Kāpēc man būtu jāčakarējas ar nešanu uz 3 stāvu un terases aizņemšanu? Kāpēc man būtu jāvadā 2x gadā riepas uz laukiem 150km attālumā, ja es varu par 10€ atdot glabāšanā? Conqueror - no tavas puses tas ir pilnīgs bullshits.
Man ir otrs komplekts disku, bet neuzskatu to par kaut kādu bonusu. Tik un tā vēlams pārbalansēt un man ir gadījušies 3x, kad ventīlis jāmaina pēc ziemas un 2x, kad laiž ļoti lēnām gaisu un smēre jāatjauno. Var visu ziemu nostāvēt pilna, bet tiekot zem auto svara rezultāts, kad 1x nedēļā jāpapildina spiediens. Tā kā koks ar diviem galiem.
Par KIA 1,5tk.€ vērtiem diskiem ir tikai viens stāsts. Ja pērkam max kompektāciju, kurai Rīgā nedod iespēju uzlikt gludceļu 19" vietā 17", tad braucam uz citu KIA dīleri, jo tas nomainīs Latvijai nepiemērotos 19" bez piemaksām.
12.oktobrī ar ziemas riepām.
Kur ir problēma kad es jau braucu ar ziemenēm?Gribu un braucu jo uz visu skatos savādāk,rīt piemēram būs +18 bet parīt no rīta 0,kā nekā oktobris.Riepas Made on China,pirku viņas PKP veikalā un nevajag te mūldēt par kaut kādu Ķīnas ziemas piederību, šīs riepas nopērkamas pat ASV.Šādu izvēli noteica trīs faktori,skandināvu ziemas tipa riepa,protektora zīmējums un cena 50-65 EUR, dārgākas pirkt neuzskatu par vajadzību.