es ar nobijies no lielā Akcīzes Nodokļa gribēju izvilkt no pažobeles veco, labo aparātu, bet izrādās, kāds jau nodevis lūžņos, nodevējs tāc!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
es ar nobijies no lielā Akcīzes Nodokļa gribēju izvilkt no pažobeles veco, labo aparātu, bet izrādās, kāds jau nodevis lūžņos, nodevējs tāc!
šitas būtu labs izmērs
man šķiet, ka depoveikalā materiālus aparatusam var nopirkt bez problēmām, turklāt mūsu elektronikas laikmetā pat aprīkot toi visu ar devējiem un termostatiem, lai procesu automatizētu.
Mani vairāk interesē pieredze un know-how.
kanaadiešu variants.
kas nepieciešams
saldeetava, jo lielaaka jo labaak.
piena dzeseetaajs
duršlaks.
salej izejmateriaalu dzeseetaajaa un saak maisiit. pie miinus graadiem saak veidoties vižņi kurus ar duršlaku nosmeļ tikmeer kameer Produkts ir sasniedzis veelamo stiprumu.
kušs !!
Lielais brālis klausās ........
Bet.... (tagad rakstu ar pavisam pavisma maziņiem maziņiem burtiņiem )
www.google.lv -> un meklējam pēc "home distiller"
Jau pats pirmais links sniegs visu nepieciešamo informāciju, ar shēmām, receptēm, foto - teorija un prakse. (Es neko - google vainīga)
(No vara ūdensvada/apkures trubiņām pavismam viegli var uzkonstruēt labu kandžas aparātu no kura nāk arā labs padzēriens - ja vien rokas no pakaļas neaug)
Kādreiz manam vecamtēvam bija labu labais aparāts, pašam nemaz dzīt nevajadzēja, jo aparāts gāja no rokas rokā (kladītē bija pieraksts vismaz uz kādam 10 dienām) un atpakaļ nāca vismaz ar 0,5 iekšā
Pirms kādiem 10, vai mazliet vairak, gadiem, sencis izdomāja uztaisīt tādu pašu, bet nekas labs diemžēl nesanāca
kādreiz super aparātus taisīja dažādās mašīnbūves fabrikās, piem. man mājās stāv tāds, kas izgatavots Rēzeknes Slaukšanas iekārtu rūpnīcā pirms gadiem 15, strādā perfekti, izcils aparāts.
Tā rūpnīca vēl arī tagad darbojas, mozh uzzvani, gan jau uztaisīs.
Ar Ozz aprakstīto metodi var brāgu "pārdzīt", tomēr rezultātu nez vai katrs bomzis pat uz pohām dzertu...
Kas attiecas uz dalīšanos ar pieredzi - lieta takš nelegāla.... Moška uz e-mailu kāds privāti atsauksies....
Bet veiksmīgam iznākumam pilnīgi pietiek ar manis doto linku
No kreivu saitiem - no tiem var ņemt receptes, bet parastie aparāti (bez reflakcija kolonnnas principa) spēj dot tikai diezgan smirdīgu un ne pārāk baudāmu rezultātu.
p.s Runājot ka ļoti labs rezultāts sanāk iepildot aparātā ne pārāk labu ābolu vīnu.
Lieta nav nelegāla, vienkārši tirgot nedrīkst. Paša laietošanai drīkst dzīt.
ar pašu kandžas dzīšanas procesu būs sarežģītāk. protams ir daudzas receptes, vairums Krievijas saistos, taču cik ir gadījies redzēt, tad tur ir tikai receptes no sērijas:
"kā ar lētiem pārtikas produktiem, pārpalikumiem, maksimāli ātri, vienkāºši un lēti izdzīt maksimāli stirpu šmigu"
Mazāks akcents tajās receptēs ir uz garšu. Kamēr dabūs perfektu garšu, lai nav nekādu smaku un piegaršu, bikin ir jāpapūlas, bet tas ir to vērts.
Laba kandža garšas un kvalitātes ziņā sit pušu lielāko daļu dzērienu, kas veikalā maksā apmēram līdz 30Ls pudelē.
2 ronalds...
protams, ka no cukurbieteem, kartupeļiem un aizpeernaas zaptes braaga buus nebaudaama.
es par kalvadosu sapnjoju- viina taisiišanaa roka ir iesista , attieciigi doma bija saldeet aabolu viinu.
OK- klasiskais variants-
ņemem 2 katliņus, vienu lielaaku , otru mazaaku.
liekam vienu iekš otra, aareejaa katliņaa ielej braagu, vaaku virsuu un uz uguns..
GalaProduktam vajadzeetu kraaties mazajaa katliņā
Diemžēl pagjšgad likumi ir pamainījuši un tagad ir paredzēti sodi arī par dzīšanu paša lietošanai....
viena otra recepts
liekaas ka tomeer jaamedii peec Самогоноварение krievijaa shis ruupals no saakta gala sitis augstu vilni... un Kuljibinu tur ar netruukst
MasterD gaisha galva... nu ir ko palasiities paaris vakarus
kandzjas aparaatu maibahs
Ronalds_ rakstīja: Diemžēl pagjšgad likumi ir pamainījuši un tagad ir paredzēti sodi arī par dzīšanu paša lietošanai....
nu bet, kursh liidiis tavaa shkuuunitie, dzen tikai pamazaam
Ostaps Benders zināja ļoti daudz recepšu kandžai
pat no virtuves ķeblīša.
Kas attiecas uz likumiem, aizej 100m aiz robežas leišu pusē, par sildītāju izmanto ugunskuru un dzen uz nebēdu paša lietošanai.
Bet vispār ir brāga taisīta pat no auzām; līdz dzīšanai gan netikām, izlietojās vēl sākumstadijā.
Ozz!
Divu katliņu variantā rezultāts par dzeramu arī tīri noscīti saucams ir.....
Bet 28mm resna, 1,5m gara vara truba (kāda ir nopērkama gandrīz jebkurā celtniecības bodē) pildīta ar sistiem stikliem tiešām dara brīnumus!
Baudāms rezultāts sanāk gandrīz no jebkā - vienalga, cukurs, kartupeļi vai aizpērnā zapte. (Strādā pēc reflakcijas kolonnas principa, par kuru mācīja ķīmijas stundās) Bet ja tur ielej ābolu vīnu....
Visu var izlasīt manā linkā.... (google + "home distiller")
Ronalds_ rakstīja: Diemžēl pagjšgad likumi ir pamainījuši un tagad ir paredzēti sodi arī par dzīšanu paša lietošanai....
A es zapti vāru ko lai dara, ka štengra sanak
Uggga rakstīja:
Ronalds_ rakstīja: Diemžēl pagjšgad likumi ir pamainījuši un tagad ir paredzēti sodi arī par dzīšanu paša lietošanai....
A es zapti vāru ko lai dara, ka štengra sanak
shmurger rakstīja:
Ronalds_ rakstīja: Diemžēl pagjšgad likumi ir pamainījuši un tagad ir paredzēti sodi arī par dzīšanu paša lietošanai....
nu bet, kursh liidiis tavaa shkuuunitie, dzen tikai pamazaam
Es jau arī ceru ka neviens nelīdīs manā šķūnītī
Savā laikā izmeklējos interneta plašumos par šo tēmu, un krievijas saiti diemžēl neko labāku par parastu destilātoru nemācēja piedāvāt.
Bet labam rezultātam diemžēl ir nepieciešams aparāts kurš spēj sadalīt tvaiku frakcijās.
Tādu kā izmanto naftas un spirta rūpniecībā
mājas apstākļos uzmeistarot ir ļoti sarežģīti.
Tāpēc izmanto ar stikla šķembām pildītu trubu.
uzlējumu komopresēm arī nedrīkst taisīt?
un degvielu spirta lampiņai?
Pašam dzīt bagais čakars. Bet jau tagad bez papildu akcīzes māja pilna ar čehu šmigu. Pārauk daudz drīkst pārvadāt ES robežās, lai ceļotājus akcīzes lielums satrauktu
ā, karoč vajag pāris lielas buteles no mistiskas ārzemju šmigas, vēlams ar tikpat mistiskām akcīzes markām. un tajās glabāt.
ja nepieķer dzīšanas procesā, tad pēc tam jau neviens nepateiks par izcelsmi bez sūrās ekspertīzes.
pašu aparātu jau glabāt drīkst.
Kandžas aparāts
Ir doma uzkonstruēt.
Lūdzu dalieties ar padomiem, recePtēm, linkiem, manuāĻiem utt.
Paldies!