Televizors Philips P5

Rudolfs1992 Reģ.: 28.03.2017

Jaunais Philips P5 patentētais attēla kvalitātes dzinis digitāli optimizē attēlu, izmantojot īpašu algoritmu. Pateicoties P5 dziņa ievērojami palielinātajai apstrādes jaudai, tiek sasniegta vidēji par 50% uzlabota attēla kvalitāte. P5 sola nodrošināt gan 25% pieaugumu apstrādes funkcijām, gan arī par 25% palielināt apstrādes jaudu salīdzinājumā ar esošo Perfect Pixel Ultra HD dzini.

Tālākā sistēmas integrācija nozīmēs čipu samazinājumu no esošajiem trīs, kas ir iekš Perfect Pixel Ultra HD, līdz tikai vienam - P5. Šis samazinājums nodrošinās ātrāku datu apmaiņu, precīzāku un uzlabotu kontroli pār notiekošajiem procesiem. Tas nozīmē arī baudīt visdziļākos melnos un košākos baltos toņus, spilgtākās un mirdzošākās krāsas un dabīgus ādas toņus. Un visplūstošākos, asākos attēlus ar neticami precīzām detaļām un dziļumu sporta pārraidēs, filmās vai jebkurā citā žanrā - vienmēr un no jebkura avota.

Tāpat P5 piedāvā jaunas funkcijas un uzlabojumus 4 no 5 esošajām sfērām – attēla kvalitāte, asums, krāsa un kontrasts, kamēr piektajā sfērā - Motion Estimation, Perfect motion funkcijas un telpas apgaismojuma skeneris tiek uzskatīti par tirgus līderiem nodrošinot labāko televizora skatīšanās pieredzi.

Daudz darba ir ieguldīts, lai jaunais dzinis nodrošinātu ideālu ievadi HDR ekrāniem. High Dynamic Range Perfect ar uzlabotu kontrastu un krāsām ir labākā izvēle jaunam mājas izklaides sistēmas standartam. Tas ļauj baudīt jaunas sajūtas, uztverot attēla sākotnējo piesātinātību un spilgtumu, baudīt televīziju ar spilgtākiem akcentiem, labāko kontrastu un labākajām krāsām. HDR Perfect ir ar nepārspējami tīru, spilgtu detaļu atveidojumu.

Jaunais P5 dzinis arī ietver sevī arī jauno DNR sistēmu un jauno Mosquito NR sistēmu, kas būtiski uzlabo trokšņu samazinājumu, neliekot attēla detaļām izplūst un kļūt neasām.

TP Vision ir pasaulē nozīmīgs spēlētājs TV segmentā, kura darbības joma ir zīmola PHILIPS televizoru attīstīšana, ražošana un tirdzniecība Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un citās valstīs Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Mēs to darām, apvienojot mūsu zināšanas dizainā ar novatorisko Philips TV mantojumu, izcilību, elastīgumu un attīstības ātrumu TPV tehnoloģiju jomā. Pateicoties šīm priekšrocībām, mēs spējam nodrošināt televizorus ar augstu kvalitāti: gudrus un viegli lietojamus ar izsmalcinātu dizainu, jauniem materiāliem un plānu korpusu. Pateicoties Philips televizoru segmentam, TP Vision ir viens no līderiem tehnoloģiju tirgū.

 
Casio Reģ.: 24.12.2015
2 0 Atbildēt

Rūdolf, tikai ne*irs!

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
2 0 Atbildēt

Interesanti, kā Rūdolfs mēra to kvalitāti, lai tās izmaiņas var aprēķināt un vēlāk, salīdzinot, iegūt 50% tās pieaugumu? Utt utjpr...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

4k ir 50% kvalitāte

Nelabojams Reģ.: 04.04.2016
1 0 Atbildēt

Piespamojis visus portālus, kuriem kāds, kaut attāls sakars ar tehniku. 1992.gadā ar pirkstu taisītais šmurgulis.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti