Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Einšteins reiz teca ka pasaulē esot divas besgalīgas lietas - cilvēku stulbums un visums, pie kam par otrā bezgalību viņu mācot šaubas...

Tieši tā, tavējais tiešām ir bezgalīgs - visu laiku ar kaut kādām atmazkām atsakies saprast vienkāršas un loģiskas lietas, bet kad ar to vien paliek par maz, vēl sāc murgot par kaut kādām privātām lietām...

Ko tu te vēl sakvankšķējies Padod tev un seenei varu, būs tāds bardaks ka maz neliktos. Sēdiet un smilkstiet, cik uziet,par laimi tādi demagogi tik vien var kā smilkstēt.

Bardaks ir tagad. Un tev līdzīgie par to priecājas.

Nez kādēļ tur, kur man ir vara, ir kārtība un nevienam pret to nav iebildumu.

kur tas ir?

0 0 Atbildēt

tā, Pirmais uzskata, ka šiten

maps.google.com/... ,24.277679&num=1&t=h&z=16

ir krustojums, līdz ar to Pirmajam atsūtītais ātrumprotokols ir jāatceļ, jo zīme ir spēkā LĪDZ KRUSTOJUMAM, bet nošāva Pirmo vot šiten (no pakaļas nošāva)

maps.google.com/... ,24.276284&num=1&t=h&z=16

0 0 Atbildēt

bļēģ, tupais īauto dižkoderis

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

1- Vai ja valsts būu iepirkusi radarus un privātais būu nopelnījis uzreiz (tagad var teorētiski arī palikt mīnusā) skaitītos labāks variants?

2 - Tas skaidrs, ka tas ir slikti bet budžetu drīkst arī neizpildīt. Kā piedāvā noformēt dajebkādas soda naudas kas jāmaksā par jebko atbilstoši KK un APK aprakstīajiem lēmumiem?

3 - Ko nozīmē melo? Šis varētu būt nosacīti diskutabls jautājums - kāpēc zivtiņam mēģinot izķert pārkāpējus būu jābrīdina potenciālie kur kad un cikos tos ķers (lai tie tur nerādās)

4 - Un kāpēc ieviešanas shēmai jābut mazāk slepenai? Es esmu par to, ka mobilo radaru vietas NEKUR nepublicē spiežot ievērot ātrumu visiem UN JEBKUR! Vēl derētu sākt radarus uzstādīt radošak un neparedzamākās vietās, lai pārkāpēji apzinās, ka pie sava soda var tikt JEBKUR. Ātri vien aiz skopuma samācīšies braukt atbilstoši zīmēm.

Vienīgais, kas šeit tiek piemirsts un nepamatoti neaiztikts ir satiksmes organizācija un atceramies ka FR tikai kontrolē likumīgi izlikto zīmju ievērošanu! Nepatīk zīmes Rīgā griezies pie RD SatDepa. Un spārdi viņus!

1. Ja valstij nav budžeta līdzekļi FR tūlītējai iegādei, tad var noslēgt privātās partnerības līgumu par FR pakalpojuma nodrošināšanu, maksājot fiksētu maksu, kuru noteiktu pamatojoties uz uzņēmuma izmaksām, nevis "veiksmīgu biznesu". Ņemot līzingā auto, taču tev liekas normāli, ka banka prasa mēneša maksu, nevis maksu par nobrauktajiem km?

2. Pati pamatideja PELNĪT ar sodiem nozīmē, ka mērķis ir panākt pēc iespējas lielāku pieķerto pārkāpumu skaitu, nevis novērst to izdarīšanu. Ideāls prevencijas rādītājs būtu neviens nesastādīts protokols!

3. Melo nozīmē to, ka melo. Pretēji Zivtiņa publiski teiktajam, piemēram:

- radardetektori nevar izraisīt aviokatastrofu

- FR tiek slēpti

- policija nepublicē FR atrašanās vietu karti

4. Nejauc FR atrašanās vietas ar ieviešanas shēmu. Satiksmes drošība nekādi neuzlabojas no tā, ka tiek slēpts līgums par budžeta naudas izšķiešanu firmai, kas acīmredzami nepilda līgumsaistības. Tāpat no tā, ka tiek slēpti FR darbības principi, instrukcijas t.i. jebkas, kas ļautu sabiedrībai saprast, kāda ir FR izmantošanas principi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Seenei taču arī ir kaut kāda IT firmiņa, ka tik nav ieinteresēts te aurot.

Nē, nav nekādas saistības ar šo portālu darba ziņā

0 0 Atbildēt

goo.gl/... - krustojums

goo.gl/... - nošāva

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

1. Ja valstij nav budžeta līdzekļi FR tūlītējai iegādei, tad var noslēgt privātās partnerības līgumu par FR pakalpojuma nodrošināšanu, maksājot fiksētu maksu, kuru noteiktu pamatojoties uz uzņēmuma izmaksām, nevis "veiksmīgu biznesu". Ņemot līzingā auto, taču tev liekas normāli, ka banka prasa mēneša maksu, nevis maksu par nobrauktajiem km?

2. Pati pamatideja PELNĪT ar sodiem nozīmē, ka mērķis ir panākt pēc iespējas lielāku pieķerto pārkāpumu skaitu, nevis novērst to izdarīšanu. Ideāls prevencijas rādītājs būtu neviens nesastādīts protokols!

3. Melo nozīmē to, ka melo. Pretēji Zivtiņa publiski teiktajam, piemēram:

- radardetektori nevar izraisīt aviokatastrofu

- FR tiek slēpti

- policija nepublicē FR atrašanās vietu karti

4. Nejauc FR atrašanās vietas ar ieviešanas shēmu. Satiksmes drošība nekādi neuzlabojas no tā, ka tiek slēpts līgums par budžeta naudas izšķiešanu firmai, kas acīmredzami nepilda līgumsaistības. Tāpat no tā, ka tiek slēpti FR darbības principi, instrukcijas t.i. jebkas, kas ļautu sabiedrībai saprast, kāda ir FR izmantošanas principi.

1. Atklāšu noslēpumu - Līzinga ikmēneša maksa IR atkarīga no plānotā nobraukuma. Netici - pazvani jebkuram auto tirgotājam. Un kā panāksi, ka tiek veikts noteikts mērījumu skaits, laiks? FR kantorim tad ir izdevīgi saņemt maksu par mērījumiem tos pat neveicot - nevajag īºēt auto, algot darbiniekus un iepirkt reālas iekārtas...

2. Neviens nesaka, ka Valsts pelna ar soda naudām. Iekasētāks soda naudas (par dajebko) ir kaut kā jāiebudžetē. Un pagaidām nezinu NEVIENU valsti, kur ar bezmaksas un nerepresīvām metodēm ir sabiedrība piespiesta ievērot zināmus noteikumus/kārtību. Vari nosaukt kaut kādu piemēru?

3. Bet FR tak netiek iebūvēti apgaismes stabos, reklāmas stendos. Tie tiek vienkārši uzstādīti. Ja jau tie būtu slēpti - tos neviens nevarētu ieraudzīt. Kāpēc policijai būu JĀPUBLICĒ FR KARTE??? Kāpēc tiem vispār būtu jāsaka, šeit mēs ar slēptām metodēm kontrolēsim jūsu spēju ievērot CSN. Dumjš esi vai? Ja teiks, ka uz kādas šosejas no tikiem līdz tikiem mērīs svaru pārkrautajām fūrēm - tici man tieši tobrīd nevienas pārkrautas fūtres tur nebūš - pirms un pēc tā laika - vai cik uziet un tad atkal visādi sēnes teiks, ka nelikumīgi bija svērt fūri ārpus izsludinātā laika...

Par radardetektroru spēju izraisī aviokatastrofu es vēl pastrīdētos. Ja to iemet lidojošas lidmašīnas dzinējā - sekas nav tik viennozīmīgi prognozējamas...

4. Un tu arī visiem rādi līgumus visos sīkumos, ja pagadās noslēgt līgumu ar valsti kas sature 3. personām neizpaužamu informāciju?

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nu par šito jau arī ir bazars. Cilvēki protestē pret to,ka viņus soda par likuma pārkāpumu. Ievēro atļauto ātrumu un soda nebūs.

Un ir pilnīgi vienalga, slēpj to radaru,neslēpj, kāda starpība?? Pilna Latvija ar kretīniem, kuri vienkārši uzspļauj sat noteikumiem. Seene ir viens no tiem, tagad cepjas.

Cilvēki cepas par to, ka sods tiek uzlikts par patiešām cilvēcisku kļūdu, kāda ir ātruma pārsniegšana +10km/h robežās. Bet policija var tīši pārkāpt likumu, par to nekādu sodu nesaņemot.

Un tādi kā tu vēl sauc noziegumu, par \"cilvēcisku kļūdu\" Derētu kāds, kas cilvēciski kļūdītos un sajauktu tevi ar boksa maisu. Varbūt saprastu atšķirību.

Bet Deksters pareizi saka - kāda tauta, tāda policija, deputāti. www.bmwpower.lv/... Atnāca kaut kāda atmazka, ka Saeimas stāvvietas organizātori varbūt kaut ko darīs.

Reiz garām ejot, es tur dežūrējošajam policistam pajautāju, kāpēc viņš pieļauj situāciju, ka turpat blakus Noliktavas un Torņa ielas T-veida krustojumā novietots auto (kkāds balts luksus klases auto, marku neiegaumēju), kaut tur ir apstāties aizliegts zīme un arī bez tās pēc CSN tur stāvēt nedrīkst (jo nav nepārtrauktas baltās līnijas pa vidu). Atbilde bija, ka cilvēks tik uz brītiņu piestājis, lai ieskrietu pēc kkā, tas nekas, ka turpat aiz stūra ir patukša Citadeles ielas RS maksas stāvvieta.

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Einšteins reiz teca ka pasaulē esot divas besgalīgas lietas - cilvēku stulbums un visums, pie kam par otrā bezgalību viņu mācot šaubas...

Tieši to pašu vari attiecināt arī uz sevi, jo savādāk, kā izskaidrot, ka tu, seene, deksters u.tml. te cepjaties katrs ietiepīgi palikdami pie sava viedokļa?

Ko jūs gribat panākt?

Jo Einšteins teica arī šo: "Neprāts ir tas, ka tu turpini darīt to pašu, taču sagaidīt gribi citu rezultātu."

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Einšteins reiz teca ka pasaulē esot divas besgalīgas lietas - cilvēku stulbums un visums, pie kam par otrā bezgalību viņu mācot šaubas...

Tieši to pašu vari attiecināt arī uz sevi, jo savādāk, kā izskaidrot, ka tu, seene, deksters u.tml. te cepjaties katrs ietiepīgi palikdami pie sava viedokļa?

Ko jūs gribat panākt?

Jo Einšteins teica arī šo: "Neprāts ir tas, ka tu turpini darīt to pašu, taču sagaidīt gribi citu rezultātu."

Nāksies vien piekrist, jo biju aizmirsis, ka strīdoties ar totālu stulbeni, vispirms tas nolaidīs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

1. Atklāšu noslēpumu - Līzinga ikmēneša maksa IR atkarīga no plānotā nobraukuma. Netici - pazvani jebkuram auto tirgotājam. Un kā panāksi, ka tiek veikts noteikts mērījumu skaits, laiks? FR kantorim tad ir izdevīgi saņemt maksu par mērījumiem tos pat neveicot - nevajag īºēt auto, algot darbiniekus un iepirkt reālas iekārtas...

2. Neviens nesaka, ka Valsts pelna ar soda naudām. Iekasētāks soda naudas (par dajebko) ir kaut kā jāiebudžetē. Un pagaidām nezinu NEVIENU valsti, kur ar bezmaksas un nerepresīvām metodēm ir sabiedrība piespiesta ievērot zināmus noteikumus/kārtību. Vari nosaukt kaut kādu piemēru?

3. Bet FR tak netiek iebūvēti apgaismes stabos, reklāmas stendos. Tie tiek vienkārši uzstādīti. Ja jau tie būtu slēpti - tos neviens nevarētu ieraudzīt. Kāpēc policijai būu JĀPUBLICĒ FR KARTE??? Kāpēc tiem vispār būtu jāsaka, šeit mēs ar slēptām metodēm kontrolēsim jūsu spēju ievērot CSN. Dumjš esi vai? Ja teiks, ka uz kādas šosejas no tikiem līdz tikiem mērīs svaru pārkrautajām fūrēm - tici man tieši tobrīd nevienas pārkrautas fūtres tur nebūš - pirms un pēc tā laika - vai cik uziet un tad atkal visādi sēnes teiks, ka nelikumīgi bija svērt fūri ārpus izsludinātā laika...

Par radardetektroru spēju izraisī aviokatastrofu es vēl pastrīdētos. Ja to iemet lidojošas lidmašīnas dzinējā - sekas nav tik viennozīmīgi prognozējamas...

4. Un tu arī visiem rādi līgumus visos sīkumos, ja pagadās noslēgt līgumu ar valsti kas sature 3. personām neizpaužamu informāciju?

1. Labi, varbūt izvēlējos neveiksmīgu piemēru. Pamēģini pērkot līzingā TV dabūt atlaidi, jo skatīsies tikai bezmaksas kanālus. Un pats saproti, ka skaidri uzrakstīji problēmu? Šobrīd privātais partneris (kuru interesē peļņa) ir ieinteresēts vienīgi panākt pēc iespējas lielāku fiksētu pārkāpumu skaitu, nevis tos novērst.

2. Valsts pelna ar soda naudām, bet tu akli atsakies to redzēt. Tiešām nespēj atšķirt, ka FR var lietot represīvi un preventīvi. Represīvajā varintā satiksmes drošība neuzlabojas, bet peļna nāk. Prevntīvajā CSN netiek pārkāpti, bet FR nākas ierakstīt budžeta IZDEVUMU pozīcijā.

3. Kurš ir dumjš? Es nesaku, ka policijai ir jāpublicē FR karte. To solīja Zivtiņš. Meli ir solīt un nepildīt solīto. Kādēļ jāmelo? Nepublicē un viss, vai ne tā?

Un kādēl centies pārspēt Zivtiņu un izdomā debīlas idejas par radardetektora iemešanu lidojošas lidmašīnas dzinējā?

4. Kur tu šajā gadījumā redzi kādu trešo personu? VALSTS esam mēs visi. Un ja VALSTS ir noslēgusi līgumu, tad visi arī esam iesaistītā persona. Un jā - likums nosaka, ka šādiem līgumiem ir jābūt publiskiem, pat ja tev tas liekas neaprotami.

0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Bet Deksters pareizi saka - kāda tauta, tāda policija, deputāti. www.bmwpower.lv/... Atnāca kaut kāda atmazka, ka Saeimas stāvvietas organizātori varbūt kaut ko darīs.

Taisnība jau ir. Kādēļ gan lai policists ievērotu likumus, ja tauta (Deksters, Palaidniex) uzskata, ka to nevajg?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Ko jūs gribat panākt?

tur nu es piekrītu, būtu pareizi neatbildēt sēnem.

BET...parunāties taču gribās

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

M77 rakstīja:

Ko jūs gribat panākt?

Nāksies vien piekrist, jo biju aizmirsis, ka strīdoties ar totālu stulbeni, vispirms tas nolaidīs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi...

Nedomāju,ka Sēnei ir pieredze. Neko jau viņš nav sakāvis.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

M77 rakstīja:

Taisnība jau ir. Kādēļ gan lai policists ievērotu likumus, ja tauta (Deksters, Palaidniex) uzskata, ka to nevajg?

pag pag, par FR ir runa.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Seenei taču arī ir kaut kāda IT firmiņa, ka tik nav ieinteresēts te aurot.

Ne jau par iAuto runa, bet gan par FR lietu.

Varbūt tev gar snuķi aizgāja kāds salds piliens,tāpēc vāries.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

M77 rakstīja:

pag pag, par FR ir runa.

Nu jā, arī par FR ir runa. Pirmā pašlaik rupjā nelikumība ir tā, ka piesūtītajos protokolos nav norādīta pat tā informācija, ko pieprasa apšaubāmi likumīgais (ar augstākas hierarhijas likumu pretrunīgais) likums, kurā tas ir noteikts.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Gar snuķi iet kas cits. Un ies vēl daudz kas, ja tādi kā tu turpinās aizstāvēt varas pārstāvju patvaļu.

Es, piemēram, gribu joprojām klausīties radio... Nu jau arī tas ir nelikumīgi, ja vien nav divas reizes iegādātas divas licences! Par radio klausīšanos ir jāmaksā 4x! Tu par savu kūdru arī liec maksāt 4x? Iekāpjot transportā, samaksā par 4 biļetēm?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Gar snuķi iet kas cits. Un ies vēl daudz kas, ja tādi kā tu turpinās aizstāvēt varas pārstāvju patvaļu.

