msh rakstīja:
GB12 rakstīja:
Tu zini, kas ir Kruīzs??????
Jā, tas tur slēdzītis pavarotu kloķa galā un ar to savienotā elektronika/pneimatika content5-foto.inbox.lv/...
GB12 rakstīja:
Pie tam, 16-17 gadu vecumā, tātad, bez tiesībām... Nu labi, varbūt mamma bija blakus...
Brālēns. Mutere adīja uz pakaļas ķebļa
GB12 rakstīja: Klau, msh, kuras no šīm ekstrām ir tavam audī?
klima (nu labi, vismaz AC);
apsildāmi sēdekļi;
regulējama stūre (vismaz augstumā);
gaisa spilveni;
elektriskie logi;
apsildāmi spoguļi
Un, pirms tu noliec vadoņa opeli kā pliku, lūdzu, uzraksti, kādas ekstras ir tavam audī, kas nav vadoņa opelim? Nu tā, lai saprastu, kuram tas auto ir pliks?
Mana audī patreizējais aprīkojums [tieši tā, kā tas arī oriģināli skaitījās, lai arī daži punkti mūsdienās liekas smieklīgi ]
A90 standarta aprīkojums:
Stūres pastiprinātājs
Centrālā atslēga
Elektriski regulējami un apsildāmi spoguļi [apsilde nedarbojas, līdz ziemai būs jāiepērk citi stikliņi, 4 ls gabalā, vasaru iztiks bez ]
Piecu katlu motors [dekša opelim nav]
B3q standarta aprīkojums
Pastāvīgā pilnpiedziņa ar piecu robu mešalku, torsena starpdiferi un bloķējamu pakaļas diferi [dekša opelim nav]
ABS ar izslēgšanas pogu [pogas dekša opelim toč nav]
oriģināli tajā mašīnā vēl nāca:
lupatas airējamie recaro ķebļi - pieder pagātnei
visi četri elektriskie logi
līdz šim ielikts:
ādas salons [dekša opelim nav]
sporta stūre [dekša opelim nav]
ķebļu apsilde
viens elektriski regulējams recaro ķeblis, otrais drīz būs procesā [dekša opelim nav]
elkoņbalsts [droši vien arī dekša opelim nav]
griestu ručkas ar lampelēm
motortelpas lampele
borta kompis
kruīza kontrole
āra temp rādītājs
lietie diski
varbūt esmu kādu krikumu palaidis garām.
klimata šovasar vēl nebūs
Ā, un par to opciju - varēšanu uzreiz braukt - nu ja man tālā 2009. gada 3. jūlijā [tas laikam bija tas datums kad tā mašīna atceļoja no šrota] būtu bijusi summa, ko deksters par savu opeli nolocīja, es jau kādus pāris gadus šķērētu apkārt, savu audī ar ļurbomotoru aprīkojis...
Nu jā, afigennijs aprīkojums... Pārbāzts ar ekstrām...
Un šitāds Dekstera opeli sauc par pliku...
Range Rover
Ir doma par svētdienas auto nomaiņu. Pagaidām šīs funkcijas pildīja Honda CR-V, taču gribās ko mazliet inčīgāku un dizeli. Līdz ar to tiek apsvērta ideja par RR 2.5 iegādi no 97-2001 gadam.
Kāda ir pieredze šī autiņa ekspluatācijā, plānotais km 10-20k gadā, izmatos pārsvarā mana mīlotā sieviete.
Vai tešām viņi tik briesmīgi lūzt? Cik sapratu motors ir no BMW, kā ir ar kārbu unn razdatkām? Kā šiem aparātiem ar rūsu? Vai tādas lietas kā klima un citas salona extras bieži kaujās nost?
Kā ir ar ziemu, vai var droši braukt cauri visām kupenām un pļanckām? Vai var izmantot kā ultimate pārvietošanās aparātu bezceļos?
Kur iesakiet labot un pasūtīt daļas.
Kam butu japievērš uzmanība tādu aparātu skatties?