Pilnīgi piekrītu tavam teiktajam,tikai minivens ir īsts ģimenes auto,Fabia galīgi tam neder,nu labi,ieliksi tu tos ratus bagāžniekā bet vairāk nekam nebūs vietas.Esmu apmierināts ar savu pežuli 5008,visam vietas,neviens no pasažieriem neizjūt diskomfortu,pat tas kas sēž aiz manīm jo mans augums 192 cm.
Paga, tu, runājot par minimikroautobusiem, nerunāji par to, ka tie ir lielāki? Reku tu salīdzini zefīru - golfa klases mašīnu, kas ir nedaudz pagarināta un paaugstināta [lai tur varētu iesēdināt septiņus mietu norijušus cilvēkus], ar A6 avantu - vismaz vienu izmēru lielāku mašīnu, kura ir garāka, jo, atšķirībā no zefīra, var tikt nokomplektēta ar savam izmēram adekvātiem motoriem, kuri ir novietoti garenvirzienā. Ak jā, nezinu kā esošās un iepriekšējās paaudzes A6, bet C4 un C5 avanti varēja arī komplektēties ar diviem ķebļiem grabažniekā.
Es pēc tava teksta padomāju ka tu runā par reāli lielāku mašīnu, nevis tikai placebo efekta dēļ lielāku mašīnu. Nav bijusi darīšana ar zefīru, tikai ar šarānu - pieņemu ka šarāns varētu būt kripatu lielāks, jo pirmā paaudze ir uz savas platformas, kamēr otrā uz passāta platformas, kamēr zefīrs ir uz astmas platformas - vai viņš ir lielāks par golfu? Kripatu lielāks ir. Vai viņš ir jūtami lietderīgāks par golfa klases mašīnu? Diez vai. Grabažniekā esošā trešā rinda tāpat ir domāta maziem cilvēkiem [ir man tur gadījies sēdēt ar savu metru deviņdesmit pieci, ar kājām aizkabinātām aiz ausīm], un tās esamība tur uzreiz amputē bagāžnieka funkcionalitāti, vārdu sakot, tā pat nav septiņvietīga mašīna, ja vien nav nokomplektēta ar jumta grabažnieku vai piekabi aizmugurē. Aizmugurē sēdošajiem ir nedaudz vairāk vietas, bet to pašu efektu var iegūt, nopērkot passātu [kas uz uzpūstas golfa platformas vien atrodas].
Es domāju ka tu te vismaz džeri iesaki... :D