Tak tur naf ko kam pieteikt....
tukš un kluss viss, vismaz uz Esti aiz Ainažiem....
Tak tur naf ko kam pieteikt....
tukš un kluss viss, vismaz uz Esti aiz Ainažiem....
vmaxer rakstīja: vai tagad sakaraa ar bardjūru nonemshanu uz LV/EE un LV/LT robezham ir kautkaa iipashi jaapiesakaas, ja ved kabataa kaudzi kaaposta?
Obligāti! Zvani man, un nodod precīzu info par to, kad brauksi, ar kādu auto, un obligāti norādi cik vedīsi naudas! Talāk djelo tehniki
Labi deksi. Es rītdien šķērsošu latvijas un lietuvas robežu rucavas robežkontroles punktā, man kabatā būs piecdesmit štukas eiru un es braukšu ar tanku. Kādu prettanku tehniku tu izmantosi?
msh rakstīja: Labi deksi. Es rītdien šķērsošu latvijas un lietuvas robežu rucavas robežkontroles punktā, man kabatā būs piecdesmit štukas eiru un es braukšu ar tanku. Kādu prettanku tehniku tu izmantosi?
Vel reiz nosauksi mani par deksi, es Tevi izmantošu ka prettanku tehniku.. zemtanku
phenom rakstīja:
msh rakstīja: Labi deksi. Es rītdien šķērsošu latvijas un lietuvas robežu rucavas robežkontroles punktā, man kabatā būs piecdesmit štukas eiru un es braukšu ar tanku. Kādu prettanku tehniku tu izmantosi?
Vel reiz nosauksi mani par deksi, es Tevi izmantošu ka prettanku tehniku.. zemtanku
vai "deksītis" skanētu labāk ?
DeaDMoroZZZ rakstīja:
phenom rakstīja:
vai "deksītis" skanētu labāk ?
Tiešām, skan ļoti mīļi bet man ar to personu nav pilnīgi nekāda sakara. msh vnk nodzēra savas pēdējas brilles un atkal nevar mūs atšķirt
Man briļļu nav un šaubos, vai to iegādāšanās ko uzlabotu Būs jāmēģina atcerēties, ka deksis nav suns
msh rakstīja: Man briļļu nav un šaubos, vai to iegādāšanās ko uzlabotu Būs jāmēģina atcerēties, ka deksis nav suns
Jā, Tev taisnība.. neko neuzlabos...
Gorbatogo mogila ispravit
cik tas ir baigaa kaudze
SteelRat rakstīja: cik tas ir baigaa kaudze
500 Euro!
Palasi šo info
Ja lido, tad ieteicams deklares tur bija ja nemaldos lidz 10000Ls nevajag Savadak var atnemt un ar auto braucot var nemt , bet ja mazums kads piekers arii atnems kaut ka taa)
Pats entas reizes ar masinu esmu braucis un neviens nav piekasijies Un lidojis ari esmu ar milzu naudu, bet neviens ari nepaprasija kas man ir jakas kabataa
nu par 90k soma nevar salikt, vaidzes pilnu bagazhnieku kramet
phenom rakstīja:
vmaxer rakstīja: vai tagad sakaraa ar bardjūru nonemshanu uz LV/EE un LV/LT robezham ir kautkaa iipashi jaapiesakaas, ja ved kabataa kaudzi kaaposta?
Obligāti! Zvani man, un nodod precīzu info par to, kad brauksi, ar kādu auto, un obligāti norādi cik vedīsi naudas! Talāk djelo tehniki
Vajadzēja jau, nu, precizēt, ka kopš 01.02.2008 ir jāziņo arī iAuto forumā!
vai naļiks ir jādeklaree uz robezhas?
vai tagad sakaraa ar bardjūru nonemshanu uz LV/EE un LV/LT robezham ir kautkaa iipashi jaapiesakaas, ja ved kabataa kaudzi kaaposta?