Sodien veicot kartejo ikdienas 15km distancīti pa sniegoto jurmalas liedagu pa radio uzkeros uz vairākiem sludinājumiem. Kaadaa Rock radio vilnii sabiedrība tika informeta, ka ir pazaudēta auto numura ziime, vel arii auto registracijas saucamaa teh.pase utt... Apnika man to klausities, es parsledzos uz citu vilni, kur krievu valodaa jau sanemu info, ka nu ir atrasta kautkada auto numura zime, ka ir vel shis tas pazaudēts un atrasts un veel ka uz Dzelzavas ielas ir valeja kanalizācijas luuka, ka tipa esot no ta jauzmanas...

Mans dienas jautajums: vai Jums neskiet, ka shadas lietas vajadzētu risinat savadak? Piemeram, ja esi atradis vai nozaudējis auto numura zimi vai teh pasi vai vaditaja apliecību, tad zvani nevis uz radio vai TV, bet dodies piemeram uz CSDD, CP vai vecajos labajos laikos bija atrasto mantu birojs. Manuprat taa buutu daudz efektivaak. Vel pa radio dzirdeju, ka ir pazaudēta/atrasta pilsoņa pase. NU pasi varetu iet meklet vai atrasto nodot piemeram migrācijas dienestaa. Vardsakot viss notiek caur radio, manuprāt tas ir radio marketings, nevis patiesa velme efektīvi risinat problēmas.

Radio lai turpmak parraida svetku apsveikumus un sniedz info par sastregumiem vai drizak par taam vietām, kur divainaa kartaa veel nav sastregums. Vel pie viena cepiena izteikšos ari par TV visādiem raidījumiem, tautas balsim utt... Tautieti apzog vai izvaro, bet shis zvana nevis uz policiju vai atro palidzibu, bet uz TV vai radio vai uz avizi.

Es protams pats neesmu labāks, esmu izdomājis problemu un posteeju to kautkadaa iauto, nevis iesniedzu to oficiālai instancei

ok, nobeigumaa vel ieteikums piemeram CSDDam. Varbut der izvedot atrasto mantu biroju CSDDaa (ja taads vel nav) un ieviest to, ka par atnestu un nodotu numuru var atradejs sanemt piemeram vienu latu Vai kautkadu citu motivaciju un tad pazaudetajs savukart lai atgutu sho numuru varetu segt visas izmaksas.

 
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

To, ko dara mediji, nosaka saimnieks un videjais patērētājs. Ja saimnieks grib, lai tāda info skan vai/un videjais consūmeris %grib, lai rāda/stāsta šito, tad tas būs.

Sheps Reģ.: 05.09.2002
0 0 Atbildēt

par atnestu un nodotu numuru var atradejs sanemt piemeram vienu latu

zini cik nr tiks nesti uz csdd - kaudzeem!!! )

vmaxer Reģ.: 03.06.2004
0 0 Atbildēt

Sheps rakstīja: par atnestu un nodotu numuru var atradejs sanemt piemeram vienu latu

zini cik nr tiks nesti uz csdd - kaudzeem!!! )

nu jaa ok ak es naivais ) nemu atpakalj savus vardus par atrastajiem numuriem un vieu latu

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt
vilx Reģ.: 02.03.2004
0 0 Atbildēt

ja es esmu atradis numura ziimi vai pasi, man nav laika doties uz kkaadu migraacijas dienestu vai CSDD.. taa kaa man nav laika, tad es varu noziedot 1 min nu piezvaniit uz radio un par to pazinjot.. ja iipashniekam vajag, lai meklee mani un satiek mani MAN izdeviigaa vietaa un laikaa.. neteereeshu es savu daargo laiku staigaajot uz dazhaadaam iestaadeem taapeec, ka kaads indiviids ir dzeerumaa pazaudeejis pasi..

Zoga Reģ.: 01.11.2002
0 0 Atbildēt

Shepam taisnība! Topika autors tīšā prātā aicina legalizēt numura zīmju zagšanu...

Lai nopirktu 0.7 vajag tikai 3numurus,nu kas tur sarežģīts- 3koriši,karts noskūvē (norauj) pa vienam un līksmība var sākties!

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

un ja numuru atrodējs, pazvana uz radio, kuru pazaudētājs nekad nav klausijies un neklausīsies?! bet tā jau viss ok, ētera laiks piepļūtīts, ko vairāk vajag

nevajag cepties, slēdz citu staciju un klausies

es piem. tv reklāmu laikā izslēdzu skaņu, cik patīkams klusums iestājas, var sievai kaut ko mīļu pateikt

bet ir viens liels pluss tajās reklāmās, tā ir nbobesījušas, ka arvien mazāk sāku skatīties tv, daudz vairāk brīvā laika.

nevaru saprast, kur ir tā robeža, cik daudz reklāmas jārāda, lai cilvēki vispār to kasti neslēgtu iekšā, man liekas palicis ir pavisam maz

vmaxer Reģ.: 03.06.2004
0 0 Atbildēt

rt rakstīja: un ja numuru atrodējs, pazvana uz radio, kuru pazaudētājs nekad nav klausijies un neklausīsies?! bet tā jau viss ok, ētera laiks piepļūtīts, ko vairāk vajag

nevajag cepties, slēdz citu staciju un klausies

ja numuru atrod latvietis gados, tad vinjsh zvana uz LV2, bet ja atrod krievisks tiinis, tad zvana piemeram uz larokas radio un ko darit tadam pazaudetaajam, kursh ir teiksim kiinietis?

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

TAs saucās - atgriezeniskā saite ar lasītāju.

Vienkāršāk būtu iemest sludinājumu ar atrasto EB1515 ss.lv - vismaz tur sagooglēt varētu.

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

tfu - klausītāju

man darbā ir lasītāji

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti