Dzelzs diskus saveejam 850 pirku ieksh ulbrokas riepu servisa, laikam 12Ls gab maxaaja.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Dzelzs diskus saveejam 850 pirku ieksh ulbrokas riepu servisa, laikam 12Ls gab maxaaja.
Varbūt kāds zin kur var dabūt aprakstu kļūdu kodiem. "volvospeed" jau skatījos tur manējo nav.
gudraas graamataas, un varbuut arii VADii
Crash
Labas dienas,
Vai kāds gadījumā nezin, kas varētu būt par lietu, ja pastāvīgi deg service lampiņa (eļļa tikko nomainīta)?
Vai bez MM AS ir vēl citas sakarīgas vietas, kur ar kompi strādā cilvēki un spēj nolasīt kas ir kas nav?
Service lampiņai ir kompi uzstādijums, ka pēc kāda laika(piem. 20000km) ir jāveic kārtējā apkope, tas ir kāda servisa uzstādijums vai arī pie dīlera. Normālā režīmā viņai jānodziest 2 min laikā. Vijag kompi kas saprot Volvo
to pacem:
Service lampinja iedegaas kad paiet noteiktais intervaals kad jaamaina elja, parasti tas ir 15000, bet nu servisos ar kompi to intervaalu var iestatiit kaa vajag. Ja netraucee tad vari braukaat un taa jau arii nodziest peec 2min...
veel ir Signaals bet tas ir Madonaa riigaa nevienu citu servi kur vareetu piesprausties un nolasiit visu par volvo iznjemot AS un MM nezinu, mosh Volvo truckos, bet tev jau tachu nav smagais
Crash
Paldies, crash, bet tur jau taa lieta, ka peec 2 min nenodziest un veel, ka meeginaajaam ar "mazo kompi" nodzeest, bet neizdevaas. Vajag lielo, kas lasa kodus un intervaalus, utt. Kaut kaa gribas buut klaat un reizee nemaksaat tikai par lampas nodzeeshanu, bet AS un MM cik saprotu klaat nelaiz. Vienu vietu atradu - ja izdosies, tad pateikshu kas par vietu.
A prieksh kam chikaaties ja piemeeram AS par kaadi 3-5 ls tos kodus nodzeesh...
MM varetu buut biku daargaak, bet nu arii nekas tragjisks.
Crash
Crash spameris! Par 850-tajiem piespamojis visus topikus!
Bet mani vienmeer ir maakusi uzmaaciigaa ideja par to,ka vajag autinju laptopam sleegt klaat.Nekaada uubergudraa taa iekaats nav ,vajag tikai softu un interfeisu.
Kaut kur krievu saitos bija aprakstīts, kā "nomest" servisa lampiņu bez došanās uz sevisu. Mēģinājis gan neesmu, ja ir interese varu pameklēt linku...
Par Volvo kompja lietām:
Mārupītes gatvē 10 a ir tāds kluss Volvo serviss, kur var pieslēgties kompim un, manuprāt, profesionāli apstrādāt kompja dotos signālus. Es nezinu, kāpēc tie vīri nereklamējas un reti kurš par viņiem zin, bet man tā sanāca, ka Dīzeļcentrs R mani būtu piekāsis jau 2x pietam par labiem cipariem, ja laikus neuzmeklētu šos vīrus.
P.S. Es viņus atradu caur AutoNetu, kurš apstiprinās manu vārdu patiesību.
Par vīriem Mārupītes krastos pārsvarā visi vecāka izlaiduma Volvo īpašnieki zin.Sakarīgi veči.
Jā ir tādi!
Mans priekš viņu zobiem par vecu un sīkstu, bet 2xx 7xx 8xx 9xx utt. velkomēti!
Gribēju precizēt - varbūt ir vēl kādas atsauksmes par Mārupītes gatves vīriem. Ar kompi darbojās tāds Saša- te viss bija okay. Vai ir kādi citi komentāri?
P.S. Tas nav RV Motors Kantora ielā Mārupē...
Saša vispār ir supervīrs-viņs ir pats uzveidojis 200 TURBO(!!!)dīzeli ar visu interkūleri,kondišnu u.c.Oriģinālā 200 nekad nav bijis tādā komplektācijā un tam visam ir baigi maz vietas.Respect!
Rezumējums: tātad (retais, profesionālais ) labais serviss. Jūs iesakat?!!
PIVS rakstīja:
P.S. Es viņus atradu caur AutoNetu, kurš apstiprinās manu vārdu patiesību.
Jaa, tie viiri tieshaam nemeegjinaja man karinaat makaronus uz ausiim par to, ka man beigts gaisa meriitaajs, lambdazonde, tuksgaitas varsts utt. Normaali panjeema manu mashiniiti, piesleedz pie kompa un atklaaja, ka vainiigi vienaa stekerii apsubeejushie kontakti.
Par diagnostiku prasiija 25 Ls + par materiaaliem vainas novershanai. Ta aka aman tur bija tikai jatiira tie kontakti, tad 25 Ls un viss. Nocikaajaas vinji vairaak kaa 1/2 dienu, bet toties nelika mainiit visus mezglus peec kaartas.
Jaa taadu vietu nav daudz . Katraa zinjaa man jau ir aizdomas par jebkuru servisu, jo nekad nav iistas paarlieciibas vai saremonteetais autinjam buus viss pieskruuveets, un vai viss buus izdariits labi..
katraa zinja ja gribi ko izdariit labi un pareizi dari pats!!
taada atzinja paar mani ir naakusi un visu ko varu savam autinjam daru pats a ko nevaru tad tikai uz servisu...
Crash
Es arii peec taada pasha principa,man ar 200 ir vienkaarshaaki remonti.
APEmotors piedāvā visas VOLVO rezerves dalas par normālām cenām
klau, a trakie/netrakie/solidie/korpulentie/extarvaganite etc. volvisti nevar salikt visus 9tb VISUS) volvo shrotus kaukaadaa taabelii, kur var apstiities shamos!
es te searchu izvingrinaaju taa un shitaa (raxtot 'shrots' un 'šrots', nemaz nerunājot 'šroti') i tāpat atradu tik 3 vietu telefonus (nevar būt, ka šamo i tik maz)
aber visos tajos trijos daļu, ko man vaik, naff
tāpēc būtu mega pateicīgs, ja kāc ko tādu varētu!
danke, za raņeje
Nu tak iisti volvisti zin kur ko mekleet , maarupee, tur koordinaates Maaris zin, Shmerlii pie kinostudijas viens jeedziigs ir un vairaak jau nav.
CRASH
googoo rakstīja:klau, a trakie/netrakie/solidie/korpulentie/extarvaganite etc. volvisti nevar salikt visus 9tb VISUS) volvo shrotus kaukaadaa taabelii, kur var apstiities shamos!
es te searchu izvingrinaaju taa un shitaa (raxtot 'shrots' un 'šrots', nemaz nerunājot 'šroti') i tāpat atradu tik 3 vietu telefonus (nevar būt, ka šamo i tik maz)
aber visos tajos trijos daļu, ko man vaik, naff
tāpēc būtu mega pateicīgs, ja kāc ko tādu varētu!
danke, za raņeje
Ja nav priekšpiedziņa,vēl Jaunmārupē ir Sergejs(9511273)
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.