Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Kāpēc pārkrāmē?? Cilvēkam jāapzinās,ka ņefig pa labi un pa kreisi dot sev piederošus priekšmetus, par kuriem var iestāties atbildība.

Vai tu dotu uz sava vārda reģistrētu kaujas revolveri kādam pašaudīties?

Esi redzējis ieroču nomu? Es nē. Bet automašīnu nomu gan.

Sūdīgi esi skatījies. Esmu bijis šautuvē, kur izsniedz kaujas ieroci. To tak ar var pakampt un kādam iešaut, izskriet uz ielas vai ko tamlīdzīgu. Arī lai atbild tas,kurš apdolbījās pēkšņi vai tomēr šautuve, kura nespēj nodrošināt drošību?

Plus es te iepriekš rakstīju par manu Spānijas piemēru. Es paņēmu Hertz nomā auto, bet pats pie stūres nebiju.

Nedz Spānijas policija nedz Hertz necentās noskaidrot, kurš bija pie stūres, bet sodu paprasīja samaksāt man.

Tā lūk, apdalītais.

0 0 Atbildēt

Attiecīgi-man nez kāpēc nenāk prātā iet un sūdzēties Romaspāvestam par netaisnību, bet es atbildu ar savu maku.

msh, tas no šrota izvilktais auto maz ir uz tava vārda reģistrēts?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Vienīgais apdalītais te esi tu un palaidnieks, kas nespēj saprast par ko te ir cepiens. Par palaidnieku vēl gudri cilvēki strīdās, par tevi viss ir skaidrs - pirms pārdesmit gadiem biji normāls cilvēks ar normālām prāta spējām, bet laiks dara savu. Skumji...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tehniskās pases bildi augstībai parādīt?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Vienīgais apdalītais te esi tu un palaidnieks, kas nespēj saprast par ko te ir cepiens. Par palaidnieku vēl gudri cilvēki strīdās, par tevi viss ir skaidrs - pirms pārdesmit gadiem biji normāls cilvēks ar normālām prāta spējām, bet laiks dara savu. Skumji...

Tik tiešām, man nav saprotams, par ko te ir cepiens. Ļoti loģisks man šķiet princips- par nodarījumu ir jāmaksā. Ja cilvēks nezin,kam dod savu auto, tad lai maksā pats. Ja dod tādam stūķim, kurš nevar samaksāt, tad arī lai dod pats.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tehniskās pases bildi augstībai parādīt?

tev ir tehniskā pase?

Cik atceros, iepriekšējais tev bija ar LT numuriem.

0 0 Atbildēt

Jā, parādi reģistrācijas apliecības bildi, zināšu, par kuru pimpausi pajautāt radiem.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tik tiešām, man nav saprotams, par ko te ir cepiens. Ļoti loģisks man šķiet princips- par nodarījumu ir jāmaksā. Ja cilvēks nezin,kam dod savu auto, tad lai maksā pats. Ja dod tādam stūķim, kurš nevar samaksāt, tad arī lai dod pats.

Es tevi saprotu - tev ir pierasts, ka visu, tajā skaitā naudu par sodu paprasa tā, kā te kaut kas minēja par maskavas miliču komunikāciju - iebakstot ar kalašu un iebļaujoties "bumagi pļe".

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

tev ir tehniskā pase?

Cik atceros, iepriekšējais tev bija ar LT numuriem.

A tu domā ka man tai mašīnai nebija ne dokumenti pie rokas, ne TA, ne OCTA?

0 0 Atbildēt
Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Tātad, ja tu veiksi visas augstminētās darbības šautuvē, tad mūža ieslodzījumu dabūs šautuves saimnieks, bet mucējs ar bizdoli - sabiedrisko fui?

Tu samaisi sūdu ar vasku un stāsti, ka tā ir sūdīgs metāns... dzen kaut kādu abrakadabru, kurā viens gluds vārds piesiets otram un liec to visu par teorēmu ar visiem piemēriem... Vienīgo patieso....

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Es tevi saprotu - tev ir pierasts, ka visu, tajā skaitā naudu par sodu paprasa tā, kā te kaut kas minēja par maskavas miliču komunikāciju - iebakstot ar kalašu un iebļaujoties "bumagi pļe".

Tev ir pavisam nelāgi ar saprašanu.

Toties par tevi ir skaidrs,ka tev gribas, lai tev ir atļauts viss, bet par to tev nekas nav.

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: Tātad, ja tu veiksi visas augstminētās darbības šautuvē, tad mūža ieslodzījumu dabūs šautuves saimnieks, bet mucējs ar bizdoli - sabiedrisko fui?

Tu samaisi sūdu ar vasku un stāsti, ka tā ir sūdīgs metāns... dzen kaut kādu abrakadabru, kurā viens gluds vārds piesiets otram un liec to visu par teorēmu ar visiem piemēriem... Vienīgo patieso....

Nē nu pēc jūsu te pārgudreļu teiktā sanāk,ka šautuves īpašniekam vispār nekāda atbildība nepienākas.

Tāpat kā mašīnas īpašniekam.

Tas, ka tev ir šautuve vai mašīna, neko neuzliek par pienākumu. Pienākumi ir valstij, jums ir tiesības

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Pienākas...

Gan īpašniekam, gan lietotājam...

Pēc tevis iznāk, ka par visu atbildīgs turētājs...

Attiecinot to pašu formulu uz valsts pārvaldi un turpinot domu, vainīgs nav konkrēts ierēdnis ar savu pieņemto lēmumu, bet iestāde?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Toties par tevi ir skaidrs,ka tev gribas, lai tev ir atļauts viss, bet par to tev nekas nav.

Ka tev ir sūdīgi ar saprašanu, par to šaubu nav. Žēl ka tu visiem piedēvē vēl savus pārkāpumus un savus uzskatus

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: Pienākas...

Gan īpašniekam, gan lietotājam...

Pēc tevis iznāk, ka par visu atbildīgs turētājs...

Attiecinot to pašu formulu uz valsts pārvaldi un turpinot domu, vainīgs nav konkrēts ierēdnis ar savu pieņemto lēmumu, bet iestāde?

Protams,ka iestāde. Un iestādes pienākums ir pēc tam prasīt atbildību no konkrētā tās darbinieka.

Tu toč laid muļķi??

Un TL īpašnieks ir atbildīgs par to,kasnotiek ar viņam piederošu TL, pēc tam atbildību pieprasot no tā, kurš izdarīja pārkāpumu.

Zinot mūsu pārgudros tipāžus,kā te redzams, ja atbildību uzliks uz vadītāja,tad te būs šitik pat garš topiks ar prasību pierādīt,ka tas bildē redzamais tik tiešām esmu es

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ka tev ir sūdīgi ar saprašanu, par to šaubu nav. Žēl ka tu visiem piedēvē vēl savus pārkāpumus un savus uzskatus

?? tu pats apjēdz,kādu herņu raksti vispār? Tu,lauķi.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ja sodu vainīgais atsakās maksāt - samaksā pats un vainīgais dēļ savas nu jau tradicionālās spītības nekad neatzīt savu vainu nekad vairs ne tikai nesaņem auto no īpašnieka. bet arī sačakarē pārējās attiecības. Īpašniekam mācība - neuzticēt auto kam pagadās.

Tas labi ka tu esi tiktāl apjēdzis, a to man jau gribējās tev piedāvāt iedot man izgāzt ar savu alfu Bet tagad šitentos "nesaņem auto" un "sačakarē pārējās attiecības" piemēro firmas gadījumam.

Tu,plānā pierīte, pamēģini Vācijā no vācieša dabūt viņa privāto auto 'izgāzt.. Es saprotu,ka tev ir svešs jēdziens 'atbildēt par izdarīto'.

Esmu mēģinājis, pat ar labiem čomiem mazu līkumu 10 km no izstādes līdz viesnīcai aizbraukt - kukiš NEDOD! un pareizi dara. Viņiem ne tikai ātrumsodi, bet arī apdrošinātājiem ir viedoklis. Gribi dot auto pa labi un pa kreisi - maksā lielāku OCTA, lielāku Kasko utt.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: Tātad, ja tu veiksi visas augstminētās darbības šautuvē, tad mūža ieslodzījumu dabūs šautuves saimnieks, bet mucējs ar bizdoli - sabiedrisko fui?

Klau, Yetti... Kā reizi tikko viens čalis šautuvē izīºēja pistoli un ... nošāvās...

Un ko darīsi ar savu darbinieku vai čomu, kas ar Tavas firmas vai Tavu auto uzrīko avāriju Nu tā ka pa hārdo (tpu, tpu, tpu, nedod Dies') ka auto lupatās un pats pavisam vai pa daļai... Un ja vēl iesaistīti citi...

Kasm pasliktinās BM klase, ja vēl čalis to izdara pa šmigu - ko nu?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Gribi dot auto pa labi un pa kreisi - maksā lielāku OCTA, lielāku Kasko utt.

Kasko pie mums arī ir lielāka, ja auto lieto jaunāks draiveris par īpašnieku,piemēram.

Man Mazdai tā ir polisē ierakstīts.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pastāsti labāk vienu lietu - kopš tu pastāstīji ka tev ir šitentajā jaukajā vietā kaut kādi radi, es tā prātoju - vai tiešām te kaut kur ir nomaskējušies kaut kādi troļļi, kas var vakarā piepeši aiz stūra uzglūnēt un sākt pļūtīt sūdu tavā stilā, vai tie tomēr ir normāli cilvēki, kuriem nav paveicies ka viņu dzimtā ir tāda melnā avs - dek$ters, tāpēc tu varētu apskaidrot šo situāciju, nosaucot uzvārdu...

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pastāsti labāk vienu lietu - kopš tu pastāstīji ka tev ir šitentajā jaukajā vietā kaut kādi radi, es tā prātoju - vai tiešām te kaut kur ir nomaskējušies kaut kādi troļļi, kas var vakarā piepeši aiz stūra uzglūnēt un sākt pļūtīt sūdu tavā stilā, vai tie tomēr ir normāli cilvēki, kuriem nav paveicies ka viņu dzimtā ir tāda melnā avs - dek$ters, tāpēc tu varētu apskaidrot šo situāciju, nosaucot uzvārdu...

Ne ne, tu uzmanies, ka tevi neuzvelk tā nejauši ozolā.

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Zinot mūsu pārgudros tipāžus,kā te redzams, ja atbildību uzliks uz vadītāja,tad te būs šitik pat garš topiks ar prasību pierādīt,ka tas bildē redzamais tik tiešām esmu es

Protams, ka Tu būsi visās bildēs. Citi nepārkāpj.

0 0 Atbildēt

recluse rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Protams, ka Tu būsi visās bildēs. Citi nepārkāpj.

Nu ja, viņi nepārkāpj, bet viņiem visu laiku piesūta nepamatotas sodu kvītis. Kā viņiem neiet.

0 0 Atbildēt

Vispār jau tas 'es' bija vispārināts attiecinājums uz iespējamo konkrēto bildē redzamo indivīdu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti