- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
JanisA rakstīja: Paldies, saprotu, ka tiek mēģināts jokot.
Pat pasmaidīju.
Bet tomēr - jautājums bija par ko citu. Gribētos konkrētus un konstruktīvus ieteikumus par tēmu.
tas nebija joks
viencexperc rakstīja: Krieviem ir tāds teiciens: "un vilks paēdis, un aita dzīva...." Tā nav. Vai auto brauc, vai ir ekonomisks. Bet nopirk seatu, un vēl mēģināt to čipot! Tur pat zirgam jāsmejas. Brauktu klusītēm, lai neviens neredz. Vari uzģērbt parūku, cepuri, brilles un bārdu. Vismaz, neviens pazīstams neatpazīs, bet citi nesmiesies, jo domās, ka brauc vectētiņš. p.s. Turklāt, pats raksti, ka - "darba auto". Kurš idiots iegulda naudu darba auto?
Ar seatu ir jākaunas mazāk nekā ar chevrolet, pat īsto, jo seats ir nikns fofāgens, kamēr chevrolet - sūdīgs "kaut kas". Vot vienīgi tas inca ir tāds seatam nepiestāvošs aparāts, bet nu spāņi viņu uztaisīja, un fofāgens sāka vēlāk tirgot kā kadiju. Bet attiecībā par naudas ieguldīšanu - lūk, pluss situācijai, kur darba vajadzībām tiek lietota personiskā mašīna - to var pielāgot savām vēlmēm, nevis kā tad, kad jābrauc ar kaut kādu sūdu, ko darbs iedod, un tas jāpiecieš 8 vai vairāk stundas dienā...
viencexperc rakstīja: Krieviem ir tāds teiciens: "un vilks paēdis, un aita dzīva...." Tā nav. Vai auto brauc, vai ir ekonomisks. Bet nopirk seatu, un vēl mēģināt to čipot! Tur pat zirgam jāsmejas. Brauktu klusītēm, lai neviens neredz. Vari uzģērbt parūku, cepuri, brilles un bārdu. Vismaz, neviens pazīstams neatpazīs, bet citi nesmiesies, jo domās, ka brauc vectētiņš. p.s. Turklāt, pats raksti, ka - "darba auto". Kurš idiots iegulda naudu darba auto?
Nemaz nesaki. Mūsu ģimenē vairākus gadus ir bijis itin jestrs Seat Ibiza,kas 101zs vājo motorīti pacēla aptuveni uz 130zs jaudu ar lielu brauktprieku
Par darba auto drīzāk nebūs taisnība, ja uzskati, ka tie nav savas naudas tēriņi, kaut kā vieglāku sirdi veikt uzlabojumus (jāsaprot, cik tas vērts) par saviem līdzekļiem.

JanisA rakstīja: viencexperc - tam krievu teicienam ir arī loģisks turpinājums - tātad gans tika apēsts.... Paldies, bet man nav vajadzīga atzinība par to, kādu auto esmu nopircis vai lietoju ikdienā. Man reiz bija darbabiedrs, kurš visiem uzbāzās ar savu augstprātīgo un vīzdegunīgo viedokli par burtiski jebkuru tēmu, kura nu tika apspriesta... Pat tad, kad neviens viņam viņa viedokli nelūdza. Cik lasu, cienītais, Tavus komentārus - kaut ko labu kādreiz arī esi pateicis? Par ieguldīšanu darba auto - man pieder mans darbs un auto, kuru lietoju, lai to paveiktu - veselais saprāts saka, ka idiots ir tas, kurš neiegulda, lai to uzturētu, cik iespējams, vislabākajā kārtībā.
es to biju domājis nedaudz savādāk ( par darba auto). Ko tu plāno ar to auto darīt? Ralliju taisīt, vai vest kaut kādu kravu? Vai tu gribi vest kravu tā, lai tur viss sakratās, sadiršas. Ja auto ir darbam ,tad tam ir jābūt vienkāršam, lai varētu nokaut, izmest un nopirkt jaunu, nevis pēc tam pusi ienākumus tērēt tā uzturēšanai.