krishus rakstīja: Nu dumš tu esi...
Ai, piedod, piemirsu, ka esi viens no nedaudzajiem, kurš māk diskutēt...
Nu pasaki, ko ar tevi diskutēt??? Tev tak nav cita nosaukuma motociklistiem, kā 'tie atsaldētie'
Nu pasaki, ko ar tevi diskutēt??? Tev tak nav cita nosaukuma motociklistiem, kā 'tie atsaldētie'
MAD_DOG rakstīja:
3kaart - ja jums internetaa izteikumi ir agresiija - tad es saprotu, ka juus esat speejiigi tikai uz to un neko vairaak ..
Ar ko atšķiras interneta izteikumi no izteikumiem/viedokļa citur - dzīvē, presē, pa telefonu jebkuru citu sakaru ierīci/veidu? Jebšu tu esi no tiem kam šķiet ka tīklā var tirst ko vien vēlas un tad kaut ko no tā secināt?
Aizkam uz ko vēl būtu jābūt spējīgiem ? Paraut kādu motobraucēju uz ķengursitamā?
Lai vai kā pie pašreizējās attieksmes izskatās ka mehānisms ir izdzīvo stiprākais..
Vēl viens idiots...izdzīvo stiprākais...nu labi parādi attieksmi. Tik neaizmirsti,ka motociklists var iekāpt 'fūrē' un , nedod Dievs, pārsipt pāri tavam braucamajam...ko tad teiksi?
Es atshkiriibaa no jums liidziigajiem - neveelos internetaa spiideet utt.
gribeetu redzeet, kaa no shiis Iauto tautas izteiktu savus izteikumus reaalajaa dziivee.
Attalumu speejot noteikt - tad nezin kaapeec TAVAA dziivee ir bijushas vairaakas avaarijas - ko ?
nuhajs rakstīja: Vēl viens idiots...izdzīvo stiprākais...nu labi parādi attieksmi. Tik neaizmirsti,ka motociklists var iekāpt 'fūrē' un , nedod Dievs, pārsipt pāri tavam braucamajam...ko tad teiksi?
Tu pārāk ātri nāc pie secinājumiem.. pusteikumu izlasi un brēc..
Es kāreiz neapšaubu arī tavu variantu - un ja jau reiz tu tādu piedāvā acīmredzot tāds ir iespējams kas aizvien vairāk apstiprina konkrēto terminu..
nuhajs rakstīja:
Ei, ei, kur es tā teicu??? Pats esu motociklists... tiesa gan man labāk choperi patīk.
A tos, kuri pa LV ceļiem brauc 150+... kā tu tos sauktu, a? Ja pats variantu nav. Pietiks pat ar to, ja zaķis trāpīs zem priekšējā riteņabrauc ar moci, tad saproti, ka līdz 150km/h vēl ir kaut kāda iespēja manevrēt, a ja jau iet ātrāk- tad vairs variantu nav.Un pat uzskatāmi drošā posmā, ja kaut vai zaķis trāpīs zem priekšējā riteņa, auzas garantētas, un to vai tu lidosi grāvī, vai pretējā joslā- paredzēt nevar neviens.
pļē, sasipos meistarībā...
Nu koroč, ganjau sapratāt, Man nekas nav pret moto, pats braucu, bet virs 15o pa mūsu ceļiem ir par traku, katrs mazākais čp un sekas neviens nevar prognozēt...
Līdz 150 kkadas manevra iespējas vēl ir, pēc tam toč vairs nav. Sauc, dekster, viņus, kā gribi, bet normāli tie nav!
krishus rakstīja:
ar atsaldeņiem nav nekāda rezona runāt, tapē pārējie cenšas palaist lidotājus cik vien var
Šite,čurudāvi.
Eu jus dumi vai ka???Reklamas ruliti ir aicinajums paskatities uzmanigak spoguli.A tas ja kads parkapj noteikumus nav uzreiz pelnijis nosisties un tas lai paliek cita reklamas ruliša ziņa.
nuhajs rakstīja:
krishus rakstīja:
ar atsaldeņiem nav nekāda rezona runāt, tapē pārējie cenšas palaist lidotājus cik vien var
Šite,čurudāvi.
Pļē, vot attapīgs cilvēks!!! Te es ierakstīju to, ko sapratu no tās reklāmas, tb reklāmdevēju message!!!
Eu, emulator, kur tavs asais prāts???
MAD_DOG rakstīja: Es atshkiriibaa no jums liidziigajiem - neveelos internetaa spiideet utt.
gribeetu redzeet, kaa no shiis Iauto tautas izteiktu savus izteikumus reaalajaa dziivee.
Attalumu speejot noteikt - tad nezin kaapeec TAVAA dziivee ir bijushas vairaakas avaarijas - ko ?
Es kaut kā nesaprotu uz ko tu tēmē? Jā ir bijušās, bet diemžēl vienreiz dēļ piedzēruša milicijas/policijas darbinieka, kurš aizmiga pie krustojuma un pamodās tikai tad kad dabūja pa pakaļu, otrs arī bija tāds pats lauķis, kurš nogriežoties pa kreisi no Dzirnavu ielas uz Gogoļa ielu ieraudzīja degam sarkanu gaismu un nomet pa mēmajiem un tieši tā pat dabūja pa pakaļu. Abos gadījumos visvairāk cieta mans auto un pretējās puses pat bija ar mieru nesaukt policiju (īpaši pirmais), bet es nebiju ar mieru! Un ko tu ar to gribēji teikt? Cik reizes pats esi avarējis? Un cik ilgi brauc?
krishus rakstīja:
nuhajs rakstīja:
krishus rakstīja:
Šite,čurudāvi.
Pļē, vot attapīgs cilvēks!!! Te es ierakstīju to, ko sapratu no tās reklāmas, tb reklāmdevēju message!!!
Nu nav man tik ass prāts,lai saprastu,ko katrs plakanpēdainis izdomā uzskricelēt,izsakies tā,lai var saprast,nemurmulē zem deguna.
Vai arī ej un nodziedi dziesmu mēnesim.
chepmens rakstīja:
MAD_DOG rakstīja: Es atshkiriibaa no jums liidziigajiem - neveelos internetaa spiideet utt.
Es kaut kā nesaprotu uz ko tu tēmē? Jā ir bijušās, bet diemžēl vienreiz dēļ piedzēruša milicijas/policijas darbinieka, kurš aizmiga pie krustojuma un pamodās tikai tad kad dabūja pa pakaļu, otrs arī bija tāds pats lauķis, kurš nogriežoties pa kreisi no Dzirnavu ielas uz Gogoļa ielu ieraudzīja degam sarkanu gaismu un nomet pa mēmajiem un tieši tā pat dabūja pa pakaļu. Abos gadījumos visvairāk cieta mans auto un pretējās puses pat bija ar mieru nesaukt policiju (īpaši pirmais), bet es nebiju ar mieru! Un ko tu ar to gribēji teikt? Cik reizes pats esi avarējis? Un cik ilgi brauc?
O,tu esi tāds pakaļā braucējs??
krishus rakstīja:
nuhajs rakstīja:
Ei, ei, kur es tā teicu??? Pats esu motociklists... tiesa gan man labāk choperi patīk.
A tos, kuri pa LV ceļiem brauc 150+... kā tu tos sauktu, a? Ja pats variantu nav. Pietiks pat ar to, ja zaķis trāpīs zem priekšējā riteņabrauc ar moci, tad saproti, ka līdz 150km/h vēl ir kaut kāda iespēja manevrēt, a ja jau iet ātrāk- tad vairs variantu nav.Un pat uzskatāmi drošā posmā, ja kaut vai zaķis trāpīs zem priekšējā riteņa, auzas garantētas, un to vai tu lidosi grāvī, vai pretējā joslā- paredzēt nevar neviens.
nemuldi. es esmu parbraucis kakjim paari. tieshi ta normali pa vidu paari nekaadas auzas. viss chiki, aizbraucu taalaak. atrums bija kadi ~ 120. esmu ari aizkjeris gajeju. shis uz tirsas bija es pa brinumu nenozhavu uz muti. laikam paveicaas.
shearer rakstīja:
krishus rakstīja:
nuhajs rakstīja:
nemuldi. es esmu parbraucis kakjim paari. tieshi ta normali pa vidu paari nekaadas auzas. viss chiki, aizbraucu taalaak. atrums bija kadi ~ 120. esmu ari aizkjeris gajeju. shis uz tirsas bija es pa brinumu nenozhavu uz muti. laikam paveicaas.
