Kaksis rakstīja:
Palaidniex rakstīja: kā reizi, ja aplis ir tukšs un apkārt neviena nav - kāpēc nebraukt pa pirmo joslu?
Un ja esi laikus ieslēdzis pagriezienu 2. joslā esot, lai pārkārtotos uz 1. joslu, tad neviens nepīpinās aiz muguras, jo ir taču arī 3. josla pa kuru mani apbraukt....
Slāvu aplī?
Atgādināšu - savulaik arī slāvu aplī bija 3 joslas...
Un vēl - ja brauc pa 2. joslu ar "pedal tu ze metal", apstājies kā miets tieši pie nobrauktuves un neizmanto ne pagrieziena rādītājus, ne centies saprasties ar 1. joslas braucējiem - tad ir tikai logiski, ka kāds aiz Tevis pīpina.
Es aºī pīpinu, ja cilvēks bez redzama iemesla sāk uz ceļa kūkot vai sēņot. Ja cilvēkam ir padomā kāds manevrs, tad priekš tam ir izgudroti pagriezienu rādītāji, ar kuru palīdzību var painformēt pārējos par savu manevru un ieceri.
Cilvēki lielākoties nav muļķi un var laicīgi izdarīt secinājumus un pieņēmt lēmumu, kā rīkoties tālāk.
Bet laikam TU brauc pēc principa - esmu kings, visiem jārēķinās ar mani, un nekādīgi man ar citiem, un pagriezienus rāda tikai tie, kuri nezina paši kurp brauc...
Ja ta - tad man Tevis žēl...
Braukšana aplī
kā reizi, ja aplis ir tukšs un apkārt neviena nav - kāpēc nebraukt pa pirmo joslu?
Un ja esi laikus ieslēdzis pagriezienu 2. joslā esot, lai pārkārtotos uz 1. joslu, tad neviens nepīpinās aiz muguras, jo ir taču arī 3. josla pa kuru mani apbraukt....