Ja tas ir Eiropas auto no Eiropas dilera, tad viss ir OK. Pietiek ar īpašuma apliecinājumu un tehnisko pasi. Viens pazīstams pirms laika pirka auto EE, neko par sertifikāciju neteica. Man ir arī viens klients, kurš regulāri pērk jaunus auto Igaunijā, bet reģistrē šeit. CSDD iespējams bija domājuši kaut kādu no ASV ievestu Igaunijā vai tml. Tad varētu būt. Bet varbūt trāpījās nekompetents darbinieks. Intereses pēc uzzvani vēlreiz.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Automašīnas iegāde Igaunijā
Gatavojos iegādāties automašīnu ārpus LV. Šajā gadījumā Igaunijā.
Zvanu uz CSDD, saucu parametrus un vēlos noskaidrot reģistrācijas izmaksas.
Vai automašīnai esot atbilstības apliecinājus? Jo ja tāda neesot, tad vajadzīga sertifikācija.
Bilstu, ka automašīna ir ražota Eiropas tirgum un to iepr.jaunu pārdevis attiecīgas markas dīleris Igaunijā.
Ja tā būtu kāda no vecajām ES valstīm, tad viss ok, bet EE ir jaunā valsts, tāpēc tāda prasība...
Tādā gadījumā pie win nr. plāksnītes esot jābūt papildus ciparu rindai, kas sākas ar burtu e..
Zvanu mašīnas pārdevējam Tas saka, ka viņam nekad tāds jautājums neesot uzdots. Tātatd pat ne hvz.
Dodos pie LV šīs markas dīlera. Tā un tā, man csdd prasa šito. Kur es to varu atrast?
Tie arī uz mani skatās ar aizdomām. Atkal pat ne hvz.
Šie saka ka pietiekot ar īpašuma apliecinājumu un ee teh.pasi.
Varbūt kādam pieredze?