A pa ko ta es te runāju???
Atrums 120, ok ir iespēja savākties, a, ja virs 150????
mans cepiens tikai par to.
nuhajs rakstīja:
krishus rakstīja:
nuhajs rakstīja:
krishus rakstīja:
Šite,čurudāvi.
Nu nav man tik ass prāts,lai saprastu,ko katrs plakanpēdainis izdomā uzskricelēt,izsakies tā,lai var saprast,nemurmulē zem deguna.
Vai arī ej un nodziedi dziesmu mēnesim.
Īsāk sakot, tu esi lohs, vai ne?!
nunu. nebija tur pat javacas, reali nejutu nemaz to kakji, tikai redzeju.
esmu uz 140 km/h parlecis pari nelielai upitei braucot gar juru pa liedegu, ta ka amortinus lidz galam izsit cauri, jo vienkarshi to upiti neieraudziju. es domaju ka kakjim vai zakjim varetu ari parbraukt pari uz 250 km/h ta ka nosmird vien.
vislielakas shaizes parasti sanak tieshi uz to ka nevar sabremzeties, ja kads izlien prieksha. pats esu vienreiz ta nokraavies. apdroshinashana gan labi samaksaja
shearer rakstīja: nunu. nebija tur pat javacas, reali nejutu nemaz to kakji, tikai redzeju.
esmu uz 140 km/h parlecis pari nelielai upitei braucot gar juru pa liedegu, ta ka amortinus lidz galam izsit cauri, jo vienkarshi to upiti neieraudziju. es domaju ka kakjim vai zakjim varetu ari parbraukt pari uz 250 km/h ta ka nosmird vien.
vislielakas shaizes parasti sanak tieshi uz to ka nevar sabremzeties, ja kads izlien prieksha. pats esu vienreiz ta nokraavies. apdroshinashana gan labi samaksaja
Nu un tagad zaķa vietā ieliec buku... vai arī tante uz "sieviešnieka" ar divām piena kannām uz ragiem... psc, vai ne?!
shearer rakstīja: nunu. nebija tur pat javacas, reali nejutu nemaz to kakji, tikai redzeju.
Nu tikai netirs,kutuzov! Es uz 60 pārbraucu pāri peļu junkuram ( lai šim vieglas smiltis) , sitiens bija labs. Nu, tas gan bija pavieglais sešsimtnieks, bet nu vienalga. Uz 250 ,ja trāpīsi pa kaķi, raudzīsies uz mums no mākoņiem, vai visdrīzāk, no mellā darvas katla
krishus rakstīja:
Īsāk sakot, tu esi lohs, vai ne?!
Te nu tev ir pilnīga taisnība.
krishus rakstīja:
Nu un tagad zaķa vietā ieliec buku... vai arī tante uz "sieviešnieka" ar divām piena kannām uz ragiem... psc, vai ne?!
nu ja butu s.udigak. bet tapatam tas mani neattures atvilkt.
Šīris reiz pabrauca ziemā,kailsalā bez ķiveres...nu ir redzams rezultāts...bet tāpēc jau nevajag visus par atsaldeņiem lamāt viņa dēļ
nuhajs rakstīja:
chepmens rakstīja:
O,tu esi tāds pakaļā braucējs??
Kurš jau nu būtu runājis
nuhajs rakstīja: Šīris reiz pabrauca ziemā,kailsalā bez ķiveres...nu ir redzams rezultāts...bet tāpēc jau nevajag visus par atsaldeņiem lamāt viņa dēļ
es redzēju šīri pēdējā sniegā uz 50 kubu dringas vicojam pa čakeni.... laka kurpēs, kājas pa zemi, žakete vaļā.... šlipse plīvo.... ķiveres protams nebija....
AKCIJA. Pieverst uzmanibu!!!