Kindzulis rakstīja: vispār jau tēvs ne tikai Pirmajam zvanīja šitā alkāna sakarā... bet to jau tuliņ noliegs pilnā sparā
Vislabākās ir no darba padzītu lūzeru izvemtas runiņas
jaa bet dekster. ari man putnins no minikuluba chivinaaja par alkashu deksteru, kursh tusejot pa tvaiceni. sanak jau ka mes esam vesels bars di.rseju. a tev ko slabo atzities, ka ir tev tada probleminja? un tapec ari interneta shitie suu.di naak aaraa...
DekstersFF rakstīja: Savukārt esmu dzirdējis no poweristiem,ka šīris ir p/iders. Kam ticēt?
tas jau nav nekas slikts! but pideram tas pirmkart ir stiligi, un otrkart daudzi populari cilveki ir pideri. piemera eltons dzhons.
toties es nekad neko labu neesu dzirdejis par alkoholikjiem. it sevishkji par tiem, kuri ir tiktalu nodzerusies, ka jaaapmekle narkologs
1. Par tavu aizraušanos ar pideriem ir skaidrs.
2. Daudz vairāk populāru cilvēku,slavenību ir alkoholiķi, nevis pideri.
3. Tu par mani ne locekļa nezini.
Normāliem cilvēkiem, kad tie satiekas ir savas lietas par ko parunāt. Bet pajoliņiem ir jārunā par Deksteru Iedomājies, tādi šīri,pirmie,kindzuļi...kad satiekas ar kādu , runā par Deksteru. Kur tas bijis,ko darījis, kā un ko apēdis utt. Laikam jau esmu gana populāra personība, ja par mani tā aktīvi visur runā .
Man ar maniem paziņām un draugiem nav jārunā par šīri, pirmo vai kindzuļi, man tas nešķiet aizraujoši.
Šīri, tev moš uzdāvināt manas apenes,negribi sākt krāt ? Varu ar parakstu
Policijas kļūdas