Iespējama, bet netiek reklamēta ].
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Iespējama, bet netiek reklamēta ].
Tas ] beigās tipa domāts 8o]
a uzliku vasarenes un 16"
patikami
Tirgojas vēl vienas riepas - ne manējās, vienkārši viens džeks ar grib pārdot. 205/50/R16. Michelin Pilot Sport. 4 gab kopā pa 80 Ls. Brauktas 2 sezonas.
Bilde (skatīt rakstu, ne izmērus):
www.dalans.lv/images/riepas/big_1079085340.pjpeg
Zvanīt Vladimiram 9125888
Ko jūs lautiņi varat pateikt par Hankok ripuļiem?
Man ir samērā pajauni Saab 93 dzelzs diski 4gb., atdotu par 45Ls. Ja interesē tad dodiet ziņu.
Man ir samērā pajauni Saab 93 dzelzs diski 4gb., atdotu par 45Ls. Ja interesē tad dodiet ziņu.
es gribeetu nopaardot 4 gandriiz jaunus terauda diskus no toyoto carina!
Hankook! Saliidzinoshi normaala kvalitaate tajaa cenu grupaa!
Man ziemenes ir Hankook, bet njeemu vinjas delj izmeera 165/80R15
Neko sliktu nevaru teikt! Shipus aaraa lieki neshaava! Baigi labaas bija pa pljuru, kaa arii uz uudens labi tureejaas! Vareeja iemaukt 5cm pelkjee un iipashi nebremzeejaas, bet tas deelj izmeera![addsig]
leedijai arii ir hankook vasaras r. "Biezie" mani veel sveicina, taadeelj domaaju, ka nav ne vainas. Atbilstoshi cenai.
Ja kādam interesē varu piedāvāt labas un mazlietotas (viena sezona) vasaras riepas 195/60 R15 visas četras par apm. 65 Ls
Man kaadu laiku bija vasarenes, viens pāris Hankook, otrs Michelin. Zīmējums gauži līdzīgs, jāieskatās lai redzētu atšķirību, bet braucot starpību grūti nesajust. Cena gan arī attiecīgi atšķiras. Savā cenu klasē hankooki, imho, nav slikta izvēle.
Pateicoties Mixerim par "robu" un Gunjam par akustikas testu , esmu kļuvis par Michelin Pilot Exalto īpašnieku. Lieldienās pabrauks tā vairāk un tad jau būs pirmie iespaidi.
Jautājums par spiedienu - riepu izmērs 205/60R15, zinu, ka benzīntaknos mērītāji gļučī, bet spiediens riepās patriez 2,4 atmosfēras(?) un priekšējie ripuļi izskatās pamīkstī.. Kādam jābūt spiedienam šādās riepās?
riepas 4 gab pa loti zemu cenu- 25 lati michelin raintype 4gab 185.65 un 190.65 pa pariem protektors praktiksi taads pats. var barukt uz TA bez probl. protektors normaals. 9848886
btw aizmirsu pateikt r14
Tu bummer esi redzeejis daudz saabus no 1979 gada kam buutu 14" diski???????????[addsig]
man saab vispaar nepatiik, ja nu tikai 9-5 a taa history, un kaadas riepas man nekolichit
mix., ar kredoku šķiet noslēdzis vadības līgumu...
A ko tad piedaavaa savus 14"suudus saab zonaa??????[addsig]
tas ka bērni pagalma izdzen no savas smilšu kastes kaimiņu bernus! un pareizi ir nav ko meslot mūsu smiltiņas [addsig]
ieri, 2.4 ir daudz, tas vajadzīgs, ja mašīna ir pilnībā noslogota, pilna ar malku vai pasažieirem. Normāli ir 2.0-2.2. Tas, ka riepa izskatās mīksta neko nenozīmē. Uz mašīnas arī kaut kur jābūt rakstītam par speidieniem, kas ieteicami.[addsig]
Nu, brāļi un māsas iekš SAAB, padalietes ar zināšānām, kur visizdevīgāk tikt pie jauniem apaviem savam mīlulim.
Ptr.
Ucul: paldies par info. Domāju tos 2.2 arī pūst, bet par cik mīksta tā priekša izskatījās, tad sapūtu vairāk..
Kļūdu labošu!
ieri, iebrauc nočeko spiedienu vēl kādā citā vietā, lai vismaz ir nojausma, cik ir iekšā. Man dažā vietā ir rādījis arī 4, kaut gan patiesībā bija normāls spiediens. Vēl ieteikums, ja tas manometrs apmēram precīzi rāda, tā viegli viņam uzsits, jo citreiz tā bultiņa ieķeras un rāda vairāk.[addsig]
Vasaras riepas
Patreiz mana auto riepas ir tada stavokli ka labakaja gadijuma izvilks vel paris menesus, ja nebus jabrauc pa grunti.
Saku petit ko varetu likt vieta, bet patreiz ir tads piedavajums un vel tadakas cenas ka nezinu kura virziena skatities.
Noteikti zinu ka riepai ir labi jaturas un jabremzejas uz slapja cela. Jabut klusai un noturigai pagriezienos.
Mekleju 205/55/16 91V.
Vai ir kadi reali ieteikumi no pieredzes? Diemzel sogad neesmu redzejis salidzinoso testu rezultatus. Pec zimejuma man patik Continental, Nokian un Toyo, bet pec cenas tikai Nokian. Vai kads brauc ar Nokian vasaras riepam ?[addsig]