Seene rakstīja:
Ozz rakstīja: Marčik- knaab fekaalijaa....
tu vari pieprasiit sev gan citu aarstu gan citu skolotaaju....
tikai policistu nevari...
Beidzot īsi un konkrēti. Būtiskā atšķirība dienesta stāvokļa un vienkārši darba specifikas izmantošanā ir īpašajās tiesībās, kas nav dotas citiem. Tad, kad es varēšu pamāt pretī man mājošam CP un aizbraukt pie cita, tad arī man būs pofig, ko viņi dara.
kas tev liedz pamāt CP ar roku? agresīvais esi vai dzerdams apkārt braukā? vislaik brauc baidīdamies, kā irauga mentus tā pa mēmajiem uz 70
vaig uz ceļa uzvesties normāli, iekļauties plūsmā, ņjevijobovatsa un būs viss kulē! ahoi!
Atjautības uzdevums
Tātad jautājums - kādā krasā bija mašīna?
Tik daudz pārkāpumus īsā brīdī nebiju redzējis sen - varētu saukt par agresīvas braukšanas paraugstundu. Vispirms ieraudzīju auto stāvot uz tilta estakādes (1). Pēc brīža ieraudzīju to spoguļos, izbraucam no minētās estakādes BEZ jebkādām ugunīm (2) - tuvās gaismas tika ieslēgtas kad bija nobraukts jau kāds puskilometrs. Auto pārkārtojās uz trešo joslu neparādot pagrieziena signālu (3), apsteidza mani un vēl dažus auto pa trešo joslu ar iespaidīgu ātruma starpību - vismaz +40 (4), atkal parkārtojās uz labo joslu neparādot pagriezienu (5) un nobrauca no tilta pa nakamo estakādi. Turpmāko "izpildīšanos" neredzēju, bet apsteigšanas brīdī bija skaidri redzams, ka pasažieris nav piesprādzējies (6), par vaditāju nezinu.
P.S. papildjautājums tiem, kas jau uzminēja auto krāsu - vai vaditājs saņēma 6 punktus par agresīvu braukšanu?