Labas un lētas - tas vecums man ir pāri un nākamais posms vēl nav pienācis, bet paldies, ņemšu un apskatīšos.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Labas un lētas - tas vecums man ir pāri un nākamais posms vēl nav pienācis, bet paldies, ņemšu un apskatīšos.
Lidz kuram i obligati jabrauc ar ziemenem?
Ja jau var ta shodien stiepu vasarenes virsu.
Līdz 01.04. obligātas ziemenes, no 01.05. nedrīks braukt ar "ragiem" : D
zhel shada laika ziemenes deldet
stulbi ka nevar jau vasarenes likt
vai ir pamatotas baumas, ka ES varētu aizliegt radzes....
protams ka ES aizliegs radzes.
man arīnepatīk radzes, vienīgi, normālām riepām nekad nav naudas
Jāaa ... ziemenes šādā laikā pat ļoti deldējas, it sevišķi, ka koni amīši svaigi uzlikti ...
Radzes ES neaizliegs, tā ir katras valsts individuāla lieta. Tas ir skaidrs, ka Spānijā ar tām aizliegts braukt, bet, kā saka, norvēģi (droši vien zviedri arī), vispār par ziemas riepām uzskata tikai radžotas, kāda vēl aizliegšana???[addsig]
Veči, nav tiesa!Ziemas riepas ir obligātas līdz 1. Martam un šipenes aizliegtas no 1.maija.
Negribu strīdētie, bet likās kā līdz aprīlim, bet nu OK, ja jau misēklis, tad misēklis (lielais zaļais)
Pag pag, Man choms no TA teica, ka var jau mieriigi stuteet vasarenes virsu . . .
Tipa 1.12 -> 1.03 obligati ziemenem jabut
-> 1.05 drixt ar radzeem
Taa ka skaidriiba naf joprojaam, kads varbuut var atrast to pantu . . .
Tiko biju ielīdis CSDD lapā un tur skaidri rakstīts .Ziemenes līdz 1.03.;šipenes 1.05.
Vai saab der šāda izmēra diski?
4/108 6,5Jx15
Paldies! Man zināmie izmēri bija 15" un 4/108, a tie pārējie tumša bilde : )
Kāds varbūt var piedāvāt lietos diskus (lietotus) 5/110 6,5JX16 par saprātīgām naudām (līdz 200 ls)? Tā sakot - tādus kā 900 no 93.g un 9-3, 9-5.[addsig]
Ham - tev neskjiet ka prieksh Volvista parak daudz zini?! 5S
Hirsch, jā der, ja tie nav audi diski. Vidus caurums SAAB ir 63mm, ja nemaldos, ja maldos tad pāri par 60mm točna[addsig]
SAAB standarta platums gan R15 ir 6", bet 6.5" un pat 7" arī liek.
Jā, stadarta iznesums uz R15 ir 33mm.
Vai kāds es gudrs. Pagājuša gadā kāmēr Yukki savas nepārdeva visus šitos jautājumus izstudēju.[addsig]
Sorry, Bublik tie ir R15 .. .
Bublik, pasties turpat reklaama zem rezerves daljaam, tur tirgojas gan gan 16" gan 17" diski
Vasaras riepas
Patreiz mana auto riepas ir tada stavokli ka labakaja gadijuma izvilks vel paris menesus, ja nebus jabrauc pa grunti.
Saku petit ko varetu likt vieta, bet patreiz ir tads piedavajums un vel tadakas cenas ka nezinu kura virziena skatities.
Noteikti zinu ka riepai ir labi jaturas un jabremzejas uz slapja cela. Jabut klusai un noturigai pagriezienos.
Mekleju 205/55/16 91V.
Vai ir kadi reali ieteikumi no pieredzes? Diemzel sogad neesmu redzejis salidzinoso testu rezultatus. Pec zimejuma man patik Continental, Nokian un Toyo, bet pec cenas tikai Nokian. Vai kads brauc ar Nokian vasaras riepam ?[addsig]