Kurā DUS jūs pildat degvielu?

ReinisPaberzis Reģ.: 21.08.2015

Sveiki, iAuto.lv lasītāji! Kurā DUS veicat degvielas uzpildi ? Kādēļ izvēlaties tieši šo DUS? Paldies!

 
1 2 3 4 5 6
viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

ltv.lsm.lv/lv/raksts/12.11.2018-aizliegtais-panemiens.-operacija-degvielas-kvalitate.id143868/

cirkuļa un lukoila ( viadas) fanātiķiem.

Kā cirkulis apdirsās un pat nemācēja attaisnoties.

Pat es būtu labāk aizstāvējies, lai gan neesmu preses pārstavis.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 3 Atbildēt

Par Cirkuli neko neteikšu, bet Bojārs pamatā pilnīgi vienmēr veic paviršas ekspertīzes. Domājams, ka šis nav izņēmums - paķerts viens parametrs un to pīļu mēslu klātbūtne citos, ir pilnīgi noignorēta.

Šo raidījumu mērķis ir ar skaļiem virsrakstiem piesaistīt auditoriju reklāmām, ne veikt faktu noskaidrošanu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

eidis rakstīja: Par Cirkuli neko neteikšu, bet Bojārs pamatā pilnīgi vienmēr veic paviršas ekspertīzes. Domājams, ka šis nav izņēmums - paķerts viens parametrs un to pīļu mēslu klātbūtne citos, ir pilnīgi noignorēta.

Šo raidījumu mērķis ir ar skaļiem virsrakstiem piesaistīt auditoriju reklāmām, ne veikt faktu noskaidrošanu.

Tā runā visi fanātiķi.

Video redzams, ka tur nevis pēc 1 parametra, bet pēc 10 cirklis pēdējais. Dažos pat Krievu sūds ir priekšā.

Vienīgais, ko es tā raidījuma vadītāja ( kurš izskatās pēc zombija) vietā izdarītu, notestētu krievu benzīnu. Jo dīzelis ir dīzelis, bet ar benzīnu gan tur brīnumi.

Pirmkārt, jau tas, ka vates zemē nav 98. Tur 95, kas ir kā 98, bet 92 ir mūsu 95. It kā.... bet kā ir patiesībā, tur ir ļoti interesanti. Piemēram, pie robežas 95 jau paliek par mūsu 95... un 98 vispār pazūd. Bet valsts vidienē tas paliek par 98. Jo vietējie pat mersedesiem pilda 92, bet no 95 nosvilst sveces....

Cik esmu bijis banānu valstīs - BY, RU, nekad nevar zināt, kādu benzīnu kur liet...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Kādas tu te muļķības raksti...

"dīzelis ir dīzelis" - mhm, kā tad. Nu labi, sadegšanas spējas ir līdzīgas, bet piemaisījumi un cetānskaitlis visdrīzāk atšķiras. Man pirms kāda laiciņa sanāca piesprausties seat alhambra, padsmit gadus vecam, ar 1.9 PD TDI motoru, kam bākā tiek liets tikai baltkrievu - vai krievu, nezinu - no grāvja pasmeltais soļķis [īpašnieks fūrists] - tajā brīdī tas motors brīvgaitā darbojās uz trīs katliem un vadības blokam bija kļūdas par visām četrām sprauslām....

Kam tad tās sveces svilst - uz ausi regulētiem žiķeļiem? No viena paša oktānskaitļa nekas nevar ne svilt, ne kust - visi tie pekstiņi pa tēmu "augstāka oktānskaitļa degviela sadeg karstāka" ir no nepareiziem padomju laiku divtaktu pļerdaku operatoru secinājumiem - ielejot tur kaut kādā minskā vai javā Ai-93, Ai-76 vietā, un regulējot padevi nevis pēc atgāzu analizatora, bet pēc dzirdes, varēja noregulēt liesu degmaisījumu - un tāds gan deg karstāk - jo motors, kas paredzēts septiņdesmit sestajam, pie tāda liesā ar deviņdesmit trešo detonēt nesāks. Kamēr padeve un aizdedzes regulējums nemainās, var liet hoķ 102 iekšā un nekas nemainīsies, izņemot to ka bik sūdīgāk auksts motors leks.

