Biistamaa kreeslu apsilde mazdai 6.

Biideklis Reģ.: 14.05.2007

Vakar, makjeniit apsalis peec copes, braucot maajaas iesleedzu benjkju apsildi, nobraucis kaadus paaris kilometrus ,sajutu nu dikti par daudz lielu siltumu muguras puseeIzrubiiju to apsildi, i veel kaut kaadu smakjeli sajutu salonaa - nodomaajunu gan kaads kautkur kaut ko svilina un smaka naak salonaa.Praats bij tajaa briidii aiznjemts ar citaam domaam, un shie fakti nesasaistiijaas kopaa.Smakjele pazuda, un shoriit tik ieraudziiju benjkjii nuuu baigo izdegushu melnu caurumu, nelabu aizdomu paarnjemts jozu luureet uz kombera muguru - kaa tad, tam ar izdedzis caurums

Bljac, jopanaa mazda, suuc par to benjkji, bet kombers ap simts latu veertiibaa ar kirdik.

Par cik diezgan biezhi no riitiem slinkuma paarnjemts sildu mashiinu, atstaajot ruucot un ar iesleegtu to sildiitaaju, bail iedomaaties, kas notiktu, ja tas buutu aizsvilies man klaat neesot.

Pasham briinums, ka shitaa var braukt un degt un neko nenojaust , bet nu kaa bija taa bija, laikam trinoties pa to kreeslu to gruzdeeshanu pats arii apslaapeeju.

Nuja, gribeeju pabriidinaat visu mazdu 6 iipashniekus- neatstaajat bez uzraudziibas to vella uzparikti!

Citiem autosiem diez ar taa gadaas?

 
Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

kuraa vietaa biji copeet?

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Jā – tas ir svarīgi Lai zinu kur ar mazdu nevar braukt

DimanC Reģ.: 22.05.2003
0 0 Atbildēt

ja "kombers" ir domāts kombinezons, tad tie mēdz būt ar visādiem siltumu atstarojošiem materiāliem. Un es domāju, ja palasītu tai mazdai lietošanas instrukciju, tad tur VARĒTU BŪT (nesaku, ka ir) teikts, ka apklātu ar foliju gluži to beņķi nevajadzētu kurināt. Bišķi pašam ar galvu vajag domāt...

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Kāpēc vispār jāieslēdz sēdekļu apsilde, ja mugurā tāds kombinezons caur kuru nejūt sadeguša krēsla karstumu

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Tas taču ir kruta

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

kas ir kombers?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

aa un ko nekjeeri?

Biideklis Reģ.: 14.05.2007
0 0 Atbildēt

DimanC rakstīja: ja "kombers" ir domāts kombinezons, tad tie mēdz būt ar visādiem siltumu atstarojošiem materiāliem. Un es domāju, ja palasītu tai mazdai lietošanas instrukciju, tad tur VARĒTU BŪT (nesaku, ka ir) teikts, ka apklātu ar foliju gluži to beņķi nevajadzētu kurināt. Bišķi pašam ar galvu vajag domāt...

Nav, nav folijas tajaa kombinezonaa, tas taisni ir domaats tiem, kas ar galvu nedomaa, un var iejaaties zem ledus tb. peldoshais, saku jau, nepadomaaju, kakim rakom vispaar vajadzeeja sleegt to apsildi iekshaa, bet jautaajumu jau tas nemaina. Kautkaadas biezaas aljaskas pufaikas siltumu atstaro ne sliktaak kaa taads kombers, nu nedriikst tak tapeec kreeslaa caurums izdegt.Labi, ka neesmu sieviete ar uudeljaadas kazhoku muguraa, lai gan jaadomaa, taadas ar mazdaam nebrauc.

Prieksh shiira - vienu liidakjeli gan dabuuju, vareetu buut, ka meera bij, bet nu peld taalaak.

DimanC Reģ.: 22.05.2003
0 0 Atbildēt

nu labi - vispār jau autoražotāji varēja paredzēt šādu "ūbersarežģītu fīču" un iebūvēt beņķos termosensoru.

kā pārcepas - atrubī apkuri un/vai izmet paziņojumu.

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja: Kaut kad pirms dažiem gadiem Volvo atsauca partiju ar, ja nemaldos, S60 modeļiem, kuriem šī pati šaize bija.

Nnjā būtu šito zinājis, mēģinātu paspaidīt MM kantori,kā nekā pie šamiem bija iepirkts S60 un kā reizi pērn ziemā izkūrās caurums vadītāja beņķa sēžamdaļā. Kad biju iebraucis pie MM un jautāju kas cik ko, atbildē bija , mēs neko bišku pāri 200 ls un būs kā jauns. Bet tagad lai jaunais īpšnieks meklē kapē beņķis nesilda

Biideklis Reģ.: 14.05.2007
0 0 Atbildēt

Shajaa gadiijumaa vareetu vainot folijas apakshbikses

Biideklis Reģ.: 14.05.2007
0 0 Atbildēt

Nuja, nevainiibas josta viirieshiem...

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Biideklis rakstīja: Nuja, nevainiibas josta viirieshiem...

ar sekretku lai nenozog

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DimanC rakstīja: nu labi - vispār jau autoražotāji varēja paredzēt šādu "ūbersarežģītu fīču" un iebūvēt beņķos termosensoru.

kā pārcepas - atrubī apkuri un/vai izmet paziņojumu.

A kas viņiem jāparedz? Ka tur kaut kas safisīsies un sāks sildīt par daudz? Kurā ķebļa punktā šos datčikus grūst un cik lielā skaitā? Un, visbeidzot, kā garantēt ka tie datčiki, no kuriem normālā gadījumā jēga būtu = 0, nepadarītu ķebli neērtāku un paši pēc dažiem gadiem neatsprāgtu?

Manam audī ir ķebļu apsilde - kā jau audī, sešos līmeņos, ko izveic releji, kas pēc datčika rādījumiem slēgā ķebļus iekšā ārā. Pašu datčiku var mierīgi sataustīt, tāpēc tas iebāzts sēdekļa daļai jau tajā vietā, kur to aizsedz atzveltne - lai cilvēks tam nesēdētu virsū.

osiss Reģ.: 22.12.2003
0 0 Atbildēt

Kura mazda tā ir pirmā vai jaunā?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Darba Mazdai MPV 2x pa garantiju mainīja tos sēdekļu apsildes vadus. Garantija beigusies un atkal nestrādā, nu i nafig nevajag arī. Kaut kāds Mazda gļuks, bet neviena atsaukuma šai sakarā nav, toč gaida, kad kāds nodegs.

Biideklis Reģ.: 14.05.2007
0 0 Atbildēt

osiss rakstīja: Kura mazda tā ir pirmā vai jaunā?

Pirmaa gan. Nekaadus dachikus tur nevajag, paurkjeejos tur - sakusushi vadelji, kas uztaisiijushi iiso. Deelj taa jau arii saacis kuupeet aciimredzot, tik briinums kapeec droshinaataajs laiciigi nav izbliezis. To ka droshinaataaji ir veel no ruupniicas, varu garanteet, nekas tur nav kjibinaats. Kaadaa valjas briidii buus jaapapeeta, cik ampeeru drosheklji tur staav virsuu, varbuut ka tie gauzhaam tievie un aciimredzot garie apsildes vadelji var uztaisiit pazharu neizbliezhot droshinaataaju. Bet skaidrs ir viens - benjkjis vairs nesilda

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ieliec sildelementu no tāda modeļa, kam ķebļi paši no sevis nesāk degt

Kamazs Reģ.: 11.01.2004
0 0 Atbildēt

Labs, labs... cilvēku gandrīz nodedzina sabojājusies apsilde, bet iAuto publika vēl brūk virsū: "Ahā! Kombinezonā brauci, ja? Tie sēdekļi tak domāti strādāt tikai noteiktos apstākļos no +5 līdz +7 grādiem un tikai ar pliku pakaļu sēžot, ja pats ar galvu nedomā, tad nav brīnums, ka nabaga mazda eksplodē."

Nē, bet nopietni, ja uz izplūdes kolektora ir brīdinājums nelikt roku ir karsts, vai, diespas, Amerikā var iesūdzēt tiesā ražotāju, ka nebija brīdinājuma uzlīmes, par to, ka kaķi nevar likt veļas žāvētājā vai fēnu lietot dušā, tad joptvaj par Mazdu, kas sadedzina pasažieri sen jau būtu kliedzoši virsraksti lielākajās avīzēs, valsts līmeņa izmeklēšanas, masveida atlaišanas atbildīgo personu rindās un galu galā pāris ļimoni morālajos zaudējumos.

Man nešķiet normāli, ja autiņš nosvilina vadītāju

Biideklis Reģ.: 14.05.2007
0 0 Atbildēt

Bishkjiit dusma par to komberi, bet tas siikums, gan uzlipinaas kaadu ielaapu un buus ook

Ja njemtu galvaa shitaadus siikumus, tad aatri vien sev var sachakareet smadzenes - driizaak sho uztveru ar humoru

Nopirks citu benjkji un miers, ak tu dievs.

Ja buutu garantijas gadiijums, tad gan vareetu pachakareet dziivi diilerim

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti