- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
vdrug32 rakstīja: ))Da vel reiz saku, nevajag man nevienu čakaret, tem boleje tankus.Lejot baka benzinu ka saka lidz "lupai" visi doma ka baka pilna tikai tada gadijuma, bet pec tehniskiem parametriem ta nav un nevar but un tad gribas zinat kada gadijuma bāka skaitas pilna.Discovery biaj raidijums, ka itka ražotaji izgatavojot degv. bākas atstaj 20% brivas vietas priekš tas saucamas izplešanas ipatnibam.
Bāka ir pilna tajā brīdī kad tu aplej mašīnu un varbūt sevi ar degvielu. Skaidrs?!
![]()
vdrug32 rakstīja: ))Klau Yetti, goda vards nav nekads sviests..Vnk. ir viena, teiksim ta kuteliga situacija, man negribas viņu te aprakstit....Ja ir sakars ar degvielu, degvielas bākam, un tt...)
Vai tik džeks nestrādā par šoferīti un vai tik šādā sakarā nav tas jautājums.....
?????
vdrug32 rakstīja: ))Klau Yetti, goda vards nav nekads sviests..Vnk. ir viena, teiksim ta kuteliga situacija, man negribas viņu te aprakstit....Ja ir sakars ar degvielu, degvielas bākam, un tt...)
baudi:
Izstādē "Auto 2026" Ķīpsalā dominē auto Ķīnas, bet "Auto Exotica 2026" bez eksotikas; TRĪS DAĻĀS (+ VIDEO)
9
"Spried ar Delfi" piedalās iAuto.lv redaktors M.Ozoliņš un Latvijas Valsts ceļi vadītājs M.Lazdovskis (+ VIDEO)
6