Te ir viena nianse. Savulaik agrā jaunībā pirmais darbs paralēli LU man bija kā apsargam, strādāju kā reiz ALDARIS - toreizējais tirgus līderis. Atceros, ka fūres brauca nepārtraukti, ražoja to alu caurām diennaktīm, viss notika arī veikalos. ALDARIS bija pilnīgi pārliecināts, ka tirgus daļas saglabāsies mūžīgi, konkurentus VALMIERMUIŽA, BAUSKAS, TĒRVETES, UŽAVAS u.c., pat neuzskatot par konkurentiem. Tas bija ļoti maldīgi. Tagad veikalos uz paletēm stāv izlikti teju vai visi, IZŅEMOT kādreizējo tirgus līderi ALDARI

Jo to alu pircēji vairs nepērk!!
Sajos Jaanjos izneemuma kaartaa nedzershu.
Es vēl lielāka izņēmuma kārtā laikam nesvinēšu. Man skolā kaudze ar parādiem plus diplomdarbs jāraksta, visas brīvdienas urbšos grāmatās, internetā utt.
Šogad kaut kā nav jāņošanas noskaņojuma. Bet, kāds aliņš jau būs mājās jāizdzer.
Gan jau kāds Tērvetnieks būs jāpaņem. Galu galā līdz šo rūpnīcai no mājas mazāk par 10km.
anonimniks
Man te viens otrs tērvetnieks iečukstēja , ka vēl viens Tērvetes lielsaimnieks savu alus brūzi ceļ . Tā ir ?
Gaišie . Ja veikalā ir visi VIP ali tad pirmā izvēle bauskas senču .
Uz šiem Līgo visticamāk neko
Veco dzirnavnieku, sliktākajā gadījumā kautko no Valmiermuižas.
Es pisu tas pohas nakamaja diena. pagajusogad ta panemu ka divas dienas pectam biju miris. Dzer ko gribi tapat nakama diena sacakareta. Vienalga vai aldaris vai tervetnieks. Un nevar jau 4 alus izdzert un iet guleet. Kur nu. Jamauc lidz riitam un pecak nakas to nozelot.
Shiris
Dzer ko gribi tapat nakama diena sacakareta.
....
Tā viņš ir . Lai gan man šķiet drusku vairāk nākamā diena sačakarēta ir pēc sarkanvīna .
Bauskas alum vēl viens plus ..PET pudeles ... it sevišķi ja iziet uz apjomiem .
Plānoju apbēdināt CP. Izmantošu garās brīvdienas, lai ar ğimeni apceļotu dzimto zemi. Alu nedzeršu, tikšanās gadījumā izpildīšu tikai likumīgās prasības

Alko nerullee! Izmantošu garās brīvdienas lai apbraukātu radus Rietumeiropa.

Atvilkt pa vācu baņiem un nopeldeties Ziemeļjurā.
Pilnīgi piekrītu, alko bijis - nebijis

Sākam domāt par dzimtās zemītes izbraucienu. Ar auto.
Sagādā prieku aplauzt CP

Pohas ir tad kad neprot dzert,rij visu iekšā bez zacenes,jauc alu ar stipriem dzērieniem!Man no Bauskas alu nekad nav bijušas pohas bet gan no Aldara vai Cēsu aliem.Ja grib ko stiprāku tad jāņem viskiju,Jameson vai Tullamore,neiesaku viņus jaukt ar kolu bet labāk ar ābolu sulu 1:1.
Piebalgas Svētku. Bet tikai pāris pudelītes.