Wifi, usb microstacija virtuvei

zhuks Reģ.: 01.12.2005

Nu jau atkal ir nepieciešams kāds padoms vai ieteikums, ja kādam no Jums ir pieredze šajā lietā.

Respektīvi, ir nepieciešams radio virtuvei ar gana labu skanējumu, kurš darbojas no usb, wi-fi, varbūt pat micro-usb, lai var pieslēgt telefonu un klausītīs tur esošo mūziku.

Praktiski viss ir šajā ierīcē

www.707.lv/?id=78&pid=497723

bet tā cena ir 2x par augstu. Šobrīd vēl nav izdevies atrast tieši tādu, kuru varētu ņemt ciet.

Ja neiespringst uz wi-fi, tad varētu kaut vai šo www.tehnoland.lv/lv/audio/muzikas-centri/philips-mcm2150-black-107477

tik kā ir ar skanējuma kvalitāti?

Kādi ieteikumi no Jums?

 
kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 1 Atbildēt

nopērc zilzoba tumbiņu mazo un miers tāpat nekāda baigā koncertzāle tev virtuvē nebūs

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 1 Atbildēt

Man pašam simpatizē Bose un Denon aparāti šādām vajadzībām, dēļ tiešām kvalitatīvas skaņas mazos gabarītos. Diemžēl bez WiFi, bet vismaz interesants ekonomiskais variants .

www.denon.co.uk/uk/product/pages/product-detail.aspx?catid=speakerdocks&subid=cocoonseries&productid=cocoonstream

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Uzrauj gūglē "bose myths" un papriecājies. Es neko nesaku par to ka precīzi sarēķina lai grabuļi skanētu, bet ka tiek nežēlīgi ekonomēts, un tajā pašā laikā pasniegts kā dārgs premiums... Man tādā ziņā patīk deviņdsmito gadu audī atrodamie bõzes sūdi - ne tikai tipiskais bõzes lētums, bet arī zemai kvalitātei atbilstoša uzticamība, kā arī nestandarta signāla līmenis lai veicinātu cilvēkus kopā ar maģi mest ārā arī visu bõzi [maģis bõzi nesatur]

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

Jā, jā, auto vai virtuve ir telpa kurā klausīties audio no "pilmetrāžas" skandām . Tiek nežēlīgi ekonomēts, uz ko? Gabarītu ? Katrā`gadījumā 2000 g. Audi Bose skanēja daudz labāk kā 2006 Toyota, kaut signāla avots bija +/- vienāda līmeņa un jaudas.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Uz materiāliem un kvalitāti. Ne jau par velti atsauksmes arī ir divdomīgas.

Man virtuvē stāv viena S-90D, pieslēgta istabā esošajā U-7111 otram izeju pārim. Žēl tik ka dzīvoklī aiz sienas ievācās cilvēki, pirms tam varēja skaļi klausīties mūziku arī gatavojot pussešos no rīta Ja bail no izmēriem, pārītis lietotu S-30B dārgas nebūs.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Kāda iksa pēc tas plakanais telefons ir jāslēdz kā datu nesējs, nevis kā signāla avots? Nopērc radiotehnikas astoņdesmito gadu ražojuma U-7111 [deviņesmito gadu ir ražoti no pāri palikušām detaļām, stipri zemāka kvalitāte] un pārīti tumbu [lai iekļautos budžetā] pēc pieejamās vietas un gaumes un aiziet.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
3 0 Atbildēt

Priekš kam vajadzīgs šrots virtuvē?

Ne visi sirgst ar nostaļģiju pēc RRR izstrādājumiem. Kā arī izmēram ir nozīme...

[img][/img]

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Kas ir "šrots" šajā gadījumā? Redzi, ir tāda lieta kā budžets, pieejamība un atpazīštamība. Okej, es esmu iemācījies ka mana virtuve vēl skaitās relatīvi liela, bet arī mazajās hruščovku virtuvītēs pārītim S-30 vietai būtu jāatrodas.

Protams, ja skaņai nav nozīmes un vajag tikai troksni, tad var domāt par kaut ko, kas aizņem maksimāli maz vietas

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
1 0 Atbildēt

zini - ir desmietiem skaistāku, savu mūžu nenokalpojušu, mazāku un ne pārāk dārgāku akustisko sistēmu

un ko tu iesāksi ar modernu skaņas avotu ar to RRR 7111?

Šoreiz tā ir nepamatota nostaļģija!

Tas aizņem daudz vietas, prasa kuļibinisku savienošanā utt...

No sērijas - var jau likt kaut kādu tipa airplay/bluetooth vai kā savādāk uzturošu uztvērēju un laist caur līniju, domāt klāt papildus kasti radio, vēl SD/USB nesējiem...

Tikai priekš kam - ja to var nopirkt smuku, viss vienā un ciešami skanošu jau gatavu? kur nekas nav jāpiepērk un jāmuģī?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tu laikam vēl neesi sapratis ka tur, kur ir runa par tumbām, "mazāks" ir sinonīms vārdam "sliktāks". Tās S-30B, kas tev skaitās kaut kas liels, ir tāds iztikas minimums lai klausītos mūziku - tur ir nelieli lielie skaļruņi, tikai 15 cm [es pilnīgi atbalstu viņu pielietojumu iekš S-90 sērijas tumbām - vidējo frekvenču skaļruņi], un kaste, kas aprēķināta lai būtu arī kaut kādi basi. "Aizņem daudz vietas" [lai arī necik daudz neaizņem] un "prasa nedaudz smadzeņu lai pieslēgtu" attiecas uz jebkuru iekārtu, kas nav viszemākā līmeņa sūds. Ko es daru ar moderniem skaņas avotiem? Nu ja priekš klasiskiem skaņas avotiem ir vads, kam 5DIN štekeri ir abos galos, tad priekš moderniem ir vadi, kam vienā galā ir 5DIN, bet otrā divas tulpes, vai arī 3,5 mm štekeris - neesmu vēl redzējis nevienu moderno skaņas avotu, kam viena no šīm abām kombinācijām nederētu. Zilie zobi vispār ir kaut kāds atstojs, kompresētas mūzikas pārraidīšanas formāts, tikai tāpēc ka klausītājs ir pārāk stulbs vai slinks lai vienu štekeri iespraustu - tas protokols ir domāts priekš mašīnas vai bezvadu austiņas.

P.N. Es prikola pēc palūrēju Technics lapā - Panasonic patlaban atdzīvina savu leģendāro Hi-Fi brendu - tur, protams, ir kvalitatīvi mūsdienu dzelži - man tevi nāksies apbēdināt - protams ka pastūzis un atskaņotājs ir divas kastes, nepieciešamas smadzenes lai piespraustu dažus vadus, un šie pagaidām taisās piedāvāt divus mūzikas centrus - zilie zobi tur ir būs tikai premiuma atskaņotājā, galu galā mājās tādus nevajag.

P.P.N. Datoram dajebkādas skaņas kartes, izņemot profesionālās, izejai ir 3,5 mm štekeris. un dators ir vismaz galvas tiesu pārāks skaņas avots par tavām atmiņas kartēm, zilajiem zobiem un USB puļķiem - hoķ kaut vai tāpēc ka 2 TB cietucis ir lētāks nekā dajebkāda atmiņas kartele vai USB puļķis ar nieka 64 GB ietilpību, tb ne-ietilpību.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
1 0 Atbildēt

Ko lai Tev atbild...

S-90 ir šrotu šrots! Neceri ka to korpusu kastes ir no kvalitatīva materiāla - tās rezonē, džinkst un pilnas ar parazītskaņām. Un S-90 ir vājprātīgi lielas priekš vajadzībām virtuvē...Neesi mēģinājis no s-30 uztaisīt sev austiņas?

Un tas ko te piesauc ir murgu murgi. Daļa taisnības tajā, protqms, ir, bet jau redzams, ka no tā visa zini tik, cik melns aiz naga, zināšanas par mūzikas kvalitāti, atskaņošanas īpatnībām, tehniku ir, maigi sakot viduvējas...

Pļuškinisms ir visai skumja slimība, ja tā piemīt, tad izpaužās visās dzīves jomās... Normāli ir pateikt, ka ienākumi neļauj to vai citu atļauties, no tā nav jākaunās, katram savs līmenis, ko var atļauties, bet tāpēc visu, kas ir mazliet dārgāks un citādāks pat dzīvē neredzot nosaukt par mēslu, atvainojos, nav pat diletantisms...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ko tu turpini piesaukt tās S-90? Būs laikam tev kāda smaga trauma no viņām radusies - ne tur kas rezonē, ne džinkst. Bet tu drīksti iemest linku ar tumbām, jaunām, līdz 100 eirām - labi, tu raksti "mazliet dārgāks", tad lai būtu 200 - ar līdzvērtīgiem paremetriem, bet labākas [jo tu tā raksti] par tām pašām S-90 Jebkurā gadījumā atliek tikai pabrīnīties kā tāds audiotehnikas un skaņas kvalitātes pazinējs kā tu iesaka kaut kādus mazus grabuļus [es runāju par S-30, tātad vēl mazākus par tām mazajām tumbiņām...], kā arī USB un zilos zobus, tikmēr runājot par mūzikas kvalitāti...

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

msh, pastāsti ka tagad, kāda saistība atskaņošanas kvalitātei ar datu ietilpību?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Vistiešākā - bezzudumu formāti aizņem diezgan daudz vietas. Protams, jāpiekrīt ka tādās trokšņainās vidēs kā mašīna vai uz ielas tas nav tik svarīgi - man lielā īpoda 32 GB CF kartele ir pilna ar flaciem tikai ērtības labad.

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Tu taču negribēsi teikt, ka flac atskaņojot no ipoda atšķiras kvalitātē no normāla mp3? Tas ipoda skaņas avots jau nobeidz visas flac priekšrocības. Un skaņas atšķirību starp vadu un zilzoba pieslēgumu uz normālas aparatūras arī sadzirdēt nav iespējams. Kāpēc to saku? Jo pašam ir Harman Kardon BT10 zilzobs pielikts pie normāla pastūža un normālām tumbām (ne radiotehnikas, un whathifi atzīmētie ar 5 zvaigznēm). Tā kā utis tu meklē galīgi ne tur.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kas tev avotam nepatīk? Viss ir atkarīgs no mūzikas un no apkārtējā trokšņu līmeņa - protams ka starpība nebūs jūtama kaut kādai elektroniskajai mūzikai, vai arī vidē, kurā lai pilnvērtīgi klausītos, nākas ieslēgt dinamisko kompresoru. Vienkārši ir skaņas, kuras nesanāk tik labi saspiest

Protams, ar parasto īpodam pieslēgto ierīci - šitentajiem kabatas grabuļiem - starpību sajust nav iespējams

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Par tēmu, paņem bluetooth audio resīveri, kaut vai Logitech, un istabas robežās tur būs pilna laime. Galā var slēgt dajebko kam ir audio ieejas parastās, kaut vai kompja skaļruņus vai megavatu audiobumsi.

zhuks Reģ.: 01.12.2005
0 0 Atbildēt

Tas ir kaut kas jauns priekš manīm- jāievāc info, kā tas darbojas. Varbūt arī der šāds risinājums!

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Darbojās elementāri, sapāro ar bluetooth un pieslēdz vēlamo skaņas iekārtu. Uzrādās kā bt austiņas parasti.

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Tb bija domāts sapāro ar bt telefonu/planšeti/kompi, no kura atskaņosi.

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
2 0 Atbildēt

:-) Klau , kungi, jūs te štepselējat, "zilzobojat" un "haifojat",

bet vai par "dzīvo mūziku" savā virtuvē neviens nav domājis?

Iedomājieties, stīgu kvartets blakus ledusskapim 6-os no rīta... MMMMMMMMMM... :-) :-) :-)

x_rays Reģ.: 22.04.2003
1 0 Atbildēt

Es to nespētu apmaksāt

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Msh: topikstarteris te virtuvei risinājumu meklēja, nevis hi-end kamīnzālei. Un tur zilzobs ar praktiski dajebkādiem skaļruņiem būs labais. Par sildīto vadu priekšrocībām un S-90 pārākumu drīksti uzcept savu topiku.

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
2 0 Atbildēt

x_rays

Es to nespētu apmaksāt

================

Budžeta variantstīgu solo - ieej virtuvē, a tur sieva, un

"piļī"...jeb sievasmāte (čells), un "piļī" jau "svarīgāk". :-)))))))

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Šajā gadījumā parasti ir vadības gļuki Playliste uzkarās !

sirga Reģ.: 29.10.2002
1 0 Atbildēt

Wc jau apgreidoti?

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
1 0 Atbildēt

x_rays

Šajā gadījumā parasti ir vadības gļuki Playliste uzkarās !

--------------------

Nujā, izdzirdēt Jāņu dienas rītā apnikušo "iznes eglīti, iznes eglīti" diez kas nav vis... :-) :-) :-)

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti