rrupucis rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
smaidiigais rakstīja: Tā ir simbioze - pilsētai vajag tos, kas uz turieni brauc, un braucējiem vajag kur vienuviet saņemt pakalpojumus
Vot ja brauc tikai saņemt pakalpojumus - Zemesgrāmatu apmeklēt, arhīvu, uz Kādu konci atbraukt, Paciemoties - manispēc, lai brauc.
Un nebūs tā bardaka te tik liela. Latvijas izteiktais ūdensgalvisms reizēm kretinē...
Vai tiešām pilnīgi visa dzīve jebkuram nerīdziniekam ir iekārtota tā, ka bez Rīgas iztikt nevar?
Un ko mūsdienās nevar nokārtot sēžot pie compja vai sava miestā???
pats jau atbildēji uz jautājumu - rīga ir visa latvija. tā nu viš šobrīd ir. vnk piemēri, bērnu pie speciālista ārsta var aizvest faktiski tikai rīgā, plašākas darba iespējas, izklaides iespējas, izglītība, veikali utt utt... un kāda hu.ja pēc man dēļ tā visa būtu reglāri jāmēro piem. 200km no liepājas? tieši tāpēc daudzi meklē iespējas noenkuroties rīgā vai tās tuvumā, jo citur jau būtībā nekā nava :lol:
moš tad visu pārējo Latviju jānaglo ciet
Aidā visi uz Rīgu?
Un kam vajag tē tos simtus viduvējību. Vēl nesen bija piemērs - D-pilī vienam tēvam divi dēli. Abi +/- normāli keksi. Viens aizbrauca uz rīgu, ķipa Jurists būšot, beigās palika par tādu mazu juristeli knapi Ls 500 pelnot. Otrs beidza teķi pamācīõjās par metinātāju un strādā Dīzeļlokomotīvju remontrūpnīcā par metinātaju tehnologu un saņem uz rokas oficioālus Ls 850,-.
Nevar bez jurista un nevar bez meha. Jā juristam darbs baltos cimdos, otram melnu muti. Tiesa ja bez slikta jurista es iztikšu, tad bez laba mehāniķa - diez vai...
Dienvidu tilts, glābiņš vai posts?
Nopriecājoties par jauno skaisto tiltu sāku plānot maršrutu, cerībā viņu arī izmantot! Te nu es protams varu apsveikt cilvēkus kas dodas uz Daugavas labo krastu no Ķekavas puses! bet pārējiem izskatas ka tas ir tikai orandžs papildinājums Rīgas ainavā
Ziepniekkalnam, katlakalnam un pārējiem himalajiem iespeja nokļūt uz visdārgākā tilta ir šaura neērta un ...
P.S. Pagaidām tas ir liels orandžs FEIKS!