Protams, pastāv varbūtība ka krieviem oktānskaitlis tiek noteikts pēc tādiem principiem kā pirms 30 gadiem vāciešiem - jo salīdzinot ar reālo dzīvi to, kas rakstīts vecu VAGmobīļu lietotāju instrukcijās, redzama bik starpība - motoriem, kam ražotājs ieteicis 95, pie mums dabā jālej bākā 98, kamēr tur, kur minimālais noteikts 91, tur dabā jālej 95.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

x5 nevis žigulim. Mans auto vienkārši slikti gāja ( ļoti jūtami sliktāk) es pat domāju, ka auto kaut kas notika. Bet kad manam kolēģim X5 sveces noplīsa, tad sapratu, ka vaina degvielā. Tad lējām abi 92 un viss strādāja lieliski. Turklāt ievēroju, ka vietējie visi pildās tikai 92. Gan žigulis, gan mersedess, gan džips. Pirms manis 92 reiz lēja pat jauns Mersedess GL. Nu nedomāju, ka tam cilvēkam nebija naudas 95....

Mums ir 95 un 98. Bet tajās zemēs ir 92 un 95.

Un tagad katru reizi braucot lējam 92 un viss normāli. Bet pie robežas auto neiet, kad iepildās 92, un runājot ar Latvijas benzīna vedējiem no tām banānu valstīm, noskaidroju, ka viņi visi pērk 95.

Tāpēc nesaprotu - WTF????????!!!!

Es braucu uz BY pie Brestas, Miskas, bet Krievijā uz Tambovas- Voroņežas rajonu...

Nu neticu, ka Pružānos, Kobrinā vai Starajā askolā ir principiāli atsķirīgi DUS. Varbūt tas, ka toreiz bija problēmas ar auto, tas bija tikai tada sagadīšanās? Jo abi pildījamies vienās un tajās pašās DUS. Bet godīgi sakot, negribējās tad eksperimentēt un pārbaudīt.

Tieši tāpēc ieminējos, ka man būtu interesanti, ja kāds pārbaudītu turienes benzīnu.

Bet par dīzeli.

Dīzelis daudz ātrāk bojājas par benzīnu. Ilgstosi stāvot kaut kādā mucā, tas var sapelēt. Es domāju, ka vaina varētu būt tajā. Tāpēc, ka es kaut kā nedomāju, ka DUS ir viens dīzelis, bet traktoros un fūrēs cilvēki lej no kaut kurienes citurienes. Drīzāk, kādā fermā mētajās 20 gadus vecs, un to tirgo pa labi un pa kreisi...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

При условии, что температура наружного воздуха будет составлять 20 градусов Цельсия, хранить солярку можно 12 и более месяцев. Повышение температуры до 30 градусов и выше ограничивает срок хранения дизтоплива рамками от 6 месяцев до 1 года.

Bet lasu, ka benzīnu arī var glabāt aptuveni gadu. Tikai benzīna krājumi reti kad kaut kur krājas. Bet dīzeļus glabā visādi autoparki, kolhozi, autotransporta biedrības, ceļu uzturētaji, utt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Davai, atved man no krievijas vienu kannu ar to piekto, ieliesim manā golfā un paskatīsimies ko vajadzēs darīt lai panāktu normālu darbību; no tā varēs izsecināt kas tajā degvielā tāds sevišķs

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

Sestdien nācās pabūt kaimiņos LT uz Lielās ķīnas gaismas festivālu. Kā parasti sanāca arī iepirkties. Bet degvielas cenas patīkami pārsteidza. Vietējais benzīntans E95 - 1,04 DD1,04

Neste E95 -1,156 un Staoil -1,159.

Kā var būt tāda cenu atsķirība.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 4 Atbildēt

Negribu jau baigi nevienu antireklamēt, bet SAABam (9-5 Aero), kuram tiek liets 98., parasti Nestē, sākās problēmas ar iedarbināšanu - ļoti gurdeni leca, pēc ilgas griešanas tikai... Servisā, kurā auto tiek apkopts un remontēts (Arteh), pirmais jautājums bija - kurā tankā lej benzīnu. Teica, lai tikai nelej Nestē. Nomainījām tanku - tagad zupa tiek lieta Lukoilā, no rītiem lec daaaaaaudz labāk. Te tev nu bija - kvalitatīvā Somijas vai kurienes tur degviela.

braucu Reģ.: 27.08.2018
1 1 Atbildēt

Strada Lukoila?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Jā, kur tikai es nestrādājot... te nesen viens rakstīja, ka dīlerī tirgojot mašīnas, paskaties pāris postus iepriekš tepat šajā topikā - savam ikdienas auto degvielu leju viršos, tātad, arī viršos strādāju... Āksts!

braucu Reģ.: 27.08.2018
0 1 Atbildēt

Labi labi, strādā tik tālāk. Bet divi tanki nav nekāds salīdzinājums, tas neko nenozīmē, tāpēc vari nerakstīt tik lepni par Lukoilu un Nesti. Atceries, ka 100000 cilvēkiem ar Nesti nav problēmu, tāpēc drīzāk problēma ir auto, tevī vai servisā. Ja būtu tevī, tad pirmais loģiskais izskaidrojums būtu, ka esi ieinteresētā puse

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vispār jau, ja vienā tankā ir OK, bet citā nav, tad, tā loģiski spriežot, vaina ir tankā, nevis auto vai kādos citos apstākļos.

Bet pēc tavas loģikas un tā, kā tu tagad mēģini locīties un aizstāvēt nesti, tu sanāc tad ieinteresētā puse vai Nestes darbonis.

braucu Reģ.: 27.08.2018
1 0 Atbildēt

>Vispār jau, ja vienā tankā ir OK, bet citā nav, tad, tā loģiski spriežot, vaina ir tankā, nevis auto vai kādos citos apstākļos.

Problēmas sākās jau ar šo apgalvojumu, jo var būt miljons blakus apstākļi kurus tu nezini un nesaproti. Runa ir par to, ka tavs apgalvojums par savu auto ir anekdotisks, bet tu uzreiz nāc klajā ar skaļiem secinājumiem. Tikmēr, piemēram, raidījums Aizliegtais paņēmiens, ir izmantojis normālu metodoloģiju (varētu vēl gribēt, lai testē vairākus viena brenda tankus, nevis tikai vienu), kura ir pretrunā ar tevis teikto.

Es saprotu, ka ir cilvēki, kuriem anekdotiski piemēri ir pats svarīgākais - ko viens čoms teica, vai kas ir anonīmi sudzibas.lv vai kādā citā lapā ierakstīts par kādu un domā, ka visas statistikas un testi ir nopirkti. Es neesmu viens no viņiem

Vienā teikumā - visdrīzāk, tev vienkārši ir ar kaut ko nepaveicies. Gadās. Tas nav iemesls diskusijai uz 10 lapām, tāpēc vari tālāk stāstīt visiem, ka Neste ir sūds, neiejaukšos

Ak jā, servisnieki pēc definīcijas ir atmarozaki un neiesaku ticēt nevienam vārdam, ko viņi saka

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, šitas jau tiešām sāk izskatīties pēc apbižota nestes darbonīša teksta

Vēl anekdotiskāk ir rakstīt "nejaukšos", vienlaicīgi uzrakstot tādu penteri, ka slinkums līdz galam lasīt, piesaucot vēl kādas sūdzības.lv un sazinko vēl... tiešām āksts.

Un jā, nekur neapgalvoju, ka Neste ir sūds. Pat rakstīju, ka līdzšinējā pieredze ar citiem degvielas veidiem ir bijusi pozitīva.

Bet labi, gudriniek, pasaki, kādi blakus apstākļi var būt gadījumā, ja benzīntankā A, pildot degvielu, auto nelec, bet tankos B, C, D (konkrēti, kad tas auto pamatā bija manā lietošanā, tika liets Lukoiklā, Statoilā vai dažreiz Viršos) un citos lec? Labprāt palasīšos un, ja pārmaiņas pēc sanāks arī kaut ko prātīgu uzrakstīt, par ko gan dikti šaubos, tad labprāt izskatīšu variantus... Nepveicies ar ko? Konkrēti?

braucu Reģ.: 27.08.2018
2 2 Atbildēt

Nu jebal, nevari likties mierā? Vēl nesaproti kāpēc tavs arguments ir sūds? Skaties, es pildos Nestē 10 gadus, leju 98to un nav nekādu problēmu...nu kāds izskaidrojums šitam ir, a? Tāds pats pretarguments kā tavs arguments, baigā diskusija sanāk, ne? Varbūt mans auto nav sūds un tavs ir? Citi varianti? Toč āksts, un ja slinkums izlasīt, tad nākamreiz padomā, vai nav arī slinkums rakstīt - būs labāk gan sev, gan citiem ;)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ak tad pēkšņi lejam nestē un tieši 98?

Par auto kā sūdu variantu varētu izskatīt, ja nelektu arī pēc uzpildes citos DUS. Bet tavai ierobežotai smadzenītei jau laikam to pagrūti bija saprast, kur nu vēl atbildēt. Labi, nemocīšu tevi ar tik sarežģītiem jautājumiem, ej paspēlējies ar lellēm un paurbini degunu tālāk, citādi nervi jau netur tev vairs, ka matom jāsāk lamāties

braucu Reģ.: 27.08.2018
0 0 Atbildēt

Labi, atzīstu, ka nedaudz uzvilkos. Bet džeki man parasti nervus neuzvelk, sievietes gan, jo nesaprotu to dzimumu. Izdari secinājumus ;)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Izdarīju - tu esi gejs, pie tam, garīgi nelīdzsvarots.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Un par tiem 100000 cilvēkiem arguments arī netur kritiku. Latvijā r gandrīz 2 miljoni tāpat 100000 ir pozitīva pieredze ar Statoilu, Trestu, Maximu, Biti, BANu, OranžGaraž un vēl visu ko... So what?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Eu, "braucu", a kam tu to nestes astoto lej - zāles pļāvējam?

eidis Reģ.: 07.11.2001
5 0 Atbildēt

Manuprāt šī degvielas piegādātāju vainošana ir tieši tas pats, ko dakteri dara - viņi tev iesaka atteikties no trekna, sāļa, salda un cepta, jo patiesībā nezin kā tevi izārstēt. Bet iesakot atteikties, ir garantija, ka tev tas neizdosies, jo tehniski to izdarīt nevar. Un tad tu pats būsi vainīgs, ka nevari atveseļoties, ne viņi.

Servisi to pašu stāsta par degvielu. Jo nemāka saremontēt vainu

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Varētu tev pat mēģināt piekrist, tikai tāds mazs sīkums - ar Lukoila degvielu problēmu nav.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Neticu! Neste - nekad nekādu problēmu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Gribi tici, gribi - netici, Tava darīšana. Reāla pieredze no reāla cilvēka, reāla auto, un reāls servisa ieteikums (vari pats pārliecināties un piezvanīt). Man pat kaut kur watsappā bija video, kā leca pirms un pēc DUS nomaiņas.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Neķer jau nu kreņķi, man nekas pret Tevi, lai vispār auto labi rūc

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bet tu apgalvoji, ka es meloju, tātad - esmu melis, blēdis, krāpnieks Tātad, ir pret mani... goda un cieņas aizskaršana

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Mana pieredze. Benzīnnieks pēc Nestes apmeklējuma spītīgi slēdza iekšā "chek-engine" un tizlo "limp-home" režīmu paredzētajam 95 benzīnam, ņēma pretī tikai 98. Tā kā Nestēs bieži ir tikai 95, pārgāju uz Statoil un lēju bez problēmām 95. Nomainīju uz dīzeli. Sāku liet pārmaiņus Statoil un Nestē. Ievēroju, ka ar Nestes degvielu patēriņš ir manāmi mazāks. Pārgāju uz Nesti. Nomainīju uz atmosfērisku amerikāni ar gāzi. Pildos, kur ienāk prātā - tam dzinējam viss pie vienas vietas, degvielas kapsēta, bet kaprīzes nekādas.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Protams ka nekādu problēmu - ķīselim vai zemas foršāžas benzīnniekam - nu gan jau arī motorzāģim vai zāles pļāvējam. Problēma sākas tajā brīdī, kad skaistu reklāmas tekstu "neste! blablablabla somija blablabla degviela. Neste! bla blabla" nozombētiem ļautiņiem gadās motors, kam reāli vajag to astoto, nevis tikai cipariņus uz pistoles.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tāpēc jau zemāk rakstu, ka problēma varbūt ir tikai 98-ajā... jo ar Nestes dīzeli un 95-to, ko lēju iepriekšējā auto, problēmas nebija.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
1 0 Atbildēt

Nevarētu būt problēma paslēpusies apstāklī ka 98to tauta nepērk ne tuvu tik daudz kā 95to un rezultātā, ja tankštellei jau tā mazs apgrozījums, tad tam 98tajam ir lielāka iespēja aizstāvēties un, kā lai precīzāk izsakās, palikt vecam? Atmiņā ir palicis ka 2-3mēn laikā oktānskaitlis jūtami var nokristies, attiecīgi bākā vairs netiek tas, kas čekā rakstīts. Kā variants.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Var būt, bet tas neatbild uz jautājumu, kāpēc tajā pašā Lukoilā u.c., kur pildīju, kad es vēl pamatā to auto lietoju, ar to problēmu nav? Vai tad tikai Nestē 98-o nepērk? Jā, ja neskaidrāk uzrakstīju, nebija tā, ka vienu reizi pildījās Nestē un auto sāka gļučīt. Lietotāja tur pēdējā laikā pildījās pastāvīgi. Un, kā jau teicu, izbrauca pēdējo nestes bāku, pielēja Lukoilā, un uzreiz bijis kā diena pret nakti. Un, cik zinu, es neesmu vienīgais, kam ar šo bijušas problēmas. Vismaz, saabistu aprindās šitā štelle esot zināma... Bet es arī neticēju, jo pirms tam ar dīzeli un 95-o, kā jau rakstīju, problēmu nebija. Kamēr nesanāca uz sava auto ādas (dzinēja) to izbraudīt.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Tu domā ka nesti vada pilnīgi lohi kas nespēj sabalansēt degvielas daudzumu cisternās? Nē nu var jau būt...

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Nu nestei ir ļoti labs dīzelis - smagos mīnusos var pārbaudīt sevišķi...par benzīnu runājot, to gan parasti leju citur - tas pats cirkulis vai viada, nestes zupa uz aci mērot arī ātrāk izlietojas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ar Nestes dīzeli, kuru agrāk lēju, kad tas tanks bija pa ceļam, arī problēmu nebija. Tāpat, kolēģe pildās Nestē, bet 95., arī viss ir OK. Līdz ar to, es pieļauju, ka problēma ir tikai ar 98.

braucu Reģ.: 27.08.2018
0 0 Atbildēt

Kādam auto tev vajag to 98?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

SAAB 9-5 Aero

mrpresident Reģ.: 28.02.2002
0 0 Atbildēt

Nez ko un kad Tev Arteh tur sastāstīja - tiešām izklausās, ka netiek gala ar SAAB tipisko problēmu, ka jāgriež gari, lai pieliktu.

Nekā personīga pret Tavu auto, bet tieši pret arteh, jo citam “man tuvu esošam” SAAB, viņi tieši teica pretējo, lai lejot tikai un vienīgi neste, jo tur esot labāka degviela. Un runāju tieši arī par 98to.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Leju 98 benzīnu un viss. Vienalga kurā vietā. Katrai firmai ir savas piedevas 98 benzīnam, līdz ar to degvielas padeves sistēma tiek visādos veidos kopta ar cauri plūstošo benzīnu

insekc Reģ.: 24.03.2003
0 0 Atbildēt

Es gan parasti pildos "LPG" uzpildes stacijās.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Visforšāk ir liepājas viršos [citur tādu variantu vēl neesmu redzējis], vienā sūknī visas trīs šķidrās degvielas un gāze, var ieliet mašīnā abas, mašīnu neizkustinot. Vienīgi viņi to sūkni ir muļķīgi novietojuši, pēc kārtas pirmo, tā ka to mēdz apsēst visādi šķidrie, liekot uz viņiem gaidīt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kaplītī Slokā arī tāda fīča ir.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

mrpresident rakstīja: Nez ko un kad Tev Arteh tur sastāstīja - tiešām izklausās, ka netiek gala ar SAAB tipisko problēmu, ka jāgriež gari, lai pieliktu.

Nekā personīga pret Tavu auto, bet tieši pret arteh, jo citam “man tuvu esošam” SAAB, viņi tieši teica pretējo, lai lejot tikai un vienīgi neste, jo tur esot labāka degviela. Un runāju tieši arī par 98to.

Varbūt tad tu atbildēsi uz jautājumu, uz kuru te neviens "tu muldi"/"auto sūds"/: serviss lohi" u.tml. retorikas paudēji tā arī nevarēja atbildēt - kāpēc, nomainot DUS, pielekšana kļuva no rītiem nesalīdzināmi labāka?

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
0 1 Atbildēt

Leišos , par 1.04,tā kā bieži esmu tur tad neredzu iemeslu lai ievērojami pārmaksātu

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
2 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

mrpresident rakstīja: Nez ko un kad Tev Arteh tur sastāstīja - tiešām izklausās, ka netiek gala ar SAAB tipisko problēmu, ka jāgriež gari, lai pieliktu.

Nekā personīga pret Tavu auto, bet tieši pret arteh, jo citam “man tuvu esošam” SAAB, viņi tieši teica pretējo, lai lejot tikai un vienīgi neste, jo tur esot labāka degviela. Un runāju tieši arī par 98to.

Varbūt tad tu atbildēsi uz jautājumu, uz kuru te neviens "tu muldi"/"auto sūds"/: serviss lohi" u.tml. retorikas paudēji tā arī nevarēja atbildēt - kāpēc, nomainot DUS, pielekšana kļuva no rītiem nesalīdzināmi labāka?

ja auto viss ir kārtībā tad viņam vajadzētu lekt no pusapgrieziena ar vienalga kurā tankā pildītu dīzeli, vai arī bendzīnu kā nu kuram, dīzelim vēl mazāk jūtama degvielas kvalitātes atšķirība, nezinu ir liets dažādās vietas nekādu atšķirību nejūtu, lec no pusapgrieziena, bet ja tā nav tad jau var sākt meklēt vainu auto,kamēr problēma nav samilzusi

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tu tā domā? Tev laikam pieredze ir ar mašīnām, kas viena vecuma ar manu golfu - kaut gan bik krutākām mašīnām par fofāgenu, teiksim, 30 gadus veciem bembijiem ar lielākiem motoriem, un 30 gadus vecam A200 20v arī kas tāds varētu notikt. Redzi - ir vadības bloki, kam ir ilgtermiņa adaptācijas - sākās tāds joks jau astoņdesmitajos ar boša motroniku - kur tad sūdīga degviela, vai nepareizi saregulēta gāzes iekārta, mēdz izspēlēt jokus .

DeAngelo Reģ.: 29.03.2016
1 1 Atbildēt

Tikai Neste Pro Diesel leju

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Vēl viena lēta DUS - Neste Lucavsala. Pieļauju, ka remontdarbu dēļ tur stimulē patēriņu ar lētāku piedāvājumu. Man teju 3 min.no darba

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Šodien VIADA atklāj jaunu degvielas uzpildes staciju uz Rīgas-Jūrmalas šosejas (+ FOTO) iauto.lv/pie-stures/kimijas/30665-viada-atklaj-jaunu-degvielas-uzpildes-staciju-uz-rigas-jurmalas-sosejas-foto via @iAutolv

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Patīk degvielas cenas pēdējā laikā

opelis Reģ.: 03.10.2005
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Ar Nestes dīzeli, kuru agrāk lēju, kad tas tanks bija pa ceļam, arī problēmu nebija. Tāpat, kolēģe pildās Nestē, bet 95., arī viss ir OK. Līdz ar to, es pieļauju, ka problēma ir tikai ar 98.

Laikam piekritīšu. Ar Nestes DD vispār nekādu problēmu nav bijis , kamēr darba auto leju circle DD un šoziem divas reizes bija, ka slikti lec un apgriezieni ir paaugstināti un peld.

Nestē pildu DD savam auto un 95 sievas citronam. Kādu nepilnu gadu atpakaļ iepildīju 98 un ,kamēr to izbrauca bija sliktāka iedarbināšana un raustījās arī.

1 2 3 4 5 6
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti