Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Seene, ja jau tu tik izmisīgi bauro par likumību, likumu/normatīvu ievērošanu utt, Sapņo par nežēlīgām sazvērestībām, likuma pārkāpumiem utt.

Tad pasaki, vai recidīva un ilgstošas ātruma pārkāpšana plūsmā - nebūtu traktējama kā organizēta ātruma pārkāpšana grupā? Un sodāma vēl bargāk?

Ja visi leks pa logu arī tu kompānijas pēc leksi? Un kā saprast CSN ir, bet itkā viņu nav... Priekš kam tie CSN ir rakstīti, priekš kaķiem?

Vai arī esi viens no tiem mīkstajiem, kas nespēj ātrumu pārkāpt kad spogulī redzi CP ekipāžu, vai pareizāk sakot esi varonis un parkāp tikai tad kad nav neviena kontrolētāja blakus?

Kur paliek tava aurošana par "cilvēcisko faktoru" un to, ka katrs var kļūdīties? Tas tavuprāt ir pieļaujams tikai poličiem?

Paanalizē savu ikdienu. Būsi tāds recidīvists, ka maz neliekas. Tikai citus likumus neviens nepieprasa ievērot tik pedantiski. lai gan uz to pusi iet...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Seene, ja jau tu tik izmisīgi bauro par likumību, likumu/normatīvu ievērošanu utt, Sapņo par nežēlīgām sazvērestībām, likuma pārkāpumiem utt.

Tad pasaki, vai recidīva un ilgstošas ātruma pārkāpšana plūsmā - nebūtu traktējama kā organizēta ātruma pārkāpšana grupā? Un sodāma vēl bargāk?

Ja visi leks pa logu arī tu kompānijas pēc leksi? Un kā saprast CSN ir, bet itkā viņu nav... Priekš kam tie CSN ir rakstīti, priekš kaķiem?

Vai arī esi viens no tiem mīkstajiem, kas nespēj ātrumu pārkāpt kad spogulī redzi CP ekipāžu, vai pareizāk sakot esi varonis un parkāp tikai tad kad nav neviena kontrolētāja blakus?

Kur paliek tava aurošana par "cilvēcisko faktoru" un to, ka katrs var kļūdīties? Tas tavuprāt ir pieļaujams tikai poličiem?

Paanalizē savu ikdienu. Būsi tāds recidīvists, ka maz neliekas. Tikai citus likumus neviens nepieprasa ievērot tik pedantiski. lai gan uz to pusi iet...

Nu es nenoliedzu, ka esmu pārkāpējs. Un - ja mani pieķīer nekunksu un kā vīrs saņemu sodu. Uz krimināliem pārkāpumiem KK attur atvēzēties, Bet ar APK aprakstīajiem rēķiniem esmu iepazinies un rēķinos.

Tākā, ja visi atļaujas gāzēt virs CSN norādītā bezmaksas ātruma, kaut labi to zina, un zinot APK paredzēto cenu šim pasākumam - tad neredzu pamata gausties un piesieties, ka Milicis neuzrāda reida dokumentu vai palūdz iepūst trubiņā.

Nesaprotu, kur problēma?

P.S. Pateicoties tam, ka mums ir CP, APK un tagad arī FR satiksme ir drošāka un prognozējamāka. Vienā dienā Vācijas līmeni nesasniegsim, jo trūkst video un fotonovērošanas tehnikas, cilvēki aktīvi nestučī un sabiedrība pati mācās vēl braukt.

Atcerēsiemies - 90-tajos gados pāri gājēju pārbrauktuvei iet bija bīštami, nogriežoties neviens nelaida gājējus, visi vālēja kā nu mācēja un galvenais ceļš bija tipāžam ar Rietumu auto...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Nu es nenoliedzu, ka esmu pārkāpējs. Un - ja mani pieķīer nekunksu un kā vīrs saņemu sodu. Uz krimināliem pārkāpumiem KK attur atvēzēties, Bet ar APK aprakstīajiem rēķiniem esmu iepazinies un rēķinos.

Tākā, ja visi atļaujas gāzēt virs CSN norādītā bezmaksas ātruma, kaut labi to zina, un zinot APK paredzēto cenu šim pasākumam - tad neredzu pamata gausties un piesieties, ka Milicis neuzrāda reida dokumentu vai palūdz iepūst trubiņā.

Nesaprotu, kur problēma?

P.S. Pateicoties tam, ka mums ir CP, APK un tagad arī FR satiksme ir drošāka un prognozējamāka. Vienā dienā Vācijas līmeni nesasniegsim, jo trūkst video un fotonovērošanas tehnikas, cilvēki aktīvi nestučī un sabiedrība pati mācās vēl braukt.

Atcerēsiemies - 90-tajos gados pāri gājēju pārbrauktuvei iet bija bīštami, nogriežoties neviens nelaida gājējus, visi vālēja kā nu mācēja un galvenais ceļš bija tipāžam ar Rietumu auto...

Kurā vietā LV tu esi pamanījis jebkādu satiksmes drošības un prognozējamības uzlabošanos FR dēļ?

Es vēlos, lai tiktu izmantoti FR un to pielietojums būtu tāds, kas nodrošina satiksmes drošību.

Tu savukārt aizstāvi policejisku režīmu un FR biznesu.

Tur arī ir problēma, kuru tu nesaproti.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Ja te kāds ir ,kurš kaut ko nesaprot, tad tas esi tu, sēne. Citiem nav jāmēģina sagremot tavi mūzīgie murgi par FR, CP utt sazvērēšanos pret tevi.

Es jau tev esmu teicis, tev rēgojas kaut kas visu laiku visās vietaš, tā ir tikai un vienīgi tava problēma.

Jā, var vēlēties labāku satiksmes organizāciju, var vēlēties it kā pareizāku FR izvietošanu... bet tas nekādi nemaina faktu,ka 54 km/h vietā, kur ir atļauts braukt ar 50 ir pārkāpums.

Vairāk vai mazāk pamatots,kā nu kur. Bet nezinu nevienu gadījumu,kad kāds būtu sodīts par 54 km/h.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nesaprotu, kur problēma?

Kurā vietā LV tu esi pamanījis jebkādu satiksmes drošības un prognozējamības uzlabošanos FR dēļ?

Es vēlos, lai tiktu izmantoti FR un to pielietojums būtu tāds, kas nodrošina satiksmes drošību.

Tu savukārt aizstāvi policejisku režīmu un FR biznesu.

Tur arī ir problēma, kuru tu nesaproti.

davaj netirz....

tev ir 3 iespējas

1) braukt abilstoši noteikumiem, bet ja atnāk sods par + 2 km, tad apelēt pie mentu sirdsapziņas, ķipa tev nav neviena soda un šitas ir atceļams

2) močīt, maksāt un neņaudēt

3) paņemt manu soda protokolu un pārsūdzēt

0 0 Atbildēt

ķipa mēģinot pierādīt sazvērestību - menti vajā tevi pat manā renaultā

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Ja te kāds ir ,kurš kaut ko nesaprot, tad tas esi tu, sēne. Citiem nav jāmēģina sagremot tavi mūzīgie murgi par FR, CP utt sazvērēšanos pret tevi.

Es jau tev esmu teicis, tev rēgojas kaut kas visu laiku visās vietaš, tā ir tikai un vienīgi tava problēma.

Jā, var vēlēties labāku satiksmes organizāciju, var vēlēties it kā pareizāku FR izvietošanu... bet tas nekādi nemaina faktu,ka 54 km/h vietā, kur ir atļauts braukt ar 50 ir pārkāpums.

Vairāk vai mazāk pamatots,kā nu kur. Bet nezinu nevienu gadījumu,kad kāds būtu sodīts par 54 km/h.

Klausīties mašīnā radio, ja tur sēž vēl kāds, kas nav tavas ģimenes loceklis, arī ir pārkāpums. Apstāties 5cm ar bamperi virs stoplīnijas arī ir pārkāpums.

Kādēļ gan nenoteikt skaidri un gaiši, ka par cilvēciskām kļūdām augstākais sods ir brīdinājums, ja CP cilvēciski izvērtē, ka šis pārkāpums ir jebkādā veidā apdraudējis sabiedrības intereses, nevis likuma burtu. Un tāpat par nozīmīgiem pārkāpumiem (es šajā ziņā esmu pat sliktāks par Zivtiņu, kuram nebūtisks pārkāpums ir +25km/h) skaidri pateikt, ka tiks pielietotas slēptās metodes. Kur problēma tavā skatījumā?

0 0 Atbildēt

Sēne, es jau tev teicu, ja tev kaut kas nepatīk-ej un cīnies. Bet nesmirdi bezjēgā.

Bet kaut ko izdarīt tu nevari,jo esi mīkstais. Pirmais tev piedāvāja, bet tu apdirsies.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Sēne, es jau tev teicu, ja tev kaut kas nepatīk-ej un cīnies. Bet nesmirdi bezjēgā.

Bet kaut ko izdarīt tu nevari,jo esi mīkstais. Pirmais tev piedāvāja, bet tu apdirsies.

+1

0 0 Atbildēt

Ar sēni ir tā- mēs ar viņu redzam abi divi,ka stāvvietā atrodas auto,pieņemsim, SAAB 9-5. Mēs varam diskutēt,ja viņam tas auto patīk bet man nepatīk, tad izsakam katrs savus argumentus,kāpēc patīk vai kāpēc nepatīk.

Bet te ir gadījums, ka stavvietā stāv SAAB 9-5 , bet diskusija ir par ko pavisam citu- Seene saka, ka tur vispār nekā nav, tukša vieta. Kaut visi apkārtējie arī apstiprina,ka tur tiešām ir Sābs.

Neesmu speciālists, bet pēc nostāstiem saprotams, ka tur ir problēma galvā.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nu hvz. ar to sābu tur nav tik vienkārši - it kā ir un it kā jau vairs nav nemaz. ja būtu opelis, tad jā, piemērs atbilstošs.

0 0 Atbildēt

Nu labi, teiksim-stāv Zaķusalas tornis. Ir skaidrs,ka tas tur ir, visi to zin. Bet Sēne un daži tamlīdzīgie saka-nē, nav tur tornis, nav tur nekā.

Ko tādam atbildēt? Pajolis un viss.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nu labi, teiksim-stāv Zaķusalas tornis. Ir skaidrs,ka tas tur ir, visi to zin. Bet Sēne un daži tamlīdzīgie saka-nē, nav tur tornis, nav tur nekā.

Vispār jau tieši otrādi - tu un līdzīgie apgalvojat, ka nav tas, kas ir.

Vitronic nav biznesa projekts... CP nepārkāpj likumu... Protokols ar citas a/m numuru nav viltots... u.t.t.

Var jau diskutēt par viedokli šajos jautājumos, bet kāds viedoklis, ja tu, Palaidniex un Co noliedz faktus.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

es tā brīvdienās filozofiski padomāju, ka fotoradars arī steidzīgajam ir izdevīgs. parastajā gadījumā šis rullē pa ielu, laiks nav, jāmin. ments aptur, sākas rakstīšana, runāšana, etc. laiks pakāsts, pēc tam jāmin vēl stiprāk, škribe, agresija. A tā - nobildēja un miers, brauc mierīgi tālāk

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: es tā brīvdienās filozofiski padomāju, ka fotoradars arī steidzīgajam ir izdevīgs. parastajā gadījumā šis rullē pa ielu, laiks nav, jāmin. ments aptur, sākas rakstīšana, runāšana, etc. laiks pakāsts, pēc tam jāmin vēl stiprāk, škribe, agresija. A tā - nobildēja un miers, brauc mierīgi tālāk

Fotoradars ir neizdevīgs tikai tiem, kas vēlas normāli braucot ievērot CSN... Savukārt izdevīgs Zivtiņa biznesam un tiem, kam patīk braukt ātrāk vai lēnēk par normālu plūsmas ātrumu. Vai tā ir normāla situācija?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

anonimikis rakstīja: es tā brīvdienās filozofiski padomāju, ka fotoradars arī steidzīgajam ir izdevīgs. parastajā gadījumā šis rullē pa ielu, laiks nav, jāmin. ments aptur, sākas rakstīšana, runāšana, etc. laiks pakāsts, pēc tam jāmin vēl stiprāk, škribe, agresija. A tā - nobildēja un miers, brauc mierīgi tālāk

Fotoradars ir neizdevīgs tikai tiem, kas vēlas normāli braucot ievērot CSN... Savukārt izdevīgs Zivtiņa biznesam un tiem, kam patīk braukt ātrāk vai lēnēk par normālu plūsmas ātrumu. Vai tā ir normāla situācija?

Lasu un nebeidzu brīnīties par Seenes pērlēm... Kā gan CSN ievērotājiem var traucēt FR?

Tiem kaut GPS sekotāju liec virsū - viss ir pie kājas... Ātrumu nepārsniedz, maksas manevrus neveic un viss būs štokos.

Bet ja pareizi atceramies viens no sākuma baurojieniem halucinogēnajam seenem bija, ka lūd tiekot vākti personas dati par to kur un kā atradies viņāa auto...

Ja sēnem uzliks kameras, kas bildē tos, kas pa Sabtransjoslām vai pie sarkanā mauc, ja bildēs tos, kas krustos palikuši stāvēt pie sarkanā traucējot tiem, kam zaļais - atkal kā aizkauts sivēns kvieks - sazvērestība, peļņas projekts...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

man jau sen šķita ka sēņveidīgais muld tā kā tie, kas nav tikuši pie siles... Tipa - vīnogas ir skābas!

PN - šodien padaudz pa Lielrīgu pabraukājos. Un priecājos kāda rātni mērenāka auto plūsma palikusi. Braukšana mierīgāka, un (gandrīz) pēc CSN.

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: man jau sen šķita ka sēņveidīgais muld tā kā tie, kas nav tikuši pie siles... Tipa - vīnogas ir skābas!

PN - šodien padaudz pa Lielrīgu pabraukājos. Un priecājos kāda rātni mērenāka auto plūsma palikusi. Braukšana mierīgāka, un (gandrīz) pēc CSN.

Tāpēc jau seene satraucas. Man,piemēram, tie FR netraucē,pareizi saki, plūsma mierīgāka palikusi.

Un,ja nu kaut kur sāks acīm redzami muļķīgi radarus salikt, ja sabiedrība protestēs, kopā audzināsim tos licējus. Vienkārša ābece.

Bet protests nav sēnes tipa panikas celšana, nebūt ne.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nu labi, teiksim-stāv Zaķusalas tornis. Ir skaidrs,ka tas tur ir, visi to zin. Bet Sēne un daži tamlīdzīgie saka-nē, nav tur tornis, nav tur nekā.

Vispār jau tieši otrādi - tu un līdzīgie apgalvojat, ka nav tas, kas ir.

Vitronic nav biznesa projekts... CP nepārkāpj likumu... Protokols ar citas a/m numuru nav viltots... u.t.t.

Var jau diskutēt par viedokli šajos jautājumos, bet kāds viedoklis, ja tu, Palaidniex un Co noliedz faktus.

paklau, kā tevi jebjot tas biznes projekts???? pastkastīte pilna ar uzaicinājumiem iet pēc ierakstīta vēstulē nosūtītiem protokoliem par pārkāpimiem ko tu neesi izdarījis?

0 0 Atbildēt

fotoradaru licēji NAV vainīgi... jāpis ir tie, kas stutē bezjēgā zīmes

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: fotoradaru licēji NAV vainīgi... jāpis ir tie, kas stutē bezjēgā zīmes

Pirmais,kaut gan tu esi pamuļķis, šad tad tev šis tas gudrs izkrīt.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Bet ja pareizi atceramies viens no sākuma baurojieniem halucinogēnajam seenem bija, ka lūd tiekot vākti personas dati par to kur un kā atradies viņāa auto...

Nu un kur tad palika tavs nehalucinogēnais projekts ar datu vākšanu? Kādēļ nav? Nobijās, ka nevar tā vākt, un viss. Un tu jau savu muldēšanu neatzīsi, bet atkal mēģināsi visu apgriezt otrādi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tāpēc jau seene satraucas. Man,piemēram, tie FR netraucē,pareizi saki, plūsma mierīgāka palikusi.

Un,ja nu kaut kur sāks acīm redzami muļķīgi radarus salikt, ja sabiedrība protestēs, kopā audzināsim tos licējus. Vienkārša ābece.

Bet protests nav sēnes tipa panikas celšana, nebūt ne.

Nu ja tev netraucē, tad tad nenozīmē, ka nevienam netaucē tie, kas ieraugot FR tagad met pa mēmajiem un labākajā gadījumā izraisa tikai avārijas situāciju, ne avāriju. Vari pastāstīt kā satiksmes drošību uzlabo tas, ka man braucot ar atļauto ātrumu, visu laiku ir jāuzmanās no kāda kam ir bail no FR? Vai tāda satiksme, kurā visi pēc kārtas ir sakoncentrējušies uz spidometra vērošanu, ir drošāka, nekā tad, ja tomēr sktaītos uz ceļu un nesatrauktos ka nejauši uzspiedīsies +5-10km/h?

Pirms tam jau bija pilns ar idiotiem, kurus 50km posmā sanāk 3x apdzīt (braucot ar kruīzu). Tagad vispār lielākā daļa raustās kā puņķi uz drāts. No vienmērīgas braukšanas vispār vairs ne miņas.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: fotoradaru licēji NAV vainīgi... jāpis ir tie, kas stutē bezjēgā zīmes

Pirmais,kaut gan tu esi pamuļķis, šad tad tev šis tas gudrs izkrīt.

Kā tieši zīmju licēji ir vainīgi pie tā, ka FR tiek likti vietās, kur ceļš ir taisns un labi pārredzams, bet nav tur, kur atļautā ātruma neievērošana daudz vairāk apdraud satiksmes drošību?

Vai tavuprāt regulārais FR Krasta ielā pirms D tilta apļa uzlabo satiksmes drošību, novēršot vadītāju uzmanību no ceļa vietā, kur visa plūsma maina braukšanas joslas?

nazurbajev Reģ.: 03.01.2007
0 0 Atbildēt

Iemet' kāds bild', kā izskat's fotoradar' sod'!

Man uz pastkast' nāk visād' sūd' un es tik met miskast'.

Moš es arī sod' met' laukā.

Jebaķ,jebaķ... galīg' nolocīts.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti