RED Epic
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pāris reizes lietoju Galaxy Nexus (šim telefonam ir diezgan slikta kamera) telefonu ar DailyRoads Voyager programmu. Kvalitāte pat tumsā braucot bija tīri OK. Ja ir vēlme, vēlāk ielikšu kādu video. Tagad man ir Nexus 5, kuram varētu būt labāka kamera, bet neesmu vēl izmēģinājis.
ir sanācis 3 izmēģināt - secinājums - pa lēto (~70eur robežās) neko labu dabūt nevar
vai nu ir bilde ok, bet kodeks tāds, ka neko nevari ar viņu pēc tam darīt, un stiprinās bezjēdzīgi. un pie loop nedarbojas video saglabāšanas funkcija.
vai arī stiprinās forši, dienasgaismā bilde daudzmaz ok, arī locks darbojas
bet tiklīdz sākas mijkrēslis, tā tumša bilde
telefonam mīnuss tāds, ka leņķis šaurs. un jākar logā, kas savukārt redzamību ierobežo.
nesaprotu tos, kas 10 collu navigāciju iekar logā acu augstumā - kāds gājējs īzī aiz tā verķa pazūd.
bet nu - ideālu risinājumu videoreg neesmu atradis.
perfekti būtu gopro logā
ko varu ieteikt? iet pie tirgotājiem, lai rāda, kā filmē gaismā, tumsā, pretgaismā, kā faili izskatās uz kompja, nevis reģistratora lcd, un vai kāds normāls montāžas softs viņus saprot.
Go Pro jau var pie virsbūves piemontēt. Man ir šāds "helmet cam", tam nāca līdzi vadi instalācijai uz moča vai auto.
Pa dienu kvalitāte ir ļoti laba, bet nu naktī ne pārāk. Nu ja ļoti cenšas tad numurzīmes var salasīt. Rediģējas tie video gan bez problēmām.
www.dogcamsport.co.uk/roadhawk-ride.html
kalfonso rakstīja: ir sanācis 3 izmēģināt - secinājums - pa lēto (~70eur robežās) neko labu dabūt nevar
vai nu ir bilde ok, bet kodeks tāds, ka neko nevari ar viņu pēc tam darīt, un stiprinās bezjēdzīgi. un pie loop nedarbojas video saglabāšanas funkcija.
vai arī stiprinās forši, dienasgaismā bilde daudzmaz ok, arī locks darbojas
bet tiklīdz sākas mijkrēslis, tā tumša bilde
telefonam mīnuss tāds, ka leņķis šaurs. un jākar logā, kas savukārt redzamību ierobežo.
nesaprotu tos, kas 10 collu navigāciju iekar logā acu augstumā - kāds gājējs īzī aiz tā verķa pazūd.
bet nu - ideālu risinājumu videoreg neesmu atradis.
perfekti būtu gopro logā
Gopro mums ir!
Iegādājos Ambarella L8000. Noriskēju pa taisno no Ķīnas. Nāca pa pastu veselu mēnesi. Rezultāts pretrunīgs, par cenu grūti ko teikt, ne lēts, un arī ne dārgs, jo 2,5 reizes lētāks, kāds varētu būt profesionāls un apdrošinātāju atzīts car video recorder. Ļoti nepatika tas, ka jutos apšmaukts ar to, ka īstenībā tur nav ne mazākās iespējas GPS signālu ierakstīšanai, pretēji reklāmā solītajam. Atbilde no tirgotāja bija, ka tā iespēja atrodas vēl izstrādes stadijā... Bet bilde gan dienā, gan naktī ļoti kvalitatīvas. Es atzīstu tajā esošo Ambarella 560 procesoru par gana labu un stabilu esam. Uz šodienu jau ir divas pēdējās Ambarella procesora versijas, A5 un A7 un abas ir arī ar GPS signāla ierakstīšanu atmiņas mikrokartē. Salikšanu veic dažādas firmas, līdz ar to, dažādi korpusi un nosaukumi, pēc gaumes un izvēles, tomēr jāpiemin, ka tas specializētais procesors, kuru ražo Ambarella, ir tiešām labs. Tātad jāmeklē caur internetu, salicējs, tirgotājs, un pēdējais A7 procesors.
andzins1111 rakstīja: Go Pro jau var pie virsbūves piemontēt. Man ir šāds "helmet cam", tam nāca līdzi vadi instalācijai uz moča vai auto.
Pa dienu kvalitāte ir ļoti laba, bet nu naktī ne pārāk. Nu ja ļoti cenšas tad numurzīmes var salasīt. Rediģējas tie video gan bez problēmām.
es tā ironiski par to gopro
reģistratoram jau svarīgi, lai ir loop rakstīšana ar iespēju saslēgt vajadzīgo failu
lietoju 2 gab. blackvue dr500gw-hd wifi , pirku un uzstādiju Ganu ielā3 . dārgi un labi
TDIOTS rakstīja: lietoju 2 gab. blackvue dr500gw-hd wifi , pirku un uzstādiju Ganu ielā3 . dārgi un labi
nja, diezgan nikni izskatās. kā ar bildi tumsā? tie viģiki nepārliecināja. un žēl, ka nav miniusb barošana, bet to jau var piečakarēt
Mazs, ērti stiprināms DVR.
Mini DVR 0801 The Smallest 1080p LCD Car Dash Cam with Ambarella A2S60 - Best Mini Car Cam.
Pilns apskats
kalfonso rakstīja:
TDIOTS rakstīja: lietoju 2 gab. blackvue dr500gw-hd wifi , pirku un uzstādiju Ganu ielā3 . dārgi un labi
nja, diezgan nikni izskatās. kā ar bildi tumsā? tie viģiki nepārliecināja. un žēl, ka nav miniusb barošana, bet to jau var piečakarēt
da viss tur ir zaibiss , pagaidām gan''razborkām'' nau noderējis ( tas arī priecē ) , labi noderēja ceļojuma filmiņas izveidei
barokļa kabelis ir izvilkts zem apšifkām , pa vidam implantēts 'pretaķanosēšanās'' gādžets
nu vot, be, pasūtīju šito
kad atnāks, varēšu kādam par 50 ērikiem mēģināt nogrūst savu tagad 2 mēnešus lietoto, kas bik neapmierina
gan jau būs ieberziens enivei
Papildu opcijas .
1.Reģistrators ar GPS . Kapēc vakadzētu / nevajadzētu
2. Datu sūtīšana uz ..mākoni , kompi ...papildus cieto disku kaut kur autiņā .
3. Kādas vēl ..
rudens68 rakstīja: Papildu opcijas .
Datu sūtīšana uz ..mākoni , kompi ...papildus cieto disku kaut kur autiņā
Šis var noderēt krīzes situācijās, kad skaidrosies ar beizbola nūjām
Tm, kam gps un paša ātruma rādījums vajadzētu būt gatavam arī nomaksāt sodanaudu, kad rādīsi savu video milicim. Esot bijuši gadījumi...
Palaidniex rakstīja: Tm, kam gps un paša ātruma rādījums vajadzētu būt gatavam arī nomaksāt sodanaudu, kad rādīsi savu video milicim. Esot bijuši gadījumi...
nedomāju, ka ar gps funkciju aprīkots videoreģistrators ir sertificēta ātruma kontroles ierīce
un gan jau arī administratīvā tiesa pievienosies šim viedoklim
bet nu, uz muļķi jau ķert var mēģināt
MAna pieredze liecina, ka vislabākais videoreģistrators ir tas, kurš ir līdzi
kalfonso rakstīja:
Palaidniex rakstīja: Tm, kam gps un paša ātruma rādījums vajadzētu būt gatavam arī nomaksāt sodanaudu, kad rādīsi savu video milicim. Esot bijuši gadījumi...
nedomāju, ka ar gps funkciju aprīkots videoreģistrators ir sertificēta ātruma kontroles ierīce
un gan jau arī administratīvā tiesa pievienosies šim viedoklim
bet nu, uz muļķi jau ķert var mēģināt
sertificēta, nesertificēta ierīce, bet ja celsi ārā kā pierādījumu citu "nelietībām" video var palūgt uz ekspertīzīti un papētīt, cik neprecīza GPS uzrādīais ātrumiņš ir bijis. Video nosakot laiku starp dabā izmērāmiem attālumiem var nākties arī pašam dabū pa ļipu. Un to var pamēģināt noskaidrot arī filmiņām, bez GPS ātruma datiem kadrā.
Protams tas viss neattiecas uz tiem, kam ātruma pārkāpums ir saprātīgas kļūdas robežās. Dēļ +10 neviens neko neekspertīzēs...
vai tad tiem krāmiem ir juridisks spēks?
Slinkais rakstīja: vai tad tiem krāmiem ir juridisks spēks?
Itkā nau...... bet ja man būtu tas verķis bijis , nebūtu 2punktu( pirmo ) un stulbas sajūtas par nepelnītu 'atzinību' .
pie nākamajiem 2 punktiem es to 'argumentu' neatzīmēju , jo vainīgs biju ( formāli/juridiski ) es paC
Slinkais rakstīja: vai tad tiem krāmiem ir juridisks spēks?
ja bilde "runā" pretim cp teiktajam, tad tiesnesis lems.
Kāds ir labākais video reģistrators?
Esmu nobriedies pēc visiem interesantajiem video iegādāties video reģistratoru. Interesē labākā iespējamā kvalitāte, kādi ieteikumi no jaunāko modeļu klāsta!