Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Attiecīgi-man nez kāpēc nenāk prātā iet un sūdzēties Romaspāvestam par netaisnību, bet es atbildu ar savu maku.

msh, tas no šrota izvilktais auto maz ir uz tava vārda reģistrēts?

Romaspāvests vispār Vatikānā dzīvo, nevis Spānijā...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Gribi dot auto pa labi un pa kreisi - maksā lielāku OCTA, lielāku Kasko utt.

Kasko pie mums arī ir lielāka, ja auto lieto jaunāks draiveris par īpašnieku,piemēram.

Man Mazdai tā ir polisē ierakstīts.

Ifā nav.

0 0 Atbildēt

Vispār kaut kā dīvaini... Kad runa gāja par CSDD piegājienu instrukcijām, tad, redz, tie, kas precīzi pilda instrukcijas, ir sliktie... Šeit, kaut arī viss nenotiek, tā teikt, burts burtā, bet tomēr sabiedrības ieguvums no FR ir jūtams, cepjas, ka tomēr visam ir jābūt burts burtā. Da, kāda stapība, ko soda - īpašnieku vai vadītāju. Ja soda vadītāju, šams nākamreiz domās, kā braukt. Ja soda īpašnieku, šis domās, kam uzticēt mašīnu un neuzticēs tam, kas mīl pārsniegt ātrumu. Abos gadījumos sabiedrība būs tikai ieguvēja.

0 0 Atbildēt

Eu, kungi, baigais sazvērestības, krāpšanas, viltošanas gadījums... www.tvnet.lv/...

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Kā lasīju, no ieroča nevajag baidīties, jābaidās no cilvēka...

Izspīd viedoklis - jap, lai drāž, ka tik kārtība... Jājam atpakaļ uz dzimtbūšanu...

deksim un palaidniekam - rodas iespaids, ka abi tādi sistēmas bērni - no sākuma, tādu dikti degošu skatu tālēs "pareizi! jāfis!"

kad pašu pie riekstiem paķer - sāk meklēt baltās ķēves septītā auguma rada gabalus...

kad tas neiet cauri - atrod sistēmas atgremotu juristu, kas zin savu bijušo kolēģu "sāpīgos punktus"...

kad tie ir atrasti, protokols piesmiets, satīts rullītī un ievadīts atpakaļ, tiek izriezta krūc un skaļi teikts, ES....

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Mazliet ne par tēmu,skatos tagad Kolka Cool...nu riktīgi msh stila lauki... atainojums perfekts.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Attiecīgi-man nez kāpēc nenāk prātā iet un sūdzēties Romaspāvestam par netaisnību, bet es atbildu ar savu maku.

msh, tas no šrota izvilktais auto maz ir uz tava vārda reģistrēts?

Romaspāvests vispār Vatikānā dzīvo, nevis Spānijā...

Viņš bija tad tur aizbraucis.

0 0 Atbildēt

Yetti, tev javna kaut kas ir sajucis. Principiālās lietās noteikti.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Yetti rakstīja: Tātad, ja tu veiksi visas augstminētās darbības šautuvē, tad mūža ieslodzījumu dabūs šautuves saimnieks, bet mucējs ar bizdoli - sabiedrisko fui?

Tu samaisi sūdu ar vasku un stāsti, ka tā ir sūdīgs metāns... dzen kaut kādu abrakadabru, kurā viens gluds vārds piesiets otram un liec to visu par teorēmu ar visiem piemēriem... Vienīgo patieso....

Nē nu pēc jūsu te pārgudreļu teiktā sanāk,ka šautuves īpašniekam vispār nekāda atbildība nepienākas.

Tāpat kā mašīnas īpašniekam.

Tas, ka tev ir šautuve vai mašīna, neko neuzliek par pienākumu. Pienākumi ir valstij, jums ir tiesības

Ja uzskati, ka mašīnas īpašniekam pienākas atbildība, tad tai ir jābūt atrunātai likumā. Pagaidām gan tur ir īsi un sakidri rakstīts - sodu uzliek VADĪTĀJAM! Bet īpāšnieku piespiež "brīvprātīgi" to samaksāt. Vēl viens anarhijas piekritējs. Laikam jau tādus kā jūs ar Palaidnieku var izārstēt vien kāds policists, kas savā visvarenībā un visatļautībā izvilks ieroci par nepietiekamu paklanīšanos un apstāstīs ap ko lieta grozās. Vien tad jau būs par vēlu... Varbūt tomēr ir vērts mazliet padomāt savlaicīgi - lai radiem nav dārgiem vainagiem jātērējas.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Da, kāda stapība, ko soda - īpašnieku vai vadītāju. Ja soda vadītāju, šams nākamreiz domās, kā braukt. Ja soda īpašnieku, šis domās, kam uzticēt mašīnu un neuzticēs tam, kas mīl pārsniegt ātrumu. Abos gadījumos sabiedrība būs tikai ieguvēja.

Starpība ir tieši tāda, kā uzrakstīji. Bet laikam arī tu joprojām nespēja apjēgt elementāru lietu - nedrīkst sodīt vienu, bet naudu piedzīt no otra.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja: Da, kāda stapība, ko soda - īpašnieku vai vadītāju. Ja soda vadītāju, šams nākamreiz domās, kā braukt. Ja soda īpašnieku, šis domās, kam uzticēt mašīnu un neuzticēs tam, kas mīl pārsniegt ātrumu. Abos gadījumos sabiedrība būs tikai ieguvēja.

Starpība ir tieši tāda, kā uzrakstīji. Bet laikam arī tu joprojām nespēja apjēgt elementāru lietu - nedrīkst sodīt vienu, bet naudu piedzīt no otra.

Tev arī patīk bez cepures šitajos lielajos radiācijas laikos klimst pa pļavām?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Kādā veidā tad tas viens tiek sodīts? Nu tā, principā, neskatoties uz to, kas rakstīts? Kā konkrēti?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Gribi dot auto pa labi un pa kreisi - maksā lielāku OCTA, lielāku Kasko utt.

Kasko pie mums arī ir lielāka, ja auto lieto jaunāks draiveris par īpašnieku,piemēram.

Man Mazdai tā ir polisē ierakstīts.

Ifā nav.

Deksters aizmirsa piebilst - ja īpašnieks ir vecs.

Leišu Lietuvos Draudimas OCTA'i arī bija šitāds punkts - īpašniekam vairāk par 25 gadiem, bet dod braukt vadītājiem, kas jaunāki par 25 = polise uz 4 mēn 40 liti 25 litu vietā.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Ne ne, tu uzmanies, ka tevi neuzvelk tā nejauši ozolā.

Nu stāsti stāsti.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Eu, kungi, baigais sazvērestības, krāpšanas, viltošanas gadījums... www.tvnet.lv/...

To bildi recluse te bija iemetis 2-3 lapas atpakaļ.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

GB12 rakstīja: Eu, kungi, baigais sazvērestības, krāpšanas, viltošanas gadījums... www.tvnet.lv/...

Bet Te skaidri un gaiši tiek rakstīts, ka īpašniekam/vadītājam nekur nav jābrauc un šāds protokols tiek anulēts... Lai vai ko te daži nesludinātu un nebļautu...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

msh rakstīja:

Bet Te skaidri un gaiši tiek rakstīts, ka īpašniekam/vadītājam nekur nav jābrauc un šāds protokols tiek anulēts... Lai vai ko te daži nesludinātu un nebļautu...

Viņi to neredz Jo tad nevarēs bļaustīties.

Nez Seene veikalā pieprasa uzrādīt pierādījumus,ka desā ir tik un tik procenti sojas? Un ka alū ir tieši 5,2 % alkohola?

Ja jau šis tik pareizs. Nedomāju,ka tik pareizi cilvēki drīkst pieļaut kļūdu un iedzert alu ar 5,17 procentiem alko, ja rakstīts,ka ir 5,2%

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Bet Te skaidri un gaiši tiek rakstīts, ka īpašniekam/vadītājam nekur nav jābrauc un šāds protokols tiek anulēts... Lai vai ko te daži nesludinātu un nebļautu...

Tas, ka šeit ir tā uzrakstīts, nenozīmē, ka pilsonim tomēr nejāierodas iecirknī un formāli jāuzraksta mazs iesniegumiņš ar lūgumiņu anulēt protokoliņu.

Problēma ir cita - sistēma ir parādījusi, ka kārtējo reizi ir pieļauta kļūda divos secīgos posmos - dators kļūdījās (iespējams - FR regulators, kurš aizmirsa ielikt atļauto ātrumu) un policijas inspektors, kurš nepārbaudīja.

Es gan nesaprotu, KĀ VAR NEPAMANĪT šādu kļūdu. Iespējams, ar šādiem protokoliem ir vesela rinda cilvēku, kuriem pēc pāris mēnešiem sūtīs virsū tiesu izpildītājus.

Šādā gadījumā normāli būtu profilakses nolūkā:

1. atlaist no darba konkrēto inspektoru;

2. datorprogrammas izstrādātājiem likt veikt sistēmas atkārtotu testēšanu (ja kļūdījies ir FR regulators, tad to atlaist no darba).

Un prevencijas nolūkā ieviest vēl vienu kontroles līmeni, lai šādi gadījumi neatkārtotos.

0 0 Atbildēt

... tomēr nebūs jāierodas iecirknī ...

(tfu, pirksti neklausa )

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

bļā, ir tik grūti izsekot līdzi tam par ko vadonis cīnās konkrētā laika momentā

viendien jams saka, ka ārzemēs soda vadītājus citreiz jams saka, ka saņēmis importa kvīti, bet pie stūres nemaz neesot sēdējis

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: bļā, ir tik grūti izsekot līdzi tam par ko vadonis cīnās konkrētā laika momentā

viendien jams saka, ka ārzemēs soda vadītājus citreiz jams saka, ka saņēmis importa kvīti, bet pie stūres nemaz neesot sēdējis

Kā kurā, gej, kā kurā.

0 0 Atbildēt

www.apollo.lv/...

Fiksētie FR pa lielam nekādu lielu ļaunumu nerada, pirms tiem ir zīmes, ja gadījies skriet pa ātru - var taču paspēt sabremzēties... Es šo neatbalstu. Ieriebt vajadzētu pārvietojamiem. Vakar pat - braucot iekšā Juglā, pie Berģiem - standarta FR vieta priekšā krūmam, FR zaļs, krūms zaļš, neko atšķirt nevar. Taču - arī uzstādītājs bija tērpies zaļi brūnajā maskēšanās tērpā - konspirācija augstākajā līmenī

Starp citu - kāds zin, kāds ir šo fiksēto FR juridiskais statuss - vai šie gadījumā pēc uzstādīšanas netiek nodototi Valsts Policijas rīcībā (īpašumā)? Un Vitronic-am paliek tikai apkalpošana. Ja jā, tad vēl stulbāk šos apķēpāt, jo Vitronics no šādām aktivitātēm necieš, ja neskaita neiegūtos % uz remonta laiku. Un man domāt, ka % no fiksētajiem atlec neliels, tātad - šāda ķēzīšanās Vitronicam pie vienas vietas

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja: www.apollo.lv/...

Fiksētie FR pa lielam nekādu lielu ļaunumu nerada, pirms tiem ir zīmes, ja gadījies skriet pa ātru - var taču paspēt sabremzēties... Es šo neatbalstu. Ieriebt vajadzētu pārvietojamiem. Vakar pat - braucot iekšā Juglā, pie Berģiem - standarta FR vieta priekšā krūmam, FR zaļs, krūms zaļš, neko atšķirt nevar. Taču - arī uzstādītājs bija tērpies zaļi brūnajā maskēšanās tērpā - konspirācija augstākajā līmenī

Starp citu - kāds zin, kāds ir šo fiksēto FR juridiskais statuss - vai šie gadījumā pēc uzstādīšanas netiek nodototi Valsts Policijas rīcībā (īpašumā)? Un Vitronic-am paliek tikai apkalpošana. Ja jā, tad vēl stulbāk šos apķēpāt, jo Vitronics no šādām aktivitātēm necieš, ja neskaita neiegūtos % uz remonta laiku. Un man domāt, ka % no fiksētajiem atlec neliels, tātad - šāda ķēzīšanās Vitronicam pie vienas vietas

Tas viss ir skaisti tekstiņi, bet tu pamato vienu lietu- kāda starpība, kur ir noslēpts radars, ja tiek fiksēts paºkāpums???

Un kāda starpība, kam samaksā??

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tas viss ir skaisti tekstiņi, bet tu pamato vienu lietu- kāda starpība, kur ir noslēpts radars, ja tiek fiksēts paºkāpums???

Nesapratu jautājumu, ja tas bija jautājums.

Maksā tāpat visi vienā caurumā, kur pēcāk sadala.

Un nevajag man te potēt, ka visi "pārkāpumi" ir sodāmi. Ja slēptais FR ķer sākot ar +20, tad lai viņš ir slēpts un lai ķer.

Ja 30 zonā slēptais ķer no +1, tad ar stellatslēgu tādam...

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nesapratu jautājumu, ja tas bija jautājums.

Maksā tāpat visi vienā caurumā, kur pēcāk sadala.

Un nevajag man te potēt, ka visi "pārkāpumi" ir sodāmi. Ja slēptais FR ķer sākot ar +20, tad lai viņš ir slēpts un lai ķer.

Ja 30 zonā slēptais ķer no +1, tad ar stellatslēgu tādam...

PAgaidi, runa ir par to, ka kāda starpība, kur tas verķis ir nolikts, ja ir pārkāpums un tas tiek fiksēts, kur ir radars nav būtiski.

Tas ir tāds liberastu pieņēmums, ka ,redz, viņiem ir tiesības zināt,ka tur ir radars utt. Bet man toties ir tiesības palikt dzīvam un tās man var palīdzēt nodrošināt stingra ātruma kontrole.

Kāda ir robeža no kuras ķer, tas nekādi nav saistīts ar radara slēpšanu vai neslēpšanu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti