1.9cdti vs 1.7cdti

FastKiller Reģ.: 05.10.2005

Ir plāns pavasarī iepirkt Opeli Zafiru tā ap 2007. vai 2008. vai pat 2009. gadu.

O.k., o.k. zinu šejieniešu tramīgumu saistībā ar opeļiem =) un stereotipiem par tiem, bet tomēr jautāšu, kurš dzinējs labāks 1.9 vai it kā jaunākais 1.7?

Mani interesē vairāk kurš labāk iederas Zafīrā?

1.9 ir nedaudz jaudīgāks, savukārt 1.7 ekonomiskāks.

Kā ar remontiem un vājajām vietām?

Stāstus par to, ka katrs auto reiz kļūs par Opeli, varat izklāstīt, bet tie netiks ņemti vērā

Nu ko, eksperti, VWFans u.c. sarosās,

 
1.. 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Slinkais rakstīja: tak stiliņā bija rasklads uz 20 lapām. viss bija pateikts. sen gan tas bija.

Kur? Es tikai atceros tev veltītus uzbraucienus tajā pašā mar4ix'a tofikā

haha. protams, patiesību visas 'cietušās' personas slēpa. to ka samainija visas metkas pa savam, brauca ar nesaliktu dzineju un tt. viss tika pasniegts ka nopirka, tā arī nekad nepieleca, līki varsti un citi bla bla bla. beigās jau izpļāpājās kas un kā, bet to jau maz kas dzirdēja. un stiliņš kā parasti to visu sagremoja, es lohs, lai dodu naudu atpakaļ piekš manis stiliņš ir miris, apnika man tie tīņi. neeju vairs tur ilgu laiku.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kā tas ir - nesaliktu? Un no kā tad viens cilindrs bija fizģec?

JankaV Reģ.: 02.06.2012
0 0 Atbildēt

viņi visi kā viens šausmīgi nesmuki kūp tie R5TDI

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

nevis cilindrs fizdets, bet virzulī bija nevainīgs mazs robiņš izlūzis 3mm liels. kas neko neietekmeja, nu varbūt tajā podā kompresija bija par 1-2bar mazakā dēļ tā. izpūta man galvas blīvi un pakausēja galvu savulaik un ar galvas atlūzām to robu izsita. uzliku jaunu galvu, jauni varsti, kompensātori visas blīves-siksnas-ruļļi jauni. nobraucu gadu bēdu nezinot, tad tam auto beidzās skate, apnika man viņš. izjaucu reiznatājos, motoru paturēju priekš 200, bet bija slinkums kramēties. pārdevu. acīm redzot nepareiziem cilvēkiem

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 1 Atbildēt

Slinkais rakstīja: man domāt ka tuaregs ir ņemams ar R5 dīzeli.

Nu jā, es jau teicu, ka bija izvēle 2,5 TDI

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja: Bet ja tikai 10% mašīnu ir ar benzīnniekiem, kā, tavuprāt, tas ietekmē šo 10% cenu?

Nu,stāsti,kā ietekmē?

Izdomā.

Nē nē, es zinu, tu pastāsti.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh, joprojām gaidu atbildi par to tehnikas izvēles jautājumu.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

atkal slimi stereotipiņi. Kāreiz Tuaregs savā segmentā ir labākais, ar ko kaut kur iebraukt un kaut ko pavilkt.

Bet nu turpini

KO?! Vai kāds tiešām ir tik slims lai ar tādu hromētu un laķētu mašīnu kā tuaregs mīcītos pa sūdiem un līstu cauri brikšņiem? Man kaut kā likās ka jau mana priekšnieka tuarega pielietojums - vilkt lielu piekabi pa ceļu - ir pārāk praktisks priekš tās mašīnas Tas nav džips, tas ir SUV.

Kurā vietā Tuouareg ir hromēts un laķēts?? Parasts auto.

Nu, ja tu būtu tavs priekšnieks, tu,protamalieta, piekabi vilktu ar Audī 90 Q, tas saprotams. Tāpat, ja tu būtu Audī rūpnīcas priekšņieks, tu ražotu tikai vecās mucas.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Un vēl, cik es no tevis sapratu, visi, kuriem ir kas dārgāks par Audī 90Q , kaut ko staipa.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un vēl, cik es no tevis sapratu, visi, kuriem ir kas dārgāks par Audī 90Q , kaut ko staipa.

Aha un viss kas ir lētāks ir šrots!

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja tuaregs nav hromēts un laķēts, tad tu būsi redzējis kādu tādu konstruktoru kā tavs bijušais A90q - ja tas vispār ir A90q, nevis leišu konstruktors Nebūtu pārsteigts ja izrādītos ka tev ir kāds čoms kā tu, kurš izmanto tuaregu lai ar to vestu sūdus cauri kaut kādiem brikšņiem, mežiem un purviem, braucot ar sūdainiem zābakiem kājās

Man vispār patīk - deksters savā purvā sēžot jūtami nav pamanījis realitāti, bet kad es izdaru kādu spriedumu, pamatojoties uz novērojumiem, tad es piepeši izrādos stereotipu apsēsts! Reku atkal - tuaregs esot normāla darba mašīna - tikai nez kāpēc gan +/- visi redzētie tuaregi pieder biroja žurkām - priekšniekiem un īpašniekiem. Pietiek tikai pavērot kas un kādā apģērbā sēž pie ruļļiem.

Ā, un tā kā deksteram ir jūtami pavāja redze, varam uzspēlēt mazu spēlīti \"atrodi hromu\" upload.wikimedia.org/...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ā, un speciāli priekš dekstera kā izskatās parasta mašīna, bez hroma - upload.wikimedia.org/...

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

PS. Tu man te nez kāpēc met acīs ķep ļep' auto uzturēšanu, tas nu toč ir pilnīgs sūds. Maniem auto ir jaunas riepas, jauni amortizatori, atsperes, no Sviesta tiek iegādātas dārgākā gala daļas utt. PIemēram manai Opel kupejai tagad,labojot aizmugurējo virsbūves paneli, tas netiek špaktelēts stūros, bet gan alvots, jo tā ir labāk, bet dārgāk. Tu , šmurguli.

Nu tad nestāsti pasakas par ahūni lētajiem dīzeļa remontiem tavu ahūno zināšanu dēļ

Tie tavi dīzeļu remonti arī ir mīts. Pēdējos gadus 10 braucu pārsvarā ar dīzeļiem, neatceros, kad kas sevišķi tur remontējams būtu. A4 pārlūza turbīna ( nekāds sakars ar dīzeli), visādi nissani, mazdas, audi, vw, opel utt ir lietoti un nekas tāds ūber remontējams nav bijis. Tie tevis minētie 'ļoti dārgie dīzeļu remonti' ir tik tiešām lauķu teiksmu caurvīti stāsti, nekas vairāk.

Un,kā jau teicu, tavi lauki nav visa pasaule. Un tas, ka tev ir jāremontē 20+ gadu auto, tā nav sistēma, tā ir tikai un vienīgi tava pieredzīte un stereotipi. Izvelc vēl kādu 1982. gada Golf I dīzeli un sāc visiem stāstīt, cik viss ir dārgs remontos

Pagājšruden CAT ekskavatoram nobira sūknis augstspiediena, remonts bija 700 ls, tad man ko, tagad jaauro, cik CAT slikti,dārgi un jāmeklē CAT benzīnnieksekskavators? Tu,losiit.

Pašam ārkārtīgi negatīva pieredze ar 10 gadīgu 1,9 tdi ,izmaksas kosmos . Savukārt 12 gadīgs benzīns/gāze ..5 gados no motora puses vis ok ...tikai eļla un sveces , svečvadi , ūdenssūknis . Radam 2003 dīzeļmazda uz 700 Ls pavilka , Pasen citam radam frontera ar motora problēmām ..kompresija , ziemā vispār ar aizsalušiem logiem . Bet ...... abi pēc šim šaizēm tāpat paņēma dīzeļauto , viena ģimenīte secīgi 3 gab . Otrs 1 . Abiem jābrauc uz darbu cauri Rīgai , daudz pilsētas režīms .

Pats gan lietotu ņemtu tikai benzīnu un ja domāts daudz braukt tad gāzi .

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: nu bet

Tatad velviens pec gazes smirdosh kapeikfisejs seit gaisu maitaa.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Shiirs rakstīja: msh - audi a4 ar baudaamo 1.8 benzina dzineju ir visai baudaams gan izmaksu, gan jaudas, gan paterinja zinjaa. tieshaam rekomendeeju.

Ja man būtu A80, varbūt arī izdarītu kā dažs labs un ieliktu 1.8 20vt, bet tā kā man ir A90, netaisos esošo motoru mainīt uz kaut ko, kam ir mazāk par pieciem katliem.

Atlausos atgadinat ka tam 1.8 motoram ir baudaami 125zs. Vel baudamaks ir tads pats motors versija ar turbopuuti. Pec savas pieredzes varu pateikt ka tas 1.8 ir ar daudz labaku ekonimiju un performanci, salidzinajuma ar vecajiem 5 cilindru motoriem.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Ja tuaregs nav hromēts un laķēts, tad tu būsi redzējis kādu tādu konstruktoru kā tavs bijušais A90q - ja tas vispār ir A90q, nevis leišu konstruktors Nebūtu pārsteigts ja izrādītos ka tev ir kāds čoms kā tu, kurš izmanto tuaregu lai ar to vestu sūdus cauri kaut kādiem brikšņiem, mežiem un purviem, braucot ar sūdainiem zābakiem kājās

Man vispār patīk - deksters savā purvā sēžot jūtami nav pamanījis realitāti, bet kad es izdaru kādu spriedumu, pamatojoties uz novērojumiem, tad es piepeši izrādos stereotipu apsēsts! Reku atkal - tuaregs esot normāla darba mašīna - tikai nez kāpēc gan +/- visi redzētie tuaregi pieder biroja žurkām - priekšniekiem un īpašniekiem. Pietiek tikai pavērot kas un kādā apģērbā sēž pie ruļļiem.

Ā, un tā kā deksteram ir jūtami pavāja redze, varam uzspēlēt mazu spēlīti "atrodi hromu" upload.wikimedia.org/...

Nu, biedri spameri, nav kompleksu mākts cilvēciņš-lauķītis?

Protams, ka tu esi stereotipu apsēsts. Ja hroms, tad tajā jāsēž uzvalkā. Ja labs apģērbs, tātad kantora žurka.

Ja ir tuaregs, tad tajā nedrīkst sēdēt ar netīriem zābakiem kājās

PS. Mans bijušais Audi ir 90Q, bet pēc viena tesiena kokā iAuto rallija laikā, tas dabūja citas virsbūves daļas.

Tu jau,kā izskatās, neko citu kā vien leišu konstruktors iedomāties nespēj. Šis konkrētais eksemplārs ir pirkts Bavārijā no mašīnas īpašnieces pa tiešo, tu, losi.

Es toreiz nopirku 2 audi, vienu šito un otru B4Q, kurš izrādījās pārāk labs,lai to nodzītu rallijā, ar 116 000 km. To iegādājas iAuto jūzers krixx.

Msh, zini kā Deksters pērk auto? Atrodmobilē to dampi, piezvana savam labam draugam fon Gittneram ,vācietim, tas no sava DE numura sazinās ar pārdevēju un uzzin visu jo visu par auto. Tikai vienreiz mūs apjāja grieķis, kuru pašu apjāja. Arturs toreiz atvēzējās ar advokātu izjāt to grieķi, bet beigās nolēmām, auto gana labs, nav ko no grieķiem vairs neko pirkt.

Lai tev būtu šausmīgāk, es auto pirku Vācijā ( virtuāli), naudu skaitīju uz Slovēniju, bet piereģistrēta tā mazda izrādījās Ungārijā 10 000 eur aizskaitīju nepazīstamiem cilvēkiem uz Slovēniju

msh, pamēramies drosmē?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Piebilde citu zināšanai-jā, es zinu, ka diskutēju ar bērnu, zinu, ka tā ir. Bet mani besī ārā mazgadīgu puņķu attieksme pret onkuļiem. Kad man bija tik, cik msh, es nelecu acīs vecākiem cilvēkiem, mēģinot lielīties ar savām bērnu zināšanām.

Bet nu jauni laiki, jauni tikumi, jebkurš, kuram ir radu dāvināts leišu Audī, ir varens specs visās jomās

Viss jau normāli, jauni džeki darbojas, rok, urbj un taisa. Bet nevajag izrādīties pārgudram un nevajag savas mieles stumt pa priekšu visur. Sēdi, attīsties, mēģini kaut ko sasniegt un tad urkšķi.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Dekster, ja jau esi tik drosmigs, varbu paprove kadreiz aizskaitit pikji uz zimbabvi. un nevajag lielities, ta nav nekada drosme bet gan stulbums paaraakajaa pakaapee.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Un vel kas tu neesi nekads onkulis. Suuds tu esi pedin, interneta pokemons.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

Atlausos atgadinat ka tam 1.8 motoram ir baudaami 125zs. Vel baudamaks ir tads pats motors versija ar turbopuuti. Pec savas pieredzes varu pateikt ka tas 1.8 ir ar daudz labaku ekonimiju un performanci, salidzinajuma ar vecajiem 5 cilindru motoriem.

Ā, tu par 1.8 atmosfērisko šujmašīnu runā? Nē nu jā, tas motors ir uztaisīts ar domu par parastu pakaļas pārvietošanu, tāpēc arī tam ir tikai 125 zs. Sen nav gadījies tādā pasēdēt, jo nepazīstu nevienu, kam būtu audī ar tik vārgu motoru, bet jebkurā gadījumā - pat ja lielāka griezes momenta apgriezienu diapazona vidusdaļā [kādēļ galā iestājas tas 125 zs čušs] tāds spētu paātrināties labāk par B4, par B3 diez vai - svara dēļ.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Deksteram - tu noteikti braucot savā purvā skrūvēt kādu traktoru, arī to dari uzvalkā, vai ne? Braucot bezceļos, tu arī noteikti paņem mašīnu bez nevienas švīkas uz krāsojuma un vēl vispirms ievasko, vai ne? Nu varbūt tu tā dari, bet tad tu esi vienīgais tāds latvijā Kad mans priekšnieks savas firmas sagādniekam, kura amats taisni iesaista braukšanu pa bezceļiem un kravu vešanu, pirka jaunu mašīnu, tā "nez kāpēc" nebija tuaregs - bet gan forda pikaps - laikam tā pati tava mazda vien ir. Tev tas droši vien liksies savādi

Man līdz šim lasot par iauto ralliju bija radies iespaids ka tas bija tā izveidots lai būtu drošs - a te deksters atzīstas ka bija to audī novākojis - wtf? Nebija tik ļoti ko darīt ka vajadzēja kādu kūleni uzraut?

Attieksme? Tu gaidi pret sevi labu attieksmi? Kad man bija 18 gadi, es arī biju gatavs cienīt vecākus cilvēkus bez šķirošanas - bet tad nejauši sanāca ka viens šitāds deksters - gan mazāk uz tukšpļūtīšanu un vairāk uz dzeršanu orientēts - bija mans kolēģis - kopš tā laika es šitādus dekstera tipa visziņus - tukšpļūšus "es esmu vecs kraķis, zinu visu, cieni mani" necienu - priekš kam? Nu labi, pareizi būtu vienkārši ignorēt, bet man tāpat kā deksteram patīk paspamot...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Shiirs rakstīja:

Atlausos atgadinat ka tam 1.8 motoram ir baudaami 125zs. Vel baudamaks ir tads pats motors versija ar turbopuuti. Pec savas pieredzes varu pateikt ka tas 1.8 ir ar daudz labaku ekonimiju un performanci, salidzinajuma ar vecajiem 5 cilindru motoriem.

Ā, tu par 1.8 atmosfērisko šujmašīnu runā? Nē nu jā, tas motors ir uztaisīts ar domu par parastu pakaļas pārvietošanu, tāpēc arī tam ir tikai 125 zs. Sen nav gadījies tādā pasēdēt, jo nepazīstu nevienu, kam būtu audī ar tik vārgu motoru, bet jebkurā gadījumā - pat ja lielāka griezes momenta apgriezienu diapazona vidusdaļā [kādēļ galā iestājas tas 125 zs čušs] tāds spētu paātrināties labāk par B4, par B3 diez vai - svara dēļ.

Tikai 125. A 5niekam ir veseli 136. dundurinj, vini iet apmeram vienadi, tikai atshkjiriba paterinja ir kadi 3-4litri. Esmu lietojis abus. Audi ari atteicas no 5cilindru motoriem tikai tapec ka tie ir neefektigi.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: Un vel kas tu neesi nekads onkulis. Suuds tu esi pedin, interneta pokemons.

nu es taču negāju vakar praidā, atšķirībā no tevis , bomār.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Deksteram - tu noteikti braucot savā purvā skrūvēt kādu traktoru, arī to dari uzvalkā, vai ne? Braucot bezceļos, tu arī noteikti paņem mašīnu bez nevienas švīkas uz krāsojuma un vēl vispirms ievasko, vai ne? Nu varbūt tu tā dari, bet tad tu esi vienīgais tāds latvijā Kad mans priekšnieks savas firmas sagādniekam, kura amats taisni iesaista braukšanu pa bezceļiem un kravu vešanu, pirka jaunu mašīnu, tā \"nez kāpēc\" nebija tuaregs - bet gan forda pikaps - laikam tā pati tava mazda vien ir. Tev tas droši vien liksies savādi

Man līdz šim lasot par iauto ralliju bija radies iespaids ka tas bija tā izveidots lai būtu drošs - a te deksters atzīstas ka bija to audī novākojis - wtf? Nebija tik ļoti ko darīt ka vajadzēja kādu kūleni uzraut?

Attieksme? Tu gaidi pret sevi labu attieksmi? Kad man bija 18 gadi, es arī biju gatavs cienīt vecākus cilvēkus bez šķirošanas - bet tad nejauši sanāca ka viens šitāds deksters - gan mazāk uz tukšpļūtīšanu un vairāk uz dzeršanu orientēts - bija mans kolēģis - kopš tā laika es šitādus dekstera tipa visziņus - tukšpļūšus \"es esmu vecs kraķis, zinu visu, cieni mani\" necienu - priekš kam? Nu labi, pareizi būtu vienkārši ignorēt, bet man tāpat kā deksteram patīk paspamot...

Paskaties, jefiņ, hromēta auto bildes foto2.inbox.lv/... .

Protams, ka tuaregā nevedīšu degvielas mucas, bet pikapā to darīšu noteikti. Un vēl , tu taču teici, ka hromēts auto un dubļi neiet kopā, tad zini, man mazdā ir arī gumijas zābaki vienmēr, šad tad pamatīgi dubļaini

Un man nav jāsaka \'\'manam šefam\'\' , jo tas viss ir mans, bet tev atliek tikai iztaisīties par pārgudru, jo tavi teksti ir tik gudri,ka tev bezmaz pieder firma ar vismaz miljona apgrozījumu

PS. Neaizmirsti savam šefam pateikt,ka viņš ir staipītājs Bet tam jau tu esi par švaku, tikai te vari par to iesmirdēt

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Nu labi, pareizi būtu vienkārši ignorēt, bet man tāpat kā deksteram patīk paspamot...

Tur jau tālieta,ka tavam nevienam tekstam nav seguma, attiecīgi tu esi tikai un vienīgi spameriitis. Un man patīk tevi jandalēt un vērot, kā tu regulāri virtuāli te aptaisies

1.. 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti