Santīma mīlētāji.

uge Reģ.: 27.04.2004

A kur palikuši lielmuši? Te bija vesels lērums runātāju, kuri ieteica santīmu nepi.t. nemīlet, a pelnīt vairāk. Tā esot , tā varot. Tā šinī republikā esot pieņemts. Vot auto pie dīlera labot jo viņš esot ass. Un tikai jaunu autiņu vajagot pirkt, jo ja tā nevari esi sūkātājs...Taupītāji esot krāni... A ko tagad? Abloms?

 
1 2 3 4 5 6 7
uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

Laikam vecs palieku un savu domu nejēdzu sakarīgi izteikt. Gribējās 'Lielā rubļa' pelnītāju domas krīzes apstākļos dzirdēt.

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

No maniem klientiem vislielākie santīmfisēji (tādi kas vēlas par brīvu izspiest vairāk nekā pienākas) ir tieši kāpostgalvas un sabiedrībā redzami cilvēki.

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

uge rakstīja: Laikam vecs palieku un savu domu nejēdzu sakarīgi izteikt. Gribējās 'Lielā rubļa' pelnītāju domas krīzes apstākļos dzirdēt.

vienai daļai pouhj. Bet tiem kam it kā nereāli veicās tagad reāli neveicas.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

biju maniijis...taadeelj ar jautaaju

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Atskatoties uz vairāk kā trim ar Merivu pavadītajiem gadiem un 67 nobrauktajiem kilometru tūkstošiem, jāatzīst, ka ,,santīma mīlēšana,, , no plašā dzinēju klāsta izvēloties tieši auto ar 1,3 CDTI motoru, bija prātīga rīcība.

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Atskatoties uz vairāk kā trim ar Merivu pavadītajiem gadiem un 67 nobrauktajiem kilometru tūkstošiem, jāatzīst, ka ,,santīma mīlēšana,, , no plašā dzinēju klāsta izvēloties tieši auto ar 1,3 CDTI motoru, bija prātīga rīcība.

izveeloties 1.4 vai 1.6 vai 2.0 tavaa dziivee kaut kas kardinaali mainiitos ?????

ja atbilde ir JAA, tad jaasaka, ka auto pirkshana vispaar bija liela kljuuda......

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

Var jau sevi neapdalīt, bet tomēr taupīt. Braukāju ar neekonomisku USAmobīli, esmu garš un viņā man ir ērti. Detaļas pasūtu no USA. Samaksājot visus PVNus un nodokļus sanāk trīs reizes lētāk. Kaut vai stūres reika. Mūsu bāleliņi prasija 400.ls par atjaunotu. Pasūtot no štatiem jaunu, tas prieks ar visiem nodokļiem izmaksāja bišku pāri simtam. Atbalsta gultnis ap 10$ prasīto 40.ls vietā. Piena, gaļas produktus var pasūtīt pie zemniekiem. Sīčiem apģērbu un arī sev, labas kvalitātes, no Vācijas ebaja par maximas cenām var dabūt. Takš to sāpe ir, par to ka pārmaksāju šeit.

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Pastāsti,kā tu 'pasūti' to gaļu un pienu pie 'zemniekiem' ?

nu vispaar tas nav nekas netipisks.... es kad viesojos pie draugiem Latgalee - vinmeer uztaisu pasuutiijumu meenesim uz priekshu - gala, spekis, kazas siers, desas, kuupinaajumi utt utjp... cenas, principaa , taadas pashas kaa kRiMi, zato kvalitaate un garsha - kaa mc2

vispaar jau var arii ar z/s nodibinaat stabilas attieciibas un reizi nedeeljaa vai divaas iepirkties pie shamiem par atrunaataam cenaam... nav ko sponsoreet oranzhaas mafijas un buldozera bandas tirgonjus

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

te nu jaapiekriit DeDam... pats gan nepasuutu... kautkaa bij pazudusi taa saikne ar laukiem...bet planchiks ir...

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

www.zemnieks.info Izvēlies, sakontaktējies, pieved pie mājas kad vajag.

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

jā,apģērbu pasūtīt no kataloga. Jā,tas ir kruta,vai nu pāris mēnešus maini turp/atpakaļ,vai arī staigā kā maisu uzvilcis.psec,cik tajā katalogā ietaupi? 12 santīmus,mēnesi sev un piegādātājam prātu jādams? Neko neesi dzirdējis par tirzniecības parkiem,teiksim Alfu? Tur ir dakujā veikalu un akcijas un atlaides ik uz soļa,un par ļoti pat sakarīgiem cipariem var apģērbu nopirk un piemērīt pirms pērc,nu var jau pist to santīmu,var,neslēpšu grēku,pašam reizēm patīk bet nu tak neej galējībās,un vispār intresanti ko Tev tur pa 10$ no USA sūta? Da pats sūtīšanas process izmaksā dārgāk. Neesi sapīpējies?

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

Cenas tik bikški lētākas kā veikalā, toties garša...

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

jā,apģērbu pasūtīt no kataloga. Jā,tas ir kruta,vai nu pāris mēnešus maini turp/atpakaļ,vai arī staigā kā maisu uzvilcis.psec,cik tajā katalogā ietaupi? 12 santīmus,mēnesi sev un piegādātājam prātu jādams? Neko neesi dzirdējis par tirzniecības parkiem,teiksim Alfu? Tur ir dakujā veikalu un akcijas un atlaides ik uz soļa,un par ļoti pat sakarīgiem cipariem var apģērbu nopirk un piemērīt pirms pērc,nu var jau pist to santīmu,var,neslēpšu grēku,pašam reizēm patīk bet nu tak neej galējībās,un vispār intresanti ko Tev tur pa 10$ no USA sūta? Da pats sūtīšanas process izmaksā dārgāk. Neesi sapīpējies? Pīpēju jau sen un arī dzeru. Pa 'Alfu' arī esmu staigājis. Nu un Tu domā ka tie tirzniecības centri ar labdarību nodarbojās. Šmotkas zem pašizmaksas tirgo? Tu vismaz zini cik mūsu bāleliņi peļņas procentu uzliek? Sūtīšana no štatu veikala maksā ap 30$ No ebay.com kā sarunā. No Honkongas pārsvarā par brīvu. Bīeži no turienes elektroniku pasūtu. Piemēra pēc, prece man izmaksā ap 10.ls no Singapūras. Tik jāpagaida nedēļa kamēr atnāk, tad šeit veikalā es viņu varu nopirkt par 30.ls Šmotkas jau pārsvarā tik Ķīnā ražo un dara to lēti. Ja gribi tad maksā.

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

--------------------------------------------------------------------------------

Nezinu par Latgali, nav man tur pie kā viesoties...bet viena daļa to 'zemnieku', kas produktus ved uz Rīgu...ir krāpnieki, cenas sapūtuši, bet produkts reāls mēsls.

Tā viš ir kādu bariņu nomainiju, kamēr trāpiju uz to kas nav sačakarēts un ir garšīgs

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja:

VWfans rakstīja: Atskatoties uz vairāk kā trim ar Merivu pavadītajiem gadiem un 67 nobrauktajiem kilometru tūkstošiem, jāatzīst, ka ,,santīma mīlēšana,, , no plašā dzinēju klāsta izvēloties tieši auto ar 1,3 CDTI motoru, bija prātīga rīcība.

izveeloties 1.4 vai 1.6 vai 2.0 tavaa dziivee kaut kas kardinaali mainiitos ?????

ja atbilde ir JAA, tad jaasaka, ka auto pirkshana vispaar bija liela kljuuda......

Nē, nemainītos gan. Bet, ja būtu lēcis pāri savai pakaļai un pircis Hyundai-SantaFe 2,2 CRDi, tad mainītos gan...

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nezinu par Latgali, nav man tur pie kā viesoties...bet viena daļa to 'zemnieku', kas produktus ved uz Rīgu...ir krāpnieki, cenas sapūtuši, bet produkts reāls mēsls.

nu nepaarspiilee, nepaarspiilee.... 100% garanteeta vieta kur nopirkt suudu ir tieshi lielveikalu tiikls.... cik esmu pircis pie zemniekiem vai zvejniekiem - esmu apmierinaats. jaasaka, ka daudziem vieteejiem zemniekiem, zvejniekiem u.c. paartikas razhotaajiem un paarstraadaataajiem veel drusku jaapiedomaa pie logistikas, bet kopumaa, vinju piedaavaajums ir kudizh kvalitatiivaaks un biezhi vien arii cenas zinjaa patiikamaaks, nekaa taa draza ko mums stuukjee caur lielveikalu tiikliem. taa kaa pats daudz eedienu gatavoju maajaas, tad ar tiiru sirdsapzinju varu apgalvot ka itin labi orineteejos paartikas piedaavaajuma klaastaa ieksh LV... bet taa kaa gada laikaa vismaz 3-4 reizes celjoju aarpus LV, tad jau sen radies prieshktats par to, kas un kaa notiek taadaas zemees kaa piemeeram AT , Swiss, IT un DE, un peedeejaa laikaa esmu noleemis stipri optimizeet paartikas iegaades procesu, arvien vairaak atsakoties no kRiMi-veidiigo iestaazhu subsideeshanas, pieveershoties tiesho attieciibu dibinaashanai ar maziem un videejiem zemniekiem un paartikas razhotaajiem, paarstraadaataajiem un arii imrporteetaajiem, kuri ir gatavi strādāt arī ar mazo patērētāju pa tiešo. Tas atmaksaajas pirmkaart finansiaali (vairaak vai mazaak), bet galvenaias, ka es un mana ģimene lietojam uzturaa to, ko mēs vēlamies, nemaksājam lauvas tiesu no cenas visādiem kretīniem no EU, oranžās mafijas un buldozera bandas atbalstītājiem, ka arī es zinu, ka viss ko es samaksāju, aizet konkrētajam "jānim bērziņam", kurš nav tauku partjas biedrs, nav ziedojis jaukajam alnim, un kurš nav mārtiņa rozes porno bilžu fans sliktākajā gadījumā šis "jānis bērziņš" maksā kredītu kādai skandināvu bankai, bet tur nu mēs visi ne bez grēka

Vaajprats Reģ.: 11.10.2007
0 0 Atbildēt

nja....nopeerkot 2,7 V6 treknajos gados tika momentaa uzlikta gaazes sprice, un mans parketnieks turpina ripinaat apkaart ar naudas izteiksmee diizelim liidzveertiigaam izmaksaam, jo degvielas litrs maksaa tikai 30 s, kas ir skaisti un jauki, un briiniskiigi. I LOVE SANTIM ))))))))))

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

Sviestnesi. Varu pāris piemērus par auto pastāstīt. Man ir rets modelis latvijā. Sāka pazust bremžu šķidrums. Amerikasauto teica ka jāmaina bremžu cilindris. Esot beigts un maksājot 30.ls. Atjaucot konstatēju ka ir beigtas manžetes. Pasūtiju no Argentīnas. Maksāja 2$ un sūtīšana ap 10$. Atnāca pēc divām nedēļām.

Sāka starteris niķoties. Amerikasauto teica ka esot jāmaina. Maksājot tas prieks 150.ls Beigs izrādijās bendiks. Ebajā viņš maksāja 4,5$ un sūtīšana ap 10$ pēc četrām dienām pieveda pie mājas.

Un ja kas, es staigāju ar 'Gore-tex" apaviem tie kuri no "Ecco" Un nejūtos parādā 'Alfai" vai "Dominai" ap 50.ls ko būtu pārmaksājis.

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

Nu vēl viens piemērs. Neveiksmīgi braucot ārā no sētas ieliecu busam pakaļējo bamperi, stipri. Aizbraucu uz autorizēto servisu. Onka paskatijās un pateica verdiktu. 'Tas ir jāmaina. Jums taču kasko. Neesot problēmu. 230.ls ar darbu.' Pasildot ar celtniecības fēnu un ar āmura kātu uzspiežot bamperis ieguva sākotnējo izskatu. Aizņēma tas process 10.min.

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nu, var pavadīt laiku meklējumos un visu atrast pa lēto...un var darīt darbu un nopirkt to mantu dārgāk. Nav parāk apgrūtinoši visu laiku meklēt netā visu pēc iespējas lētāk ??

Daudz ko jau pērku pa dārgo nemeklējot, ja vajag. Tajā visā "pa lēto" iekūlos meklējot detaļas autiņam. Jo uz sitiena nebija 400.ls ko pa stūres reiku samaksāt lai izietu skati.

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

Un zini Dekster, vakarā parakāties pa inetu nemaz tik daudz laika nevajag. Gadijās ka pazaudēju autiņam atslēgu ar čipu. Wess motors par jaunu prasija 140.ls +kodēšana. No Anglijas ar visu sūtīšanu tas prieks izmaksāja 16.ls+ elektriķis par darbu paņēma 20.ls. Stāts par to, ka es neesmu šlesers un daudz ko var izdarīt lētāk.

uge Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nu tak es saprotu, ka 140 nav tas pats kas 50... bet sūtīt ostāmās zeķes no Spānijas tak tu netaisies,ko ?

Da ne jau tik traki. Jau iepriekš rakstiju, ka ir jeņķmobīlis, rijīgs, bet toties ērts. Nu vismaz priekš manis. Un ne jau katru santīmu skaitu kas makā, parasti pat nezinu kas uz konta palicis. Nu bet cenšos ietaupīt savdabīgā veidā. Neapmaksāt jānim bērziņam jauno māju, jauno sievu, jauno auto un ceļojumu uz Tibetu, kur viņš gūs jauno atklāsmi.

staar Reģ.: 19.03.2005
0 0 Atbildēt

Treknajos gados cilvji ierodoties vecajā eiropā (ciemos) brīnījās, kur tad viņiem te (BE, DE utt) tā labklājība? Izskatījās jau točna dīvaini, jo aizbraucot uz LV likās, ka cilvēki tiešām labi dzīvo. Pirms vairāk kā gada viens paziņa no LUX prasīja, ķipa ar ko LV naudu pelna, ka tā tik strauji attīstās. Ātrumā bija slinkums domāt un gvelzu muļķības par kaut kādiem kokmateriāliem u.c sū, jo nenāca nekas prātā. Sākumā jau paredzēja, ka LV vecās eiropas valstu līmeni sasniegs 50-70 gados, bet letiņi iedomājās, ka ir eiropā

Īstenībā es apbrīnoju Latviešu tautas optimismu, jo pēc visām indikācijām normālai situācijai vajadzētu būt tādai, ka jauna auto iegāde latvijā būs gluži kā neaizsniedzms sapnis. Principā droši ir tas, ka Latvijā krīze vēl pat nav sākusies, jo trūkties dabū pārsvarā tikai tie, kas sasapņojās par mūžīgi labo dzīvi.

A kas attieca uz GETZU, tad auto nav ne vainas, ja viņu pērk tiem nolūkiem kam viņš paredzēts. Nav jāuzskata par normu lietotu auto pirkšanu. Ja var atļauties vaig pirkt jaunu. Es getzu uzskatu par lētu auto, ar ko var uz veikalu vai darbu braukt utt. Ja man būtu vairāk naudas es savai tantei, kam kājas sāp vecā eskorta vietā nopirkt jaunu Getzu un viņa bēdu nezinātu, reizi 3 dienās uz veikalu, šad tad pie radiem 15km utt.

Bet ja sākās tāda ākstīšanās, ka cilvēki getzus pērk kā vienīgo auto lai ar 5 cilvēku ģimeni pa LV braukātu apkārt, tad sorry, pie tam vēl lecās uz tiem, kas ar lietotiem auto brauc.

Ja cilvēkam getz ir viss ko viņam vaig, tad ir ok, bet ja cilvis vienatnē siekalojās gar bumeriem vai audiem, bet tikai tāpēc ka kruta ir būt pirmajam auto īpašniekam un naudas trūkuma dēļ var atļauties un nopērk GETZ, tad sorry komentāru nav.

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Pričom te Getz ?? To tak zemnieks neražo !

Labāk ej gulēt!!!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU labi ja jau visi tā nopietni atbild nu tad es ar savu "Soviet Story" pastāstīsu.

Es jau kādus gadus pāris mierīgi braukāju ar vienu no vecākajiem iespējamajiem Avenšiem. Remontējos pie dīlera caur un caur.( Idiots ne ). Protams gan ne visas detaļas pie dīlera pērku bet pa detaļām kuras uzskatu ka orģīnāļas ir pārākas - tur toč. Tagad izdomāju izveikt eskperimentu ( nomira priekšas amīts pēc 215 Kkm) ar neorģinālajām daļām ( jo faktiksi orig. amīšu cena man ir tikpat liela kā pārlasīt visu priekšas piekari ar neorģinālām), tikai mainīju nevis tikai amjus, bet tiešām visu kas "jājas" no A-Z priekšas piekarei līdz pat visiem piļnikiem jauniem. Esmu nopircis UK Celicu GT4 ko lēnā garā iztirgoju pazīstamiem cilvēkiem detaļās. Lēnā garā arī skatos kā sev šādu hobij-auto nopirkt, vai varbūt salasīt pa detaļām (tas arī būtu intersanti - tāds lielu vīru Lego ). Lēnā garā ar sievu domājam vai nopirkt Rav4 mazlietotu, vai noņemt no kakla kadus pāris gadus dzīvokļa krīta. Kaut kā tā.

Paradumi īpaši nav mainījušīes, tikai tas ka sievai bums uz veselīgu pārtiku iestājies. Tagad 5 x izlasīs jebkura produkta sastāvu un visas cietžāvētās desas jāpērk pašam utml.

1 2 3 4 5 6 7
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti