5000 LVL un tavs līzinga atlikums ir tava problēma.
Ja esi ar mieru, varam uzsākt pārrunas.
5000 LVL un tavs līzinga atlikums ir tava problēma.
Centis_Nuudele rakstīja: 5000 LVL un tavs līzinga atlikums ir tava problēma.
Nedaudz par maz
didzi , tici man , 5k ir o.k.
P.S. sogad esmu 'nolikvidējis' 3 autosus , katru nakamo par sūtīgāku ciparu , un arī patreiz , pie Bensona , stāu gadiga škoda , kuras lizinga atlikums ir stipri lielāks nekā izliktā cena
TDIOTS rakstīja: didzi , tici man , 5k ir o.k.
P.S. sogad esmu ''nolikvidējis'' 3 autosus , katru nakamo par sūtīgāku ciparu , un arī patreiz , pie Bensona , stāu gadiga škoda , kuras lizinga atlikums ir stipri lielāks nekā izliktā cena
Te nav jegas salidzinat Hondu ar Skodu. Sis Accord jauns maksaja 25'000LVL
2 gadīgai a/m 180 k ????? eeeeee - te arī jābūt uzmanīgam par 4k Ls pērkot... un tiešām - pof Tavs atlikums, jo tagad pārdot par atlikumu ir reāli neiepējami... Tā, ka ja vēlies tikt vaļā no līzinga + obligātājiem KASKO maksājumiem + servisa daudz $$$, jo nobraukums ir uiuiui!!! tad cenu nosaka pircējs ne pārdevējs sorry, bet krīzes iespaidā ir ieguvēji un zaudētāji cik žēl, ka esi ierakumu otrā pusē....
es ar uzreiz uzmetu acis tam nobraukumam.
Vidēji 70 000 km gadā ir daudz pat priekš uzņēmuma.
Gan jau, ka 100 000 km 5 gados.
Lai veicas andelē!
Ups. Kaut kas laikam ndozēsās no teksta.
...
Gan jau, ka oplīzei tika norādīti 100 000 km 5 gados un tagad draud milzīgs sods par km pārtēriņu!
Dark_Side rakstīja: 2 gadīgai a/m 180 k ????? eeeeee - te arī jābūt uzmanīgam par 4k Ls pērkot... un tiešām - pof Tavs atlikums, jo tagad pārdot par atlikumu ir reāli neiepējami... Tā, ka ja vēlies tikt vaļā no līzinga + obligātājiem KASKO maksājumiem + servisa daudz $$$, jo nobraukums ir uiuiui!!! tad cenu nosaka pircējs ne pārdevējs sorry, bet krīzes iespaidā ir ieguvēji un zaudētāji cik žēl, ka esi ierakumu otrā pusē....
No kaa tad Tu gribi uzmanities, ja visas apkopes ietas pie dilera!
P.S. sogad esmu 'nolikvidējis' 3 autosus , katru nakamo par sūtīgāku ciparu , un arī patreiz , pie Bensona , stāu gadiga škoda , kuras lizinga atlikums ir stipri lielāks nekā izliktā cena
Par Hondām -mans EXE cirvis maksāja 23kls , pēs 2gadi un 60kkm , aizgāja par 10kls (ar PVN) , škoda jauna 23eur , pēc gada un 40kkm, 13keur varbūt dabūs gribi vēl parunāt par TO ?
lai Tev veicās labāk , man nau žel
didzinators rakstīja:
Dark_Side rakstīja: 2 gadīgai a/m 180 k ????? eeeeee - te arī jābūt uzmanīgam par 4k Ls pērkot... un tiešām - pof Tavs atlikums, jo tagad pārdot par atlikumu ir reāli neiepējami... Tā, ka ja vēlies tikt vaļā no līzinga + obligātājiem KASKO maksājumiem + servisa daudz $$$, jo nobraukums ir uiuiui!!! tad cenu nosaka pircējs ne pārdevējs sorry, bet krīzes iespaidā ir ieguvēji un zaudētāji cik žēl, ka esi ierakumu otrā pusē....
vai tas, ka eļļu tev ielēja dīleris kautkā spēs ietekmēt potenciālā pircēja garastāvokli????
Pirmais rakstīja:
didzinators rakstīja:
vai tas, ka eļļu tev ielēja dīleris kautkā spēs ietekmēt potenciālā pircēja garastāvokli????
Tautā pieņemts, ka 180k km ir nobraukums 10 gados. Un tad tas autoss ir daudz labāks par divgadīgu, jo nav jāts un viss godīgi
cap rakstīja:
Pirmais rakstīja:
didzinators rakstīja:
Tautā pieņemts, ka 180k km ir nobraukums 10 gados. Un tad tas autoss ir daudz labāks par divgadīgu, jo nav jāts un viss godīgi
Mjaa, tas nobraukums - tas vienkaarshi irpilniigs P|ZDEC !
Es taa piesviedu veel tiem 2 gadiem paaris meenshus klaat un apreekjinajau nopbraukumu uz vienu dienu (ieskaitot gan svetdienas gan briivdienas gan sveetku dienas)
180 000 / 800 = 225km diena !!!
Auto pardots, aizgaja eksportaa pie curkaam ar 90000km tafelee
TDIOTS rakstīja:
Par Hondām -mans EXE cirvis maksāja 23kls , pēs 2gadi un 60kkm , aizgāja par 10kls (ar PVN) , škoda jauna 23eur , pēc gada un 40kkm, 13keur varbūt dabūs gribi vēl parunāt par TO ?
lai Tev veicās labāk , man nau žel
A to Skodu es varu savakt par 10 eeraam
didzinators rakstīja: Auto pardots, aizgaja eksportaa pie curkaam ar 90000km tafelee
tobiš uz vāciju
didzinators rakstīja: Auto pardots, aizgaja eksportaa pie curkaam ar 90000km tafelee
Pēdējā tava replika liecina par to, ka tu neesi godīgs pārdevējs.
Tagad uz katru Tevis piedāvāto auto, ko šeit pārdosi (tādu Tev pēdējā laikā ir bijis gana, ja nemaldos) raudzīsies ar šaubu pilnu skatienu (nu vismaz es noteikti).
nomiks rakstīja:
Pēdējā tava replika liecina par to, ka tu neesi godīgs pārdevējs.
Tagad uz katru Tevis piedāvāto auto, ko šeit pārdosi (tādu Tev pēdējā laikā ir bijis gana, ja nemaldos) raudzīsies ar šaubu pilnu skatienu (nu vismaz es noteikti).
Tu mazak pljuti ezeli, es godigi noradiju noskrejienu, tas kurs vinju savaca, tas notis spido un taa jau vairs nav mana darisana
Es pardevu Hondu 180'000 un 6'000lvl
Saprati?!
Tdiot, ieliec savas škodas aprakstu.
didzinators rakstīja:
Tu mazak pljuti ezeli, es godigi noradiju noskrejienu, tas kurs vinju savaca, tas notis spido un taa jau vairs nav mana darisana
Es pardevu Hondu 180'000 un 6'000lvl
Saprati?!
Ja tā, tad ņemu savus vārdus atpakaļ!
p.s за козла ответишь!
Zaps rakstīja: Tdiot, ieliec savas škodas aprakstu.
varētu būt šitā - www.bensonsauto.lv/...
Zaps rakstīja: Tdiot, ieliec savas škodas aprakstu.
dīzels :www.bensonsauto.lv/...
garatuēc
Tak ved pie manis, uzliksim cik vajag.. 180k, normāls noskrējiens.
kuka rakstīja: Mjaa, tas nobraukums - tas vienkaarshi irpilniigs P|ZDEC !
Es taa piesviedu veel tiem 2 gadiem paaris meenshus klaat un apreekjinajau nopbraukumu uz vienu dienu (ieskaitot gan svetdienas gan briivdienas gan sveetku dienas)
Man ar Opel-Meriva 1,3 CDTI, kura uzticami kalpo jau ceturto gadu, sanāk dienā vidēji 59,5 kilometri. 66016 km nobraukums 1109 dienās.
VWfans rakstīja:
kuka rakstīja: Mjaa, tas nobraukums - tas vienkaarshi irpilniigs P|ZDEC !
Man ar Opel-Meriva 1,3 CDTI, kura uzticami kalpo jau ceturto gadu, sanāk dienā vidēji 59,5 kilometri. 66016 km nobraukums 1109 dienās.
kapitālais remonts tam motorītim vēl neprasās?
Pārdod lēti Honda Accord 2006 2.4 EXE
Pārdod lēti Honda Accord 2006 2.4 EXE