Es, piemēram, gribu joprojām klausīties radio... Nu jau arī tas ir nelikumīgi, ja vien nav divas reizes iegādātas divas licences! Par radio klausīšanos ir jāmaksā 4x! Tu par savu kūdru arī liec maksāt 4x? Iekāpjot transportā, samaksā par 4 biļetēm?

Klau, tu pats vispār vari izskaidrot savas cepšanās jēgu??

Es jau esmu kašķīgs, bet nu par lietu vismaz.

Nu bet ej taču un sakaºto tās lietas,kas tev liedz????

0 0 Atbildēt

Tāda nu mums tā valsts ir, ka cilvēki nevar vienreiz piecelties,apvienoties un pateikt- fig jums tā nauda būs par muzikas licencēm, ejoet ieskrieties.

Bet latvijieši izslēgs autobusos radio, veikalos izslēgs...nevis apvienosies un panāks stulba likuma izmaiņas.

To tu neapjēdz?

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Tāda nu mums tā valsts ir, ka cilvēki nevar vienreiz piecelties,apvienoties un pateikt- fig jums tā nauda būs par muzikas licencēm, ejoet ieskrieties.

Bet latvijieši izslēgs autobusos radio, veikalos izslēgs...nevis apvienosies un panāks stulba likuma izmaiņas.

To tu neapjēdz?

Nu es gribetu redzet, kursh buus tas, kas man gribes aizliegt klausities publisku mediju publiskaa telpaa, piemeram austinjaas uz ielas. Attiecigi manaa auto skanes radio, un es nevienam netaisos par to vel kaut ko maksaat.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Tāda nu mums tā valsts ir, ka cilvēki nevar vienreiz piecelties,apvienoties un pateikt- fig jums tā nauda būs par muzikas licencēm, ejoet ieskrieties.

To tu neapjēdz?

Apjēdzu, un tieši tādēļ arī aicinu uz apvienošanos protestam pret sistēmu. Bet jūs ar Palaidnieku korītī aizstāvat klanīšanos kungiem un "radio izslēgšanu".

Bet tu toties neapjēdz, ka nedrīkst arī pateikt "fig jums tā nauda būs par muzikas licencēm". Mūziķiem IR jāsaņem nauda par savu darbu. Bet to ir jāmaksā vienreiz! Kārtība uz ceļa IR nepieciešama. Bet tā nekādi nav saistīta ar patrizējo FR biznesu! Bet pateicoties jūsu izpratnei, sanāk, ka es vēlos pārkāpt CSN, nemaksāt par mūziku u.t.t.

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

To tu neapjēdz?

Nu es gribetu redzet, kursh buus tas, kas man gribes aizliegt klausities publisku mediju publiskaa telpaa, piemeram austinjaas uz ielas. Attiecigi manaa auto skanes radio, un es nevienam netaisos par to vel kaut ko maksaat.

Drīz redzēsi. Un maksāsi - jo tauta uzskata, ka tā ir pareizi.

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

x_rays rakstīja:

To tu neapjēdz?

Kaa tad, tuliitaas. Radio ir samaksajis autortiesibas par raidishanu PUBLISKAA videe. Atiiecigi muzikjis savu dalju ir sanjemis. Viss. Parejaas pretenzijas varat uzkarinaat uz naglinjas.

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

Seene rakstīja:

x_rays rakstīja:

To tu neapjēdz?

Kaa tad, tuliitaas. Radio ir samaksajis autortiesibas par raidishanu PUBLISKAA videe. Atiiecigi muzikjis savu dalju ir sanjemis. Viss. Parejaas pretenzijas varat uzkarinaat uz naglinjas.

Toties likums paredz ko citu. Iecavā onkulītim tiesa piesprieda 500 ls sodu par to,ka viņš savā piparbodītē klausījās radio un to dzirdēja vēl daži apmeklētāji.

Un drāzīs tik ilgi,kamēr nedabūs pa purnu pretī likumdevējs. Bet to var izdarīt tauta apvienojoties, nevis katrs par sevi īdot netā.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti