es tā arī domāju, ka būs jāiebrauc arī cītā vietā pačekot + jānopērk pašam, jo bieži benzīntanku mērītāji nestrādā vispār.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
es tā arī domāju, ka būs jāiebrauc arī cītā vietā pačekot + jānopērk pašam, jo bieži benzīntanku mērītāji nestrādā vispār.
205/55/16
Pirelli 7000
turu 2.4
Pirmie iespaidi par Exalto, braukaajot pa Riigu, - drausmiigi lasa celju.. nezinu labi vai slikti. Stuures kustiibam paklausa ideaali!
Vinja veel jauna un naiva tev ta riepa [addsig]
Vajadzeetu vismaz divas riepas uz 205/50 R16. var nebuut absoluuti svaigas, bet lai sezonu var nobraukt. ja ir laba cena, varu panjemt arii visas 4as.
ja ir kas piedaavaajams, luudzu zvaniit 9452342
10Ls/paris Pirelli P6000. Bet tie absoluti nav svaigas [addsig]
nu var ar tiem pirelli veel sezonu nobraukt?
Mekleju R15 205/55 !!! var lietotas
pardodu Michelin Energy 185/65 R15, ~60Ls komplekts
ziemas - Gislaved NORD Frost II R14 ar 50% shipiem leti.
9411745
Veel viens izliida ar 14" riepaam![addsig]
pardodu Saab lietos diskus 16" ar Pirelli6000 riepam(jau tadas labi pabrauktas) , ja ir interese varu aizsutit bildi
anrijs@yahoo.com
labprāt iemainītu pret saviem 15", bet atsūti bildi un cenu, varbūt tāpat jāņem
Kas par diskiem un pa cik?[addsig]
Sveiki SAAB-isti!!!
Ko jūs varat teikt par profesionāli atjaunotām riepām? Skatījos iekš www.pitstop.lv tur man vajadzīgais izmērs ir par labi zemām cenām tikai nav pieredze ar vasaras atjaunotajām riepām.
No pieredzes. Atjaunotas ir smagas, slikti balansējas (ne vienmēr), neskatoties uz protektora līdzību, nemaz nelīdzinās oriģinālam, daži modeļi šķiet, ka vispār nedilst, lētas. Es neizvēlētos.
P.S. zinu, kur R16 ir pa 30Ls komplektā.[addsig]
atjaunotas 30ls/kompl vai lietotas(neatjaunotas)?
varbūt zinat kur var dabūt pārīti labu 225/45 R17 ?[addsig]
Lietotas arī tai pašā cenā +-5Ls. Īpaši neskatījos, bet tā kā protektors neizskatījās braukts (ļoti jau dziļš bija), tad man domāt bija atjaunotās. Kaut kāda akcijas cena bija rakstīta, laikam baigie sūdi.[addsig]
uculs
par cik varētu dabūt 195/55/R15 ?? augstums var arī būt līdz 60mm[addsig]
Nezinu, netirgoju, saku, ko redzēju sestdien pagrabā. Cik atceros, tu esi no Ikšķiles puses.[addsig]
kur var sameklet Riga riepu Pirelli P7000 ???? 205/55/16
Uzsitu bumbuli
snow, vajadzētu būt jebkurā gros auto vai kpointā.
nav cik mekleju
ja kads var palidzet !!!!
Vieniigi atlikumos veel kaut kur vareetu buut, jo shogad shis modelis vairs netiek razhots![addsig]
A tu mekleeji tajaa Latakko? Kjipa zebraa raadija, ka tur jebkaadas Pirelli riepas varot dabuut, un veel ar atlaideem. Kaut kaads tur keypoints, vai kaa vinju tur...
Rīgā: M.Nometņu iela 33 Tālr. 7600005
Rīgā: Gogoļa iela 14 Tālr. 7210000
Rīgā: Matīsa iela 78 Tālr. 7313550[addsig]
Vasaras riepas
Patreiz mana auto riepas ir tada stavokli ka labakaja gadijuma izvilks vel paris menesus, ja nebus jabrauc pa grunti.
Saku petit ko varetu likt vieta, bet patreiz ir tads piedavajums un vel tadakas cenas ka nezinu kura virziena skatities.
Noteikti zinu ka riepai ir labi jaturas un jabremzejas uz slapja cela. Jabut klusai un noturigai pagriezienos.
Mekleju 205/55/16 91V.
Vai ir kadi reali ieteikumi no pieredzes? Diemzel sogad neesmu redzejis salidzinoso testu rezultatus. Pec zimejuma man patik Continental, Nokian un Toyo, bet pec cenas tikai Nokian. Vai kads brauc ar Nokian vasaras riepam ?[addsig]