Jau iepriekš paldies par atbildi.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Jau iepriekš paldies par atbildi.
Domāju, ka brendam (zīmolam) nav īpašas nozīmes.
_PN_ rakstīja: Audi nav nekas īpašs, lai tam būtu speciāla eļļa. Lej to pašu 5W40 sintētiku un miers. Kautko no brendiem Castrol, Mobil. Īstenībā neesmu pamanījis starpību starp kautkādu maximas carlube pa 3 Ls/litrā un Mobil pa 7 Ls/litrā.
Ja pirms tam lietota pussintētika tad pārejot uz sintētiku var sākt suloties saļņiki-ja nebrauksi raļļos tad pilnīgi pietiek ar pussintētiku.
RLaguna rakstīja:
_PN_ rakstīja: Audi nav nekas īpašs, lai tam būtu speciāla eļļa. Lej to pašu 5W40 sintētiku un miers. Kautko no brendiem Castrol, Mobil. Īstenībā neesmu pamanījis starpību starp kautkādu maximas carlube pa 3 Ls/litrā un Mobil pa 7 Ls/litrā.
Ja pirms tam lietota pussintētika tad pārejot uz sintētiku var sākt suloties saļņiki-ja nebrauksi raļļos tad pilnīgi pietiek ar pussintētiku.
Renaultiem varbut tie saļņiki ar sak sulot bet normaliem auto ir pokuj
Cienjaa,ª uu@uto
MOS2-LEICHTLAUF 10W-40
6ā pozīcija no augšas:
superb rakstīja: Nesakiet viss - brendam IR noziime. ....
tagad būs tā - ko kurš lieto - to slavē...
uz mani ar tas attiecas...
un ja pēkšņi rodas pārliecība, ka nav nozīmes brendam vai izplatītāja legalitātei, tad ie#is motorā kādu no Krievijas, kontrabandā ievestu, noname eļļu...
exif rakstīja: Un kas tev liek domaat, ka Castrol ir labaakaa?
atbildē būs bezjēdzīga mētāšanās ar linkiem...
pieminot pat gov.pactugailis.net... un tml
___________ADDITIVE
____________________SPAREN
___________________________KRAFTSTOFF
batka rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Renaultiem varbut tie saļņiki ar sak sulot bet normaliem auto ir pokuj
Paldies par informāciju-apsvēršu kā variantu mainot vienpadsmit gadus vecu autiņu kuram eļļu vēl nekur nedzen pret tikpat vecu bet kārtīgu autiņu kuram eļļu NEKAD nedzīs.
Yetti rakstīja: LiquiMoly pussintētiku ar molibdēna piedevu...
MOS2-LEICHTLAUF 10W-40
6ā pozīcija no augšas:
www.liqui-moly.lv/...
Ja Castrol nāk no amerikas tad gan var būt ziepes,ja brauksi virs 150km/st.Ja pēc noteikumiem tad viss kārtībā. Tā bij kad vienam gāzējam ielējām amerikas Castrol ,sintētiku!!!
juha rakstīja: Lej dajebkādu 5W40 - kvalitātē atšķirības nav, skanīgākajiem zīmoliem piemaksāsi vien par nosaukumu. Un galvenais netici tiem austrumu gudrajiem, kuri apgalvo, ka ar dārgāko eļļu varēsi bez bēdu cukāt 25-30 kkm.
Man te viena sieviešu kārtas paziņa savam vācu 3-burtu auto bija ielējusi Castrol sintētiku- satiku šo pēc gada, prasu kā auto un tā, ši saka ka viss ir labi, bet kad tad tā eļļa atkal būs? Es saku, nu reizi 10000km tā kā būtu jāmaina, ši saka, bet es jau gadu braucu un man nekād uzraksti neparādās un nekādas lampiņas arī nedegot...........
būs jau 24000km...
Bet neko, aizdzinām uz sevi, motoram viss kārtībniekā. Par laimi.
Bams rakstīja:
juha rakstīja: Lej dajebkādu 5W40 - kvalitātē atšķirības nav, skanīgākajiem zīmoliem piemaksāsi vien par nosaukumu. Un galvenais netici tiem austrumu gudrajiem, kuri apgalvo, ka ar dārgāko eļļu varēsi bez bēdu cukāt 25-30 kkm.
Man te viena sieviešu kārtas paziņa savam vācu 3-burtu auto bija ielējusi Castrol sintētiku- satiku šo pēc gada, prasu kā auto un tā, ši saka ka viss ir labi, bet kad tad tā eļļa atkal būs? Es saku, nu reizi 10000km tā kā būtu jāmaina, ši saka, bet es jau gadu braucu un man nekād uzraksti neparādās un nekādas lampiņas arī nedegot........... būs jau 24000km...
Tas nekas. Jelgavas Latvenergo esot bijis viens kekss, kurš ar jaunu darpa golpu ar oriģinālo eļļu bez maiņām nocukājis vairāk par 90000.
A šamais tāds tipāžs, kurš, kamēr mašīna ripo, tikmēr brauc, bet termins "apkope" ir tāds pasvešs. To, ka eļļa nav mainīta nokonstatējuši tikai tad, kad šamais pie mehāniķiem aizdevies, jo sajūgs bija paguvis izbeigties.
Kad jautāju, kā iespējams nepilnos 100 kkm nobeigt sajūgu pilnīgi jaunam auto, tad izrādījās, ka šoferītim ir tāds paradums, apstāties pie sarkanā luksofora, ielikt pirmajā ātrumā un gaidīt zaļo ar izspiestu sajūgu.
Bet braukā šis lielākoties pa pilsētu.
Motoru izskaloja, ielēja jaunu eļļu, un golps ripoja tālāk. Par turpmāko šīs mašīnas likteni gan man infas nav.
--------------------------------------------
Brends Q8 savulaik dabuuja starptautisku balvu, jo brenda nosaukums skaneeja taapat, kaa valsts, kuraa to razho (Kjuueit). Razho vinjas gan pie araabiem, gan Eiropaa, galvenokaart Beneluksa un Skandinaavijas valstiis.Tur arii vinjas ir sameeraa populaaras. Par kvalitaati neko sliktu teikt nevar, jo kuveitieshi savulaik sapirka vismodernaakaas tehnolpgjijas un vinju nafta ir gana augstas kvalitaates.Q8 ellas figuree visu moderno automobilju elloshanas kartees. Taa ka, ja par pienjemamu cenu var dabuut, peerc droshi.
vot tas labs biznes !!!!
Bams rakstīja:
Man te viena sieviešu kārtas paziņa savam vācu 3-burtu auto bija ielējusi Castrol sintētiku- satiku šo pēc gada, prasu kā auto un tā, ši saka ka viss ir labi, bet kad tad tā eļļa atkal būs? Es saku, nu reizi 10000km tā kā būtu jāmaina, ši saka, bet es jau gadu braucu un man nekād uzraksti neparādās un nekādas lampiņas arī nedegot........... būs jau 24000km...
Priekš kam tad jālej sintētika, kas manāmi dārgāka par pussintētiku - lai biežāk mainītu?
Ja normālam motoram pussintētikai ir 15k, un ar sintētiku vairāk, cik tad bieži tam bembim pussintētiku jāmaina? ![]()
UncleSEM rakstīja: Amērikā pārsvarā automīļi maina eļļu pec katriem 3000 jūdzēm - tas ir 4800 km ,viņiem obligāti jamaina pec 6000 jūdzēm ,bet iesaka 3000 mi
vot tas labs biznes !!!!
vinji paarsvaraa lieto mineraalku , taalab arii taadi intervaali ![]()
![]()
![]()
![]()
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21