Suns sedana grabažniekā droši vien prātotu par to, kāds viņa īpašnieks ir muļķis - tajos laikos kad apkārt braukāja pamatā sedani, suņus veda aizmugurē, nevis grabažniekā. Bet ja tev būtu sedans, pie tavām īpatnējajām vajadzībām tu ļoti ātri pielāgotos un piekabi tālu nekur nemeklētu, jo tev tā diez vai būtu tālāk kā man - man piekabe stāv 15 metrus no mašīnas. Vai arī tu sedanam uzliktu jumta reliņus - es domāju ka tevis nosauktās lietas tie turētu.
Savādāk var piekrist, reizēm noder, bet reāli tās situācijas, kur tiešām bez hečbeka nebūtu iztikts ir bijušas tās, kur negaidīti ir bijis jāved kādam citam kaut kas neplānoti. Nerunājot nemaz par situācijām kur vedamais objekts ir tāds, kur hečbeks ir labāks, bet vienalga sūdīgs - piemēram, piecmetrīgas kāpnes es varētu golfā iestūķēt, bet kad man vajadzēja aizvest tās kāpnes čomam uz liepāju, es tomēr devu priekšroku piekabei.
It kā jau neviens nepērk universāli, jo reizi cik tur gados jāved ledusskapis, bet kad tā situācija pienāk - tad saproti, ka tas tomēr ir baigi krietni, ja tāda iespēja ir.
Tēvam ir analogs auto, kā man, bet ne universālis - attiecīgi it kā sīkumus var salikt pietiekami, bet tomēr šad tad nācies izpalīdzēt aizvest kādu lielgabarīta mantu. Sīkums, bet patīkami.