Gan Hakook gan Toyo Proxes tīri labi ir patikušas kā lietus riepas, pat liekot plataku profilu kā manam auto pienāktos. Proxes ( gan ne CF1) man uz sausa asfalta ir lukušās mazliet paskaļas, bet nu manai vecajai Toyotai ar to skaņas izolāciju ar tā pašvaki, uz kāda vācu auto droši to mazliet lielāko troksni i nepamanīsi.
Bet vienalga es jamās (Toyo) lietoju, jo netīšām arī uz pēkšņa sniega sanāca pārbaudīt - vienīgās "problēmas" radās Vecpiebalgā kad pa piebrauktu sniegotu kalnu veļējos paºbaudīt kas notiks ja no pastāva kalna ( zemes ceļš neilgi pirms krustojuma kur ir ass līkums krustā kur sazarojas ceļi uz Cesvaini un uz Madonu) - tur gan ABS ar šīm riepām jutās bezspēcīgs - ātrums no šāda kalna nekrītas ( tas ja tupi bremzē ar bremzi grīdā - ko es arī darīju jo tas bija ar nolūku). Bet nu ja pat šādā situācijā to dara ar prātu - ātrumiem un motoru vai ar pulsējošām kustībām bremzē ( vecajam Avensim ABS nav sevišķi ātrs domāšanā) - tad arī ar šīm riepām no šī kalna nobremzēt nebija problēmu.
Pērku jaunas vasaras riepas 225/55 R17
Nesteidzīgi lūkoju savam drapakam uz nākamo sezonu jaunus apavus. Piedāvājumus ar iekļautu nesezonas atlaidi, lūdzu sūtīt uz janca@navigator.lv .