CP=\"izcili šoferi\"

Dugass Reģ.: 10.05.2003

Biezji braukaaju garaam CP baazei, kas aiz Brasas tilta Mezjparka virzienaa. Tur ir reguleejams luksofors iipashi CP vajadziibaam.

Aarkaartiigi uzjautrinoshi ir skatiities kaa, piemeram 7dienu riitos ap septinjiem astonjiem, kad uz ielas mineetaa luksofora rajonaa esmu es un labaakajaa gadiijumaa veel viens auto, shamais tiek uzlikts uz sarkano, lai pa vaartiem aaraa braucoshais CP vadiitaajs vareetu netrauceeti nogriezties PA LABI uz Mezjparka pusi!

Shaadu paraadiibu noveeroju tur regulaari. Pie kam iipashi tad, kad uz ielas nav gandriiz neviena auto. Un vienmeer shie izgriezjas pa labi!

Tas laikam ir makten biistams manevrs tukshaas ielaas! Bez iipasha luksofora pat nedriikst meegjinaat baazt degunu aaraa!

 
1 2
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Virago, nafig tas dzeltenais kopā ar sarkano vajadzīgs? Virs luksoforiem ir saliktas zīmes "galvenais ceļš" vai "dodiet ceļu", ja kādam durnim tas nedaleks un uztaisīs avāriju, pats maksās.

Par stulbiem luksoforiem - liepājā, pret gājēju ielu esošajā peldu ielas krustā uzrāva luksaforus. Kādā sakarā, saprast nevar. Bija arī vienu dienu ieslēguši - pastāveju minūti, pavēroju, kā pa peldu ielu neviens nebrauc, iedegās zaļais un aizbraucu

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti