Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Sveiciens Volvistiem!

Varbūt kāds var ieteikt, kā regulējas rokas bremze 850-ajam. Nomainīju aizmugurē bremžu diskus un visus bremžu klučus. Ar to regulējamo skrūvi caur disku kolodkas it kā pievilku, bet roķenes kloķis jāvelk gandrīz vertikāli, lai sāktu ņemt. Vai vēl kaut kas jāpievelk?

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

850 rocene reguleejas sekojoshi:

1 atskruuvee valjaarocenes skruuvi kas ir pie klokja. Tipa attaisa mazaa bardacinjaa zaglushku un tur ir 50 torx.

2 Ar taam atbalst skruuveem kas izplesh lokus izplesh kalodkas kameer noblokjeejas rati un tad palaiz par pusapgriezienu vai 1 apgriezienu valjaa. Nu kad tipa rats griezhas bet juut ka kolodkas berzhas.

3 Un tikai tagad pievelk klokja skruuvi liidz vajadziigajam gaajienam.

Vobshem tikai taa var pareizi noreguleet roceni, a to buus kaa man kad 3 dienas mocijos kameer sareguleeju

Crash

titaaniks Reģ.: 06.08.2003
0 0 Atbildēt

2curmis - a klasiskais Dīzeļcentrs R tev nepasē? Jamie cērt zivi dīzeļos. Vienīgi uz diagnostiku jāpierakstās dažas dienas iepriekš. Līdz šim visas kaites motoram uzrādā riktīgi

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

To: Hammers

Kur un kā būs pieejams 850 manuālis internetā? Man arī iznāca nopirkt bez šamējā- it kā tiešu jautājumu nav, bet varbūt noderēs

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

Jautājums Dīzeļspeciem !!!

Vai var būt, ka 850 aizsērē katalizators, kas neļauj uzdot normālu paātrinājumu? Pie tam tas tika tīrīts mazāk kā pirms gada ar tādu pašu problēmu. Vēl fonā deg LAMBDA.

titaaniks Reģ.: 06.08.2003
0 0 Atbildēt

hammers reāli iekārdina tautu ar bonusiem A kafiju un kūciņas tusos arī pa velti dod, a? Ja jā, tad es sit gaisā savu pepelacu, pērku 850 TDI (šī ideja, starp citu, ir nopietna) un stājos kā nemetas iekš Volvo kluba iekšā. Neenu, ja nopietni, tad - respect!

0 0 Atbildēt

Ja to manuaali ljauj izjaukt pa lapaspuseem tad man darbaa ir skaneris kas taisa pdfus uzreiz.

Crash

0 0 Atbildēt

Shobriid ar jau nekas nesanaaks, atraakais peec nedeeljas kad buushu ar to f!##@ angiinu ticis galaa

Crash

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Nav ljaunuma bez labuma, vismaz Crash beidzot aktiivs virtuaalajaa dziivee

0 0 Atbildēt

Vieniigaius prieks ka ir laptops un ineta piesleegums maajaas tad jau varvirtualizeeties. No otras buises baigaa shkrobe aaraa taads forsh laiks un brivdienas ar bija forshas, bet man jaagulj un jaarij sheibas . Driiz jau buushu visas filmas kas maajaas pieejamas paarskatiijis...

Un veel slimot sanaak baigi daargi pirmkaart algu slimiibas laikaa maksaa 80% apmeeraa.otrtkaart visas zaales ir nenormaali daargas. pakalpojumi arii ...

Crash

vissvienalga Reģ.: 08.03.2004
0 0 Atbildēt

Kādas zāles, Crash?

Karsta tēja, medus, karsts piens, šņabis!

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

VO VO!

Tāpēc viņš aicina ciemā!

Nav kas līdz bodei aizskrien!

Rīt piebraukšu.

0 0 Atbildēt

Zaales parastaas a ar medu šņabi un karstu pienu toch angiinu nepieveixi...

Crash

0 0 Atbildēt

Man vēl peperoni piparu krājumi nav izsīkuši!

Ja antibiotikas riktē iekšā > nevar šņapsu!

Es gan pie vajadzības 0.5 piparu rūgto iedabūju iekšā, uzkožu peperoni un beidzos nost ( līdz rītam).

0 0 Atbildēt

A no riita noteikti domaa kaapeec devinji ruukjiishi muti piekakaajushi...

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Vismaz zini no kaa slikti

0 0 Atbildēt

Štrunts par rūķiem un par cērmēm, kas sirdi apčurājušas, ka tik uz ķepām!

pacem Reģ.: 12.02.2004
0 0 Atbildēt

labdien

vai gadījumā kāds nezin, kas par lietu varētu būt, ja, ieslēdzot kondicionieri, tā kā samazinās auto jauda un vairs nestrādā motors tik gludi - it kā uzsākot braukt pie maziem apgriezieniem jūtami nelieli "pārrāvumi" vilkmē? (varbūt, ka tas ir normāli?). Varbūt, ka tas liecina, ka freons jāiepilda un iet uz beigām? Vai arī tur ir kas nopietnāks?

0 0 Atbildēt

Kondikja suuknis ir sameeraa jaudas ietilpiigs verkjis, parasti taa ir ka juut ka jamais iesleedzas un izsleedzas, bet parasti kad kondishka ilgaaku laiku padarbinaata tad to vairs nejuut jo tad vinjsh iesleedzas retaak un uz iisaaku laika posmu. Protams suuknis jau nav jauns, var jau papeetiit kas notiek tur ar gultnjiem utt

Crash

pacem Reģ.: 12.02.2004
0 0 Atbildēt

paldies

tām jau laikam ir, jo kad ilgāk brauc, tad tas jūtams krietni mazāk.

0 0 Atbildēt

Laikam manam kondicioniera vispār nav

Braucu pa saulainām zemēm gaisa T +35' >>> salona temperetūra pat pie ieslēgtām exstrām (atvērtiem logiem) ~ 55

IZ9 Reģ.: 11.10.2002
0 0 Atbildēt

Tā! Izskaidrojiet lūdzu tādu fenomenu!

Tiek iegādāts priekšējais apaļā miglinieka stikliņš, izmazgāts, nolikts žāvēties un pēc pusstundas neliels pliukš un stikliņš beidzies!!!Aizbraucu šodien uz Mārupi iegādāt jau trešo stikliņu un stāstu tāda un tāda lieta plīst draņķi tādi a šie protams lielām acīm brīnās, ka mazgā ar ko grib un nekādu problēmu. Nu labi acu priekšā tiek izmazgāts un protams iegādāts. Un kā Jūs domā, kas notikās pēc pusstundas

Man nav ideju kamdēļ tā! Help?

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Nevajag jau likt martena kraasnii.Un veel-uz mutes liki vai kaa?Kur zhaaveeji?[addsig]

IZ9 Reģ.: 11.10.2002
0 0 Atbildēt

Vienreiz tika novietots vertikāli a otreiz horizontāli! Tākā novietošanas leņķis plīšanas procesu neietekmē

Žāvēts tiek ne cepeškrāsnī, bet gan istabas temp. un pat ne tiešos saules staros! Bet ellē ratā kādi tur nepareizi mazgāšanas procesi var būt, ja eksplotējot tas brīnums iztur nez ko!!!

0 0 Atbildēt

Tā tā tā!

Vai gadījienā tai mantiņai iekšpuse naf apstrādāta ar kādu gudru sastāvu? Tipa mitruma observējošu>>> pieļauju domu ka maigi vajag ar spirtjiku papucēt i viss. Jo ja tas stikliņš piesedze taukainus pirkstus bailīgu spuldzīti> var gadīties ka jams arī naf gluži pulverūdenī bāžams!

Varbūt tas naf stikls, bet gudra matērija> tu vinju piesūcini no iekšpuses ar ūdeni> žāvē ( pirmā izžūst virskārta) un iekšējās spriedzes rezultātā notiek plīšana!

Tas ir viss, ko mans padumjais prāts izvērtējot matēriju uzbūves īpatnības var piedāvāt!

Spirts ir ātri gaistoša viela> ja arī iesūcas, nav tik bīstams

Lasītākie raksti

Jaunie raksti