Domenixss19 rakstīja: Domaju , ja tie auto butu slikti neviens nebraukatu... Katram ir savas prasibas
Jā, gan... taču tavas prasības izbeidzās pie atzīmes 4K eur...
Domenixss19 rakstīja: Domaju , ja tie auto butu slikti neviens nebraukatu... Katram ir savas prasibas
Jā, gan... taču tavas prasības izbeidzās pie atzīmes 4K eur...
Nav jau nekadas velmes braukat ar auto 700k km es ar otru auto apmeram - pa 5 gadiem nobraucu 60k km ,,, shaubos , ka ar vienu un to pashu auto braukatu 60 gadus Man patik samera biezhi mainti auto... apmeram reizi 2 gados - maksimums 3
Nu piemēram ar 2,5 tdi ... esi gatavs kādus 500Ls nolocīt uzreiz pēc auto nopirkšanas, tikai tāpēc, lai droši nobrauktu tos savus 2 gadus neielidojot uz dzinēja remontu?
+vēl tikpat nākamajā pusgadā par lietām, kuras būs paslēpis pārdevējs...
Nu nu, jauni auto ar lieliem dzinejiem ir daudz , daudz ekonomiskaki neka vecie auto... tas pats 730bmw jeb S klases 300 mersis rij vairak piemeram neka pedejais tuoregs - Vidējais degvielas patēriņš (l/100 km) - 9,1 L 4.2 V8 TDI
Domenixss19 rakstīja: Nu nu, jauni auto ar lieliem dzinejiem ir daudz , daudz ekonomiskaki neka vecie auto... tas pats 730bmw jeb S klases 300 mersis rij vairak piemeram neka pedejais tuoregs - Vidējais degvielas patēriņš (l/100 km) - 9,1 L 4.2 V8 TDI
Par kādiem Touregiem Tu runā... pats taču teici, ka uz 4eur...
Nezinu , ka jau teicu par dizeljiem neko nezinu tadelj vairak domaju protams par benzina dzineju no visiem protams milakais ir CLk - draugam ir 2000 gada ja nemaldos pilnaka kompektacija , bet nu teikshu ta - pilnigi nekadas problemas nav ar to auto vinjam... Pats vinjsh nedaudz divains - vinjam kkads bmw simdroms ir un ar savu 320 CLK samera biezhi mil parkapt Celjas satiksmes noteikumus
Domenixss19 rakstīja: hm... Var ari es domaju ieberzties ar to pashu golfu, passatu, saabu u.t.t vairak neka piemeram ar clk mersi... Varbut ta ipasnieks bija dasnaks , un veica kartigi visas apkopes un remontu...
Protams... pēdējie trīs īpašnieki noteikti...
viņi būs laimīgi atrast savam "dārgumam" jaunu losi...
nopirkshu sev tourega 4 riepas ar diskiem plus sturi par touregiem - ne es teicu , ka piemeru par motoriem - tu ieprieksh mienji , lai nosaucot kadu labaku dizelj dzineju par veco mersha dzineju... Luk ari bija manas domas , vai man ir taisniba vai nav.. Nu to mes redzesim pec ilgaka laika... Un vispar jaunakas automashinas un komfortakas plist mazak un apkope ir letakas neka vecas... =) protams ja neieberzisies Man chomam ir 80 Audis ,,,, tak vinjsh tere gada par remontu vairak neka parejie ar saviem Vw passatiem, CLK, S klases u.t.t auto... Vinjam pa gadu jau sanak maksat par remontu tuvu tai mashinas vertibai. Bet pats doma , ka ir otradak un citiem netic. pats vainigs
Domenixss19 rakstīja: Nav jau nekadas velmes braukat ar auto 700k km es ar otru auto apmeram - pa 5 gadiem nobraucu 60k km ,,, shaubos , ka ar vienu un to pashu auto braukatu 60 gadus Man patik samera biezhi mainti auto... apmeram reizi 2 gados - maksimums 3
mnja? un daudz esi nomainījis?
Yetti - shis bus 5 auto...
Domenixss19 rakstīja: nopirkshu sev tourega 4 riepas ar diskiem plus sturi par touregiem - ne es teicu , ka piemeru par motoriem - tu ieprieksh mienji , lai nosaucot kadu labaku dizelj dzineju par veco mersha dzineju... Luk ari bija manas domas , vai man ir taisniba vai nav.. Nu to mes redzesim pec ilgaka laika... Un vispar jaunakas automashinas un komfortakas plist mazak un apkope ir letakas neka vecas... =) protams ja neieberzisies Man chomam ir 80 Audis ,,,, tak vinjsh tere gada par remontu vairak neka parejie ar saviem Vw passatiem, CLK, S klases u.t.t auto... Vinjam pa gadu jau sanak maksat par remontu tuvu tai mashinas vertibai. Bet pats doma , ka ir otradak un citiem netic. pats vainigs
Tad kad tie jaunie tuarega motori visi būs izdiluši un apsprāguši, tad 250d būs beigusies obkatka.
Liekas, ka Tu jau biji izlēmis kādu auto ņemt, pirms vēl uztaisīji toficu...
Ņem , kas ņemams un lai labi ripo!
Bet atceries! Mēs Tevi brīdinājām... Pasātu ņem!
Vienam Passats labs otram zhigulis , vai kads kartigs 5L amerikanju auto... =) pec pazinjas zinu , to ka passats ir erts un labs , bet vinjam bija lielas problemas ar ritosho dalju. Es vnk biju gribejis uzzinat, plusus un minusu par shiem auto...
Nu Tev tak jau teica: Par 4eur labu vai pat normālu premiumu nedabūsi... ar to rēķinies.
Par 4 eirikiem var noraut luksus klases gemoroju.
Tak tie salīdzinoši jaunie merši visi rūsē ,ka bail ar tādu braukt. Regulāri veiktas apkopes = 1x gadā pārkrāsots? diezvai
Mnja ar to ruseshanu gan - ka ir ta ir vinjiem...
Latviešu sakāmvārds:
Katrs pats savu 4eiriku pafisējs.
Gud nait!
brinums , ka neviens neierunajas par opeljiem
• Ko nozīmē „Opel” zīmīte?- plaisa tawaa dziiwee..
• Kaa war nopirkt sporta opeli?- jāpērk opelis kam komplektaa naak nike kedas...
• Kaadeelj tika izgudrots opelis?- lai ford nebuutu pati sūdīgākā mašīna pasaulee...
• Kas ir opelis?- nee taa naw mašīna tas ir paarwietoshanaas līdzeklis...
• Kāpēc Opel īpašnieki pa dienu nesveicinās?- Tāpēc, ka no rīta servisā jau
visi ir sasveicinājušies!
• Kāpēc Opel-im ir apsildāms aizmugurējais stikls?- Lai rokas būtu siltumā,
stumjot auto.
• Kā panākt, lai Opel ieskrienas no 0 līdz 100km/h 10 sekundēs?- Nogrūdiet to no kraujas.
• Kas rakstīts Opel lietošanas grāmatā 4. un 5. lappusē?- Vilcienu un
autobusu kustības saraksts.
• Kas ir Opel kalna galā?- Brīnums!
• Kā var dubultot Opel cenu?- Pielejiet tam pilnu bāku.
• Kā panākt, lai Opel labi izskatās?- Noparkojiet to starp diviem Moskvičiem.
• Ko darīt, ja jūsu Opel ceļā gadās savvaļas bišu spiets?- Pārtrauciet
stumšanu un paslēpieties mašīnā.
• Kāda ir Opel īpašnieka kvēlākā vēlēšanās?- Iegādāties automobili.
• Kā Jūs nosauktu Opel ar drošības jostām?- Par mugursomu!
• Kā panākt, lai Opel ātrāk brauktu kalnup?- Izgrūdiet ārā pasažierus.
• Kā panākt, lai Opel ātrāk brauktu lejup?- Izslēdziet dzinēju.
• Kas ir lieks šinī sarakstā - Opel, AIDS, sifiliss?- Sifiliss, jo no tā var
atbrīvoties.
• Saule lec, zaķi lec - Opels nelec
• Ja klusā rudens vakarā iziet ārā, tad var dzirdēt, kā Opeļi rūsē.
• katra mašīna kādreiz kljuust par opeli.
Domenixss19 rakstīja: .... es ar otru auto apmeram - pa 5 gadiem nobraucu,,,
Domenixss19 rakstīja: .... Man patik samera biezhi mainti auto... apmeram reizi 2 gados - maksimums 3
Domenixss19 rakstīja: Yetti - shis bus 5 auto...
Domenixss19 rakstīja: brinums , ka neviens neierunajas par opeljiem
Domenixss19 rakstīja: Nu nu, jauni auto ar lieliem dzinejiem ir daudz , daudz ekonomiskaki neka vecie auto... tas pats 730bmw jeb S klases 300 mersis rij vairak piemeram neka pedejais tuoregs - Vidējais degvielas patēriņš (l/100 km) - 9,1 L 4.2 V8 TDI
Domenixss19 rakstīja:....Man chomam ir 80 Audis ,,,, tak vinjsh tere gada par remontu vairak neka parejie ar saviem Vw passatiem, CLK, S klases u.t.t auto... Vinjam pa gadu jau sanak maksat par remontu tuvu tai mashinas vertibai. Bet pats doma , ka ir otradak un citiem netic. pats vainigs
tukštirsējs vai puišelis...
OK var izdarit piemeram ta... kada ir jusu prat labaka mashina , un kapec - tikai par sapratigam cenam , var ari parsniegt protams 10k.... bet ne 100 tiesham ar kuru ir bijusi kada pieredze u.t.t , vai kadi minusi
Sakshu, ar visi S klases mershi ir ljoti labi - vienigi ja vinjam ir parkinga sensori , tad var jau saktit sekundes , jo driz jau nebus bmw 7 serijam tas pats ar tiem sensoriem.
Evo pienemu labaks par Imprezu Wrx Sti... Jo Mitsubishi inzinieri ne tikai rada auto , bet ari lidmashinas , jahtas u.t.t
Nissan patrol labs apvidus auto - runajot par samera jauniem ap 2003 gadu ja nemaldos, bet ja drusku elektorinika no4akaresies , tad aizies pa pi****** viss , jo izmaksas ljoti dargi tas.
Nu es skaitu , ka otru auto - tas ir domats kursh bus otrs , ar kuru es pagaidam braukaju.
Kadu pirkt?
Sveicinati
Velejos uzzinat plusus un minusus par shiem auto, ir velme nopirkt sev auto lidz - 4 000 euro... Bet isti nezinu kuru , jo visi shie liekas labi, varbut ari varat ieteikt kadus citus - par sho pashu summu , kur samera ir labs komforts par sho cenu?
Tatad - mani izveletie auto :
Audi A6 - (1998-1999 gads - 2,4 vai 2.8 benzins).
Audi A8 - (1997-1998 gads - 2,5D vai 2,8 benzins).
Bmw , (1997 -1999 gads - 725 D , 728 , 730D, 735).
Mercedes CLK 200 - CLK 320 - ( 1997 - 2000)
Volvo S60 vai S80 - ( 1999 - 2002 gads).
Varbut kads var pateikt ari kads paterins, vai ir darga apkope, ka ir braukashanu pa ziemu - piemeram ar CLK jo celji ziema mums nav diezko tiriti
Paldies.