Neesat pelnījuši, lai jūs klausās!

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004

Domājams, ka lielāko daļu no mums cienījamā valsts ar savu vadību šī gada noslēgumā ir krietni "priecējusi". Lielākā daļa no mums ir aizņemti cilvēki, kam sūrā darbā jāpelna maize un nav laika vazāties pa mītiņiem un demonstrācijām, ne visi dzīvo Rīgā, ja gadās brīvs brīdis, tad tiešām vnk gribas atpūsties. Bet kaut kā taču fui valsts vadībai ir jāsaka!? Tāpēc piedāvāju Jaunā gada akciju - "Jūs neesat pelnījuši, lai tauta jūs klausās!"

Akcijas ideja ir ļoti vienkārša, lai pie svētku galda nesāktu piepeši vemt, vnk neklausīties valsts vadītāju uzrunas. Diezgan esam klausījušies, pietiek! Ideālā gadījumā izslēdzam teļuku, kam tik ļoti svarīgs bums pa teļuku tieši 12 un tam sekojošā himna, vnk runu laikā nogriežam skaņu. Lai arī citi zinātu par indivīda attieksmi pret šo akciju, aicinu vienoties un pie ārdurvīm uzlīmēt kādu simbolu. Godmaņa un Zatlera bildes ar pārsvītrotām mutēm nederēs, par to var sodīt, bet auss simbols ar krustu virsū, vai kas līdzīgs būtu pat ļoti OK. Tā būtu attieksme ne tikai pret Godmani un Zatleru, bet pret visu politiķu sušķaino baru, TP, LPP/LC, TBLNK, ZS/zaļajiem, JL, PISA, SC un tā tālāk.

Domāju, ka iauto apgrozās daudz cilvēki, kam ir iespēja šo ideju panest tālāk, citos portālos un medijos, kāds kam tipogrāfija pa rokai varētu iespiest akcijas simbolu, ko pie ārdurvīm likt, es pats būtu ar mieru par kādiem santīmiem to nopirkt.

Nu ko, varam?

 
viktors1961 Reģ.: 17.02.2004
0 0 Atbildēt

aha, iauto lamājas klusībā

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti