Kārtot: Augošā secībā
1 2
Bradypus 26.07.2024 22:00

Malacis. Ctrl+C un CTRL+V es iemācījies. 

Tagad, lūdzu, izskaidro, kā tieši tas C19 nēsātājs, kurš ir "potenciāls starpsaimnieks", nokļuva Uhaņā. Kā tieši pie vislielākajiem starptautiskajiem resursiem un vislielākās ieienteresētības to zoonozes soli nav izdevies atrast to "potenciālu starpsaimnieku" līdz šai dienai? Jā, visi pārējie ir diezgan skaidri un izpētīti zoonozes gadījumi, kur ar daudz mazākiem resursiem nav bijis nekādu problēmu atrast pārnēsātāju un bet C19 gadījumā tas mistiskais dzīvnieks (jetijs? čupakabra?) vīrusu ir atnesis tieši līdz pareizās laboratorijas laboratorijas durvīm. No ĀRPUSES. 

Nu jā. Es jau esmu tas, kas pasniedz sazvērestības teorijas. Ne jau tu

Bradypus 25.07.2024 23:36

Protams, ka neiet kopā tavi mēģinājumi visur sazīmēt sazvērestības teorijas, jo nespēj saprast pat elementāras likumsakarības.

"Reklamēt konkurentu?" - nez ko vēl no viņa publiski sagaidīji pauzē starp nopratināšanām kongresā, kur viņš visādi centās noslēpt savas saites ar Pfizer

Bradypus 25.07.2024 22:42

Sazvērestības vien tev prātā... Nevaru palīdzēt, ka nesaproti, kā darbojas varas shēmas. 

Konkreti par šo Pfizer "uzvaru" - paintersejies, kas ir Fauci, kāda bija viņa motivācija un kā viņš nonāca  līdz Uhaņas finansēšanai. Pfizer tur nonāca nevis kā lielākais vai dalot peļņu, bet esot Fauci partneris.

Bradypus 25.07.2024 22:25

Kā tas ir? Nu tā, kā lasīt informāciju no dažādiem avotiem, nevis tikai tava Bigpharma probagamdas naratīva un pieņemt patstāvīgu lēmumu par vakcinèšanos.

Bradypus 25.07.2024 17:21

Lielissks jautājums. Nav ne auto modeļa, ne kā, bet visi zin, kāda veida kārbas un motora kombinācijas ir pieejamas tieši tavam auto

Bradypus 25.07.2024 15:38

Atkal melo - tieši tu sevi deklarēji kā speciālistu manās sazvērsetību teorijās par kurām es pats neko nezinu. 

Un... atkal melo, jo tikko PVD nosauci par kapitālismu, bet tagad jau tas kļuva par komunismu? Kā tad īsti ir? Izlem vismaz, par ko to uzskati.

Bradypus 25.07.2024 15:36

Kur skandāls? Tavā nespējā atpazīt ironiju

Bradypus 25.07.2024 15:08

Mīnusu noteikti ielika Raimonds, kurš sūtīja neticīgos uz vietu kas neeksistē, lai pārliecinātu, ka viņam ir taisnība

Bradypus 25.07.2024 14:28

Pokuj, kas vainīgs. Risināt kā?

Bradypus 25.07.2024 14:27

Nu redz meļi aizstāvas saucot par meliem visu citu. Ne jau tadēļ, ka nezinātu to, ko pareizi izskaidroji.

Bradypus 25.07.2024 13:45

Dunduks. 17. punktus iekopēji, lai pierādītu, ka patiešām nesaproti pr ko ir runa.

Bradypus 25.07.2024 13:36

Sen jau nav runa par vīrusu, bet gan par tam piekabinātajām polittehnoloģijām, kas nekur nav pazudušas.

Bradypus 25.07.2024 13:34

Nosauc precīzi, kas ir meli tajā argumentā, kuru tu nespēj apstrīdēt, tādēļ piesauc citus un izdomā pats savas teorijas.

Bradypus 25.07.2024 13:20

PVD ir kapitālisms? Dunduks...

Bradypus 25.07.2024 13:18

Nu pieņemsim, ka tavai "studēšanai" var ticēt. Kāpēc pieņemsim? Tāpēc, ka parasti cilvēks, kam ir īpašas veselības problēmas un, kas "studē" būtisku informāciju par savu veselību, to neaizmirst. 

Vai arī vienkārši muldi, jo neko neesi studējis pēc būtības, vispār nesaproti, kā īsti tika definētas tās "efektivitātes problēmas" un vienkārši skrēji uz Juhņēvičas kūrēto bodīti, paļaujoties uz Rubīna reklāmu vai Pavļuta propagandu. Vēlreiz - paskaties, cik "nejauši" šī trijotne ir nejauša. Cilvēki, kas patiešām šo tēmu pētīja, izvēlējās nevakcinēties vai vektoru vakcīnas, ja nebija riska grupā vai arī mRNA ja bija. 

Un vārdu savienojums "tāds pats vektors" jau vien ir ko vērts. Analogs kā C19 saukt "tādas pat iesnas". C19 ir līdzīgāks endēmiskajiem koronavīrusiem, nekā tās vakcīnas savā starpā. Kārtējais pierādījums, ka esi sekls propagandas naratīva atgremotājs.

Bradypus 25.07.2024 12:33

Vari jau, protams, kārtējos melus saukt par kļūdu.

Un turpināt nest sviestu. Jā - mRNA vakcīnas ir ārkārtīgi efektīvas precīzai riska grupas aizsardzībai, to jau te nepārtraukti atkārtoju, paldies par apliecinājumu. Par to daļu arī Nobela prēmiju ir OK iedot. 

Bet par asins recēšanas problēmām AZ... Nu tur jau tev jāizlokās, jo... Tā recēšanas problema ne ar ko neatšķiras no mRNA zināmajām problēmam, nekādi nemainot faktu, ka vektoru vakcīna koncpetuāli ir piemērotāka universālai aizsardzībai. Johnsson vispār tiks svītrots tāpat vien, jo neesot pietiekami efektīvs, rekursīvi atsaucoties uz to mērķēto riska grupu aizsardzību... kas NETIKA pielietota. Klasisks BigPharma funkcionāru gājiens, izlemjot, kuru ražotāju norakt. 

Un jā, nerunāsim par sputnik, neesmu nemaz mēģinājis to darīt. Tikai tava vēlme putroties to ievilka sarunā.

Bradypus 25.07.2024 12:23

Normāls starptautisks skandāls. Ir kādām piedāvājums, kā risināt?

youtube.com/shorts/dZGcmcvVtfM?si=Mb2I-loR40iUYfmF

Bradypus 25.07.2024 12:11

Taisnība. Tikai ko ar to gribēji pateikt?

Bradypus 25.07.2024 12:09

Gari, lai noslēptu klajos melus par to, ka tu nemaz neķēries pie argumentiem, bet gan vienkārši uzmanības novēršanai izdomāji absurdu alternatīvo teoriju, ko apspriest.

Bradypus 25.07.2024 12:06

Pag, kā tas attaisno, ka par ASV nodokļu maksātāju naudu tiek apgādāta ĶKP laboratorija ar mērķi nodrošināt shēmas finansētājiem pētījumus, kas ASV ir aizliegti kā bīstami? 

Nu jā, protams, ka var ticēt sazvērestības teorijai par to, ka patiesā vīrusa izcelsme ir dabiska, cēlusies no sikspārņa vairāk kā tūkstoš kilometru attālumā no epidēmijas epicentra, jo pavisam nejauši kāds atveda to līdz šai dienai neatrasto pārnesātājdzīvnieku uz slapjo tirgu tieši blakus minētajai laboratorijai, kurā tikai sakritības pēc tiek veikti CDC finansēti un Pfiser pētījumi tieši šajā jomā. Zini... Nepārliecina. Jo īpaši tādēļ, ka šo teoriju par ticamāko pasludina tie, kuriem šīs teorijas relaitāte izšķir atšķirību starp "pasaules glābēju" un vainīgo.

Bradypus 25.07.2024 11:59

Ak... Neesi pat dzirdējis, ka jau ir BigFood Un jā - pēc idejas jau shēma tā pati - starp citu, daudz vienkāršāk izskaidrojama un saprotama parastajam džo, kurš ir pieredzējis, kā tadi giganti kā Orkla "apēd" mazos ražotājus un iznīcina viņu kvalitāti. To, kā lielo pārtikas koncernu konsolidāciju nodrošina PVD u.tml. iestādes, sapratīs jebkurš, kas mākt cept pīrādziņus. Medicīna ir "mazliet" sarežģītāka, tadēļ ir vēl vieglāk shēmot un BigPharma ir spēcīgāka un pazīstamāka par BigFood.

Bradypus 25.07.2024 11:53

Melu birums kā no pārpilnības raga.

mRNA ir jauna tehnoloģija, kā vakcīnām PIRMO reizi tika izmantota ar COVID. Terapija onkoloģijā ir pavisam cits pielietošanas princips. Pfiser un Moderna ar prieku metās eskperimentēt ar cilēkiem iepriekš nepieņemamā veidā: www.statnews.com/2020/11/10/the-story-of-mrna-how-a-once-dismissed-idea-became-a-leading-technology-in-the-covid-vaccine-race/

Klasiskās vakcīnas ir neprecīzas un tieši tas varētu būt arguments vispārējai sabiedrības aizsardzībai  pret strauji mutējošu vīrusu. mRNA precizitāte tiek norauta podā, tiklīdz vīruss nomutē to elementu, pret kuru vakcīna ir vērsta. 

"AZ, sputņik, jonson, vakcīnām, jo pēc to lietošanas NEVARĒS ārstēt vēzi ar ģenu terapiju" WTF?! Šī stulbuma jēgu pat saprast nav iespējams.

Un saki, ka labais dakters aikāsāp meloja kongresam, kad beidzot tika piespiests atzīties par to, kā ir finansējis un ar kādu tehniku aprīkojis Uhaņas laboratoriju?

Bradypus 25.07.2024 11:45

Hmm... Nu man tā kautkā likās, ka ĶKP laboratorijā nevajadzētu būt ASV tehnoloģijām, bet nu izliecies jau, ka nesaprati.

Bradypus 25.07.2024 11:24

Tu melo, ka neviens neapstrīd politiķu kļūdas, neksatoties uz to, ka mans vienīgais iebildums pret vakcīnām ir... par to, ka tās tika nepareizi pielietotas ar noziedzīgiem politiskiem lēmumiem.

Un "Pfaizers" arī tiem politiķiem bija jāglābj kopējā BigPharma projekta ietvaros. Jo tas iemesls, kādēļ tieši Pfizer tik ātri tika pie tik precīzas vakcīnas, atšķirībā no Johnsson un AZ, kurus politiķi aizliedza, atbalstot Ptfizer, ir "nebūtiskais" fakts, ka CDC līdzdzfinansētā laboratorija Uhaņā bija aprīkota ar Pfizer tehnoloģijām...

Tieši Johnsson un AZ vakcīnas varēja lietot universālai vakcinēšanai, kamēr par mRNA jau no paša sākuma bija zināms, ka tās ir derīgas tikai individuālai aizsardzībai un būtu mērķtiecīgi jānovirza riska grupām.  

Kā minimums "pasaules glābēja" statuss šajā situācijā ir ĻOTI apšaubāms.

Bradypus 25.07.2024 11:07

Kur tev te jautājums? Tikai izmisīga vēlme degradēt BigPharma jēdzienu uz kaut ko citu, jo pēc būtības jau argumentu nav.

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti