326. zīme

aigi Reģ.: 01.08.2005

Dabūju plāksteri.

Stāvēju jau n-tos gadus vietā aiz zilā busa, skatīties foto ievienotajā linkā.

Nekad neviens nebija sodīts šajā "trīstūrī", kamēr visi apkārt regulāri tika aplīmēti, pat vienreiz PP paprasīju vai tiešām legāli te stāvēt, atbilde bija jā, jo neatrodas uz brauktures (jānovelkot iedomu līniju taisni un visi ārpus brauktuves ir ok).

Zīme, manuprāt, divdomīga (atzīšos pašam nav 100% pārliecība, ka stāvēt tur ir legāli), pat ne zīme, gan ielas zig zag robojums.

Ir jēga iet uz PP pārsūdzēt? Liekas, ka kaut kad sen atpakaļ Zebrā, manuprāt, bija runa par šo un arī tur bija viedoklis, ka netiek pārkārpti noteikumi.

content26-foto.inbox.lv/albums/s/sveicare/02-11-2018/IMG-20181102-200806.sized.jpg

 
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Brauktuves mala ir brauktuves mala neskatoties uz kabatu tad jau šo zīmi pirms autobusu pieturām ar var neievērot. Ar nesen nobrīnījos par drosminiekiem, kas tur liek auto. Kā izskatās tās ielas sarkanās līnijas?

Casio Reģ.: 24.12.2015
2 0 Atbildēt

Latvijā auto tur nekad neliktu, jo šaubas vai tā vispār ir iela vai nenorobežots bedrīšu lāpīšanas izmēģinājuma poligons. Bosnija-Hercogovina, Horvātija, Bulgārija, Grieķija, Itālija - no problem, ja auto garām tev var tikt, neviens nepiesiesies. Bet tā jau cita kultūra - uz ielas "haoss", bet savstarpēja pieklājība. Mans komentārs - offtopic. Jautājums - ja iesi pārsūdzēt, uz kāda panta, noteikuma balstīsies? Protokols ne tā sastādīts? Neviens nekad nav sodīts - statistika no kurienes? PP mutiski teiktajā ir spēks tikai, ja ir tā teiktā ieraksts, lai sacīto pierādītu. Tiesiskās paļāvības princips - ja amatpersona tev teica, ka ir ok, tad ir ok (?). Kur garantija, ka dabūsi viņu kā liecinieku par saviem vārdiem? Vajadzēja prasīt papīru uzrakstīt ar visām dokumenta īpašībām, lai juridisks spēks. Solījums makā nekrīt.

Patisons Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Viss ir ļoti vienkārši, tev būs jāpierāda, ka paplašinājums ir speciāli ar nolūku priekš stāvēšanas. Vispirms jāpārsūdz PP, tiem ir ārpakalpojums ar juridisko firmu un neko tev tāpat neatcels. Tad tiesas - 2 līmeņi + ST. Visur tikai fakti un CSN punkti(114). Tas, ka stāvēji gadiem, nebūs fakts. Jāraksta pieteikumi ar jautājumiem/faktiem, tā lai nav divdomību un nevar atrakstīties. Rēķini 1-2 gadi viss process, tavs iztērētais laiks, ja pats visu nedari, tad vēl jurista izmaksas.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

Manuprāt, sods piemērots pamatoti.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Es ar domāju - zīme ir, tātad ir. Nav tāda CSN panta, ka zīmes neattiektos uz kabatām. Nedomāju, ka ir vērts mēģināt kaut ko pārsūdzēt.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Nezinu, cik juridiski tas ir pareizi, vai nē, bet es savu auto neliktu un nelieku tādās vietās.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Casio rakstīja: Latvijā auto tur nekad neliktu, jo šaubas vai tā vispār ir iela vai nenorobežots bedrīšu lāpīšanas izmēģinājuma poligons. Bosnija-Hercogovina, Horvātija, Bulgārija, Grieķija, Itālija - no problem, ja auto garām tev var tikt, neviens nepiesiesies. Bet tā jau cita kultūra - uz ielas "haoss", bet savstarpēja pieklājība. Mans komentārs - offtopic. Jautājums - ja iesi pārsūdzēt, uz kāda panta, noteikuma balstīsies? Protokols ne tā sastādīts? Neviens nekad nav sodīts - statistika no kurienes? PP mutiski teiktajā ir spēks tikai, ja ir tā teiktā ieraksts, lai sacīto pierādītu. Tiesiskās paļāvības princips - ja amatpersona tev teica, ka ir ok, tad ir ok (?). Kur garantija, ka dabūsi viņu kā liecinieku par saviem vārdiem? Vajadzēja prasīt papīru uzrakstīt ar visām dokumenta īpašībām, lai juridisks spēks. Solījums makā nekrīt.

Mums savukārt ir haoss, kad 100 un 1 mk noteikumiem, visādiem mazpisānu saistošajiem noteikumiem, krūmu zīmēm u.c. lietām jāizdabā, lai netaptu par aunu pataisīts, un tas tiešām ir grūti, jo viens teica tā, otram atkal plāksteru plāns jāpilda un raksta šitā. Sīkmanība un burta kalpisms, diemžēl ir RPP īpašības...tas, ka visādi vidusskolu beigušie var ar plāksteriem līmēties un lietas taisīt ir liela kļūda .

P.S. posts tāds novēlots

P.S.2 šī vieta kadu laiku atpakaļ leģendāra bija, kur plānus pildīt.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti