Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Taa lambda lampinja var iedegties praktiski pie jebkura defekta kas saistiits ar dzineeja vadiibu.

Crash

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Man taa lampinja iedegas, lidzko kompii tiek sanjemta kljuuda. Es sava laika izprinteeju kodu sarakstus un aizvedu uz ProVento Ziedonim. Tagad, ja lampinja iedegas, tad aizbraucu un aprunajamies ar mashiiniiti, kas tad vinjai sasapejies. Izdaraams tas samera vienkarshi - ar kontrollampas palidziibu.

Kludas, ko esam noversushi=> tuksgaitas varsts, gaisa meeriitajs.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Autonetam

Man arī bija kļūda gaisa mērītājā. Jau otro reizi.Ko tur lai dara?[addsig]

SILVERS Reģ.: 25.10.2002
0 0 Atbildēt

cau! vai kaadam nevajag rokas br. trosi un pr. amortizatora augsseejo atbalstu(orginalie)

SasperJods Reģ.: 19.01.2004
0 0 Atbildēt

Klau, pasakat priekšā, kur tos diagnostikas kodus izrakt, es savam 850 neatradu. Gari un plaši ira priekš 7xx un 9xx atrodami [addsig]

0 0 Atbildēt

HAMMER > Kā tad to kompi var nomest pa nullēm?[addsig]

0 0 Atbildēt

sava laika to kodu rindu dabuuju www.carsoft.ru

Ir taas tabulas izprinteetas un iedotas ProVento Ziedonim, kas taisa mashinaam motorus. Ja man vajag noskaidrot, kapeec deg taa lambda, tad piebraucu vinjiem pie garaazas un man tos kodus nolasa un pasaka, kas par vainu. Viss notiek ar kontrollampas palidziibu.

Nedaudz labaak to visu sisteemu iz nostadiijushi Maarupee - tur man mashiinai pie kompa piesledza portatiivo un smuki vareeja redzeet kas gjenere kljuudu un kapeec tada rodas. Caur kompiiti ar visu dzeesa un vainas noveersa. Cakareejas tik ilgi, kemeer dotais mezgls vairs kljuudu araa nedod.

Kas kur cik maksaa, nezinu, jazvana pashiem un jaintereseejas.

To:JUZE

man gaisa meriitajs biki cakareejas, kad araa ir lielas pelkjes. Reizeem peec tadas kartiigas pelkjes iznjemshanas aiziet ciet signalizacijas taure, tad skaidri zinu, ka kaut kada deva ir patrapiijusies dzineeja telpa un arii gaisa meritaja kontakta un tas rada man taas probleemas.

Risinajums: braukt lenaak caur pelkjeem vai arii uzlikt beidzot pannu zem dzineeja - netiks pienesta ar visadiem drankjiem motora telpa, ka arii mitrums mazaak lidiis klaat pie visaadiem kontaktiem.

0 0 Atbildēt

Kas tās ir par testeru lampiņām, par kurām iet runa. Es savam 850 96'g. nevaru atrast, kur būtu tāds aparāts?[addsig]

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Vismaz 940ajam ir zem kapota tāda maza kastīte ar vāciņu, kurā iespraužot līdzpielikto vadiņu attiecīgajā ligzdā un veicot vēl dažas manipulācijas ar tur esošo pogu un aizdedzes atslēgu, var nolasīt visu informāciju par kompja atklātajām novirzēm no normas, kā arī pārbaudīt visu devēju, sprauslu, tukšgaitas vārsta un citus parametrus, kas atspoguļojas diodes kodos.

BMW Reģ.: 03.06.2001
0 0 Atbildēt

Par shito tematu lasiet topica Volvo remonti un tehn apkopes. tur pagarsh textins no manis.[addsig]

0 0 Atbildēt

Jaa, atverot 850 valja motora parsegu, kreisaja pisee ir melnaa kaste - kompis. Tieshi blakus logu skidruma bacoka vacinjam ir kompja ligzda, kuraa tad arii tiek ar diodiites palidziibu kodi nolasiiti.

0 0 Atbildēt

Nu nav tur manējam 850 nekādu ligzdu. Un kur var atrast to aparātu ar diodi?[addsig]

0 0 Atbildēt

Autonet oshibocka, diagnostikas shtepselji un kompja kaste ir labajaa pusee(blakusseedeetaaja pusee) un nosleepti parasti tie ir zem vaacinja

Crash

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

Hello!

Luudzu pastastiet, ko noziime "vosklicateljnij znak" ( sorry nu nezinu kaa buus latviski) taadaa apliitii, deg uz panelja. iedegas soriit pecc iebraukshanas nelielaa peljkee ???

THNXin advance

0 0 Atbildēt

vareetu buut saistiic ar bremzeem....

0 0 Atbildēt

Vai kadam nav kada infa par 850 pannu zem motora. Cik maksaa jauna/lietota un kur var dabuut. Varbuut ir kads, kas zin, kur var izgatavot taadu.

0 0 Atbildēt

Motora aizsargus vai "pannas" taisa firma RLM, atrodas Senču ielā 2, blakus Autoringa mazgātuvei.tel.7331989. Nezinu tikai,vai ir arī priekš VOLVO.[addsig]

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Ja viņi tam modelim ir taisījuši tad no 40.-Ls (ar visiem stiprinājumiem)

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

hammers

tu esi pārliecināts par to, ka VISI volvo useri/potenciālie useri zina par tevis minētajām konstruktīvajām atšķirībām?

0 0 Atbildēt

da pārējās markas tur vēl labāk uzrakstītas. Noteikti sekretutka piesēdināta pie kompja lai raksta, šī arī uzrakstījusi... nepakonsultējoties.

0 0 Atbildēt

Cik esmu dzirdējis, tad šīs pannas ar celmu/ķieģeli nenobiedēsi...

0 0 Atbildēt

Taas pannas parsvara ir no stikla skjiedras.

Bet ja taa pavisam nopietni, tad shobriid taa panna sevi attaisno pavisam viena laba varianta - motora telpaa nesljakstaas tas saaliitais uudens no ielas lielajaam pelkjeem. Nevaru vairs iztureet, ka japiebremzee pie katras lielakas pelkjes.

0 0 Atbildēt

savulaik es 740jam pasūtīju no 3mm bleķa.... Tas gan bij '93-'95 gads, tad tie 30kg priekš Volvo bij nieks...

0 0 Atbildēt

850 volvim jau konstrukcija ir taada, ka kartera aizsargs nav vajadziigsm jo priekshaa ir sija. jaa, protams, ja jau jokam sijas un veel gribam aizsargaat karteri, tad gan pat brunjas nepalidzees.

Man vajag tikai, lai tas nenormalais uudens nenaak ieksha motora telpaa, kad izgaazu sherpaak cauri pelkjei.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti