GB12 rakstīja:
Pirmais rakstīja:
darījums ar vitroniku bija OK, tas neprasīja valstij maksāt par pliku gaisu.... jamie iesniedza fočenes, valsts iekasēja kāpostu un atskaitīja doļu
Šajā daļā jā, bet to, ka tika lobēts (starp citu, no Mūrnieces puses) tieši vitronik, tikai deksteram laikam nav redzams. Un tikai naivais deksters neiedomāsies par to, ka gluži alturistiski un domājot par valsti un satiksmes drošību tas īsti tomēr nebija. Nu labi, man kā privātam cilvēkam it kā pofig, kas viņus uzstāda, kur uzstāda, man tie radari netraucē un, ja arī pieķer (1 sesija ir bijusi), nav problēmu uzņemties atbildību un samaksāt. Bet te atkal ir stāsts par lietu, ko neciešu visvairāk - divkosību, tobiš, pārmest citiem ētikas/atbildības/godīguma un sazinkāturvēl trūkumu, bet pašiem ar to visu arīdzan diezgan pašvaki. Man personīgi tiešām nebūtu nekādu dižo pretenziju pret vienotību, pret Zaķa/Pulka/Jurķa/Štokenberga u.c. vienotības funkcionāru izdarībām, ja vien viņi nedeklarētu savus it kā augstos politiskos standartus, bet dzīvē ne ar to diži neatšķirtos no tiem pašiem vecajiem vēzīšiem. Taviem vārdiem sakot - var jau zagt, ja ieliek soliņu...
par kādu soliņu tu tagad runā?
Ārprāta topiks
Te var apkopot visas šausmas par uzglūnošiem fotoradariem, drausmīgi pārkāpjošiem CP inspektoriem, kuri rupji brauc, par drausmīgajām dīzeļdegvielas cenām un visām pārējām šausmām.
Vispār viss ir ŠAUSMĪGI, BRIESMĪGI, VISS IR TIK DĀRGS !!!