Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

LBB_BBL Reģ.: 15.05.2004
0 0 Atbildēt

Lai Vinam labs laiks...

LBB_BBL Reģ.: 15.05.2004
0 0 Atbildēt

Ka var noteikt kodus 850-jam ar lampinu kas atrodas zem kapota blakussedetaja puse prieksa pie elektriskas vadibas blokiem?

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Sveiki

taatad prieks ka kaads te veel ir ar T5 . Taatad automaats tiek kontroleets ar kompi un liidz ar to ja ir bijis defekts, un paac tam izlabots, bet kompis nav noresetots taa lampinja degs visu laiku. dazhas instrukcijas par aprunaashanos ar vadiibas bloku var atrast ieksh www.volvospeed.com . Bet es ieteiktu aizbraukt vai nu uz AS vai MM lai tur piemauc pie kompja un tur tev preciizi pateiks kas tas ir par klljuudas kodu un noresetot to.

Luktura stiklu noteikti var pamekleet peec SMkas baigi daudz ir kas piedaavaa.

Crash

0 0 Atbildēt

Hei Flint

Ieksh AS staaveeja viens 850 universaalis uz paardoshanu, cena pat runaajama bija

Crash

MrSvensons Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

Esmu kaut ko palaidis garaam?

Flint - kas, Tu paliec neuzticiigs Volvo visu laiku labaakajam modelim - 9xx ????

0 0 Atbildēt

lasi ieprieks, vinjam pazinja mekleeja

MrSvensons Reģ.: 30.05.2003
0 0 Atbildēt

Fu, es jau sabijos, ka Flints meties uz Volvo kompaktklasi

Bastardinjsj Reģ.: 09.09.2004
0 0 Atbildēt

Flint!

Ugunssarkans 850 benz+automāts+klimats sedans, nesmuki apņurcīts >>> priekšā visas bļekas jāmaina+ iespējams radiators, fāras un bampers 100%, palkaļējais bampers jāpielabo stūris ,jākrāso. utt utt

Varbūt jamam vienkārši tikai kožu rožu un pārējās sextras izraut, bet vai 2300EUR ir normāls cipars par tādu rulzi. Vosj kāds grib priekš tjūnēšanas ( karodiņš rokā)! Apjautāšos vienam menam, ja tas neņem kā pirmpircējs - autiņš ir dabonams.

0 0 Atbildēt

Kas tas ir ko?

xxxxx- par b ļ ekām !!!

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Sedans neder un kur nu vēl saņurcīts.

0 0 Atbildēt

Nu jaaskataas cik apnjurciits, jo no taa ir atkariigs cik jaaiegulda... bet man liekas ka vareetu buut normaala cena ap 2000EUR

Crash

0 0 Atbildēt

Vakar mani informēja> bīdeļa aprīkojums ( arī radiators) nav cietis! Bildes neveiksmīgi bija sataisījuši. Visas sextras furičit.

Crash! Ja tev būs brīvāks vakars un ir interese > kaut kā tev ziņu padošu

googoo Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

a man beeda - mans 850ais konstanti slapina bikses

vagonam aizmugurējais stikla skalotājs po žizņi vislaik tek pa logu lejā... it īpaši pēc bedrēm - nu gluži kā meiča pie 'tām' dienām

kas varētu būt pa skādi - sprauslas aizsērējušas, ka vislaik neiztecina H20 līdz galam? jebšu pumpīc kaukur kaut ko sūc garām?

sīkums, bet nepatīkami

0 0 Atbildēt

Ar sūkni tur nevar būt nekāds sakars.Vai nu pumpē, vai nē. Drīzāk kāda plaisa špricētājā vai trubiņā. Izjauc un papēti.

Krancis Reģ.: 23.07.2004
0 0 Atbildēt

Ja jau pie špricēšanas nokļuvām tad man viena probza ar priekšējo stiklu smidzekļiem ira - tobišs viens galīgi negrib laistīties - knapi uz kapota kas izlīst - ar otru viss ok.

Par cik negribās baigi jaukties pa to sistēmu varbūt kāds var ieteikt vienkāršu metodi kā salabot - laikam kaut kāds sū.. iesprūdis šļauciņā?

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

pameegjini forlax

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

pāris dozītes purgena lieti noderēs!

Paņem tievāku instalācijas vadiņu izjauc>>> sanāks tev lērums ar smalkām drātiņām >>>> laistītājam coķītī iekšā un pajakarē, kā ierasts ar citām lietām darīties, turpu šurpu, šurpu turpu!

Gadās ka ar laiku tas cokumiņš aizaug ar kakučiem!

0 0 Atbildēt

Gvido - kādām citām lietām?

To gumijas galu tad arī vaig aplaizīt pirms vadiņu bāzt iekšā?

0 0 Atbildēt

WT - nemuldi - nopeldināji biedzot savu zelta zuti ?

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

nefantazee tik daudz, bet ej pachakaree skalotaaju atveres

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Jautā kā mazs bērns!

Viss jādara kā pienākas - priekšspēle, smērvielas utt.

Pa dzīvo jau nevar> saberzīsi!

da nu - drātiņu rokā un jakarē kamēr sāk tecēt!

Paņem garāku, lai droši vari ņemties. Ja tev ir metāla ieliknīši, vari pat ar smalku adatiņu mēģināt, bet ar kapara drātiņu drošāk - tik traki neizļurkā to caurumiņu.

0 0 Atbildēt

Ir zināma interese iegādāties dzelzs diskus 850ajam.Varbūt kādam šķūnītī skumst aizmirsti un noputējuši?

googoo Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

par pumpi iemineejos, jo, ja aizmugureejais stikls vienkaarshi sulojas, ta priekshaa - spiediens it kaa laps, bet bremeze pamatiigaa - pirms apskaloshanas shchotkas veel 2x paguust pa sausu logu aizbraukt (kas nu nimaz nau labi) pirms H20 paraadaas

0 0 Atbildēt

Priekšai un aizmugurei ir jābūt atsevišķiem pretvārstiem, kas neļauj šķidrumam attecēt atpakaļ bāciņā.Var gadīties , ka aizmugurējais ir netīrs vai nobeidzies, ja ilgi jāpumpē.

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Ari es meklēju dzelzs diskus 850, var arī ar ziemas riepām (ja labas), tel.9459227

Lasītākie raksti

Jaunie raksti