- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Condishka - puush auksto gaisu, temperaturu reguleet nevar
Klima - uzstaadi temp, kuru gribi salonaa, un taaadu klima uztaisiis...
bet par visu citu laikam buus jaalasa shis topic no saakuma....
Man no aprikojuma nau tikai kruiza un taas slotinjas , kas tiira likturus
Volvo 850 2.5 20V
vai kādam gadījumā nav aizķēries viens 850 oriģinālais dekoratīvais disks? Ja ir, labprāt iegādātu, jo viens ir nokritis un labāk neizskatās
Es tā skatos, ka tehniskie jautājumi par Volvo ir diezgan daudz!
Ir iespēja paprasīt padomu servisa meistariem.
www.autostar.lv , sadaļā Jautājumi.
Ta kā, mājas lapa ir tik tikko sākusi darboties, būtu jauki dzirdēt komentārus, kritiku un ieteikumus!
Es tā skatos, ka tehniskie jautājumi par Volvo ir diezgan daudz!
Ir iespēja paprasīt padomu servisa meistariem.
www.autostar.lv , sadaļā Jautājumi.
Ta kā, mājas lapa ir tik tikko sākusi darboties, būtu jauki dzirdēt komentārus, kritiku un ieteikumus!
Ieprieksh paldies!
volvo 850
Ir gandriiz jauni lietie diski ar normaalaam TOYO riepam vasarai un mashiinai ir 2.5 litru motors ar automatisko kaarbu!
Sveiks! Manam 850-ajam motora kods ir uzlīmēts uz vāka, kas nosedz zobsiksnu.
]
Biju iedomaajies, ka tas numurs ir ar palieliem burtiem kaut kur metalaa uz dzineeja saaniem.
gan vasaras, gan ziemas perioda riepu komplektam redzams priekšējo riteņu riepu malu paliels nodilums - tieši kādi 2-3 pēdējie riepas protektora ārējās malas centimetri manāmi padilst pa vienu sezonu....
Vai tas tāpēc, ka Volvo riteņi ne tikai pagriežās, bet arī sagāžās griežot stūri ???
P.S. Neesmu riepu iznīcinātājs, arī pēc auto iegādes uztaisīju riteņu ģeometriju "Motorcentrā" - nu gads nobraukts, un abi riepu komplekti vienādi padeldēti - varbūt tā tomēr nav jābūt ???
Ir interese, bet nesapratu, ko nozīmē- "raxti uz ieksheejo" ?
Mani interesee kaa ir braukt ar 850 automaatu ?
Pie cik KM/stundaa parsledzas robi?
[addsig]
To Hammers: Šobrīd varētu teikt par 50% Jā! Vismaz virziens saskan ar 1.maija vakara izklaidi ![]()
Visā šai Volvo iegādes procesā ir viena noppietna problēma- kas viņus tirgo? SM kadu laiciņu nekas jauns klāt nenāk, plāčos neko neesmu atradis, jo VOLVO vispar tur īpaši nav. Meklēju 850 universālu ar automātu 2,5 vai T5.
Gridu vēl pajautāt VOLVISTIEM par turbīnu, lasīju ka viņām pēc 150000-200000 km iestājas finiša taisne (94-96G. auto noteikti ir virs 20....km), kā īsti ar tām ir, cik maksā remkomplekts (vispār tāds ir?).
Viens lādzīgs bija Cēsu pusē! Savu paņēmu aiz Ogres, kādus 3-5 km aiz autobāņa beigām ceļmalā labā pusē placis. Puiki dzen pa tiešo. Ja vēlme ir un laiks, aizskrien, cik sapratu 25% no vēlamās cenas avanns un viņi paskatās, ko var atdzīt!
Par turbīnu nezinu manam tāfelē 242000 ( +- dzimtais) iet vēl!
